η συνεχεια της ιστοριας
Ετσι ξεκινησαμε το πρωι για την καφετερια για να παρουμε καφε ,ενω εγω ειχα το νου μου αν πετυχουμε τα γουρουνια να απομακρυνθουμε γρηγορα ,τοτε ακουω μια φωνη να λεει -Λενα!Πανο! τοτε καταλαβα πως ηταν ο Μακης ,και χωρις να γυρισω να τους δω επιασα τη λενα σφυχτα απ το χερι και αρχισα να φευγω βιαστικα ομως η Λενα μου ειπε -Σιγα ρε Πανο περιμενε !μας φωναζουν ο Μακης και ο Ρενος !και ξεφυγε απ το χερι μου και σταθηκε και τους χαιρετησε ενω αυτη ηρθαν κοντα μας ,ενω εγω μολις ακουσα να τους αποκαλει με τα ονοματα τους ενω ημασταν ακομα οι δυο μας τρελαθηκα ,αυτη μεχρι πριν λιγες μερες γουρουνια τους ανεβαζε ,παχυδερμα και χωριατες τους κατεβαζε.Αλλα απο τοτε που την βοηθησε ο Μακης στη θαλασσα ειχε αλλαξει σταση απεναντι τους ,αλλα τοσο προθυμια για να τους μιλησει δεν την ειχα ξανα δει να εχει ,αφου μας πλησιασαν λοιπον τα γουρουνια τοτε ο Μακης μας χαιρεταει και αρχησε να μας μιλαει σαν να μην συμβαινει τιποτα ,τετοιο θρασσος και ξεδιαντροπια ; μας μιλουσε γενικα και ελεγε τις μαλακιες του οπως παντα , σαν να μην φοβοταν μηπως η Λενα θα τον κατηγκειλε στην αστυνομια,αλλα προφανως ηταν ανετος γιατι πιστευε οτι δεν υπηρχαν μαρτυρες για να υπερασπιστουν τη Λενα δεν ηξερε πως εγω ειχα δει το σκηνικο .Και σε καποια φαση ο μακης γυριζει και ρωταει τη Λενα -Τελικα κουκλα μου δεν μας ειπες ; τι εγινε τους καθαρισες τους λεκεδες απ τις σαμπανιες που σου χισαμε χθες η οχι;
-προσεχε πως μιλας στη γυναικα μου ρε καθικι! Του ειπα εγω και ορμησα να τον χτυπησω αλλα ηταν δυνατος ο πουστης και δεν μπορουσα, προβαλε πολυ αντισταση και μετα με εσπρωξε με πολυ δυναμη πισω και εφυγα κανα δυο μετρα μακρια και παραλιγο να πεσω κατω, και μετα πηγα να ξανα ορμησω πανω του αλλα μας χωρισαν οι αλλοι δυο ενω η Λενα μου ειπε καπως ενοχλημενη
-τι επαθες παλι ρε πανο :
-μα δεν τον ακουσες τι σου ειπε ο προστυχος
-γιατι προστυχος επειδη αυτος και ο Ρενος ..
δεν προλαβε να τελειωσει τη φραση της η Λενα και πεταχτηκε ο Μακης και (τη διεκοψε σε σημειο που νομιζα οτι επιτελους φοβηθηκε το παχυδερμο μηπως η Λενα μου πει τωρα την αληθεια για χθες και τους ξεμπροστιασει,ομως αυτος) τη διεκοψε για να πει
-Επ Λενα τι ειπαμε ; σεβασμος στους μεγαλυτερους δεν ειμαστε συνομηλικοι σου ,οχι Μακη και Ρενο λοιπον .
-Αχ ναι συγγνωμη το ξεχασα τελειως κυριε Μακη
-Πιο ξεχασες Λενα δεν καταλαβαινωq τι σκατα γινετε εδω πως αφηνεις αυτο το γουρουνι να σου μιλαει τοσο προστυχα;
και εκεινη μου απαντησε
-Μα δεν καταλαβαινω τι επαθες παλι; γιατι λες οτι μου μιλαει προστυχα;Επειδη ο κυριος Μακης και ο κυριος Ρενος με κερασαν απο λιγο σαμπανια χθες το μεσημερι;
-Και τοτε που κολαει αυτο με τους λεκεδες που σου ειπε;
-Ε επειδη οτι σταγονα ειχε απομηνει οταν ηπιαμε τις σαμπανιες αρχισαν ο κυριως μακης και ο κυριως ρενος να τις χυνουν επανω μου και ετσι λεκιαστηκαν τα ρουχα μου .
-και γιατι το κανατε αυτο ρε καθικια ;
-Γιατι της λεγαμε οτι επειδη ειναι πολυ νεοτερη απο εμας δεν μπορει να μας μιλαει απλα στον ενικο,πρεπει να μας μιλαει στον πληθυντικο ή να μας λεει κυριους για να διξει πως σεβεται τη διαφορα ηλικιας που εχουμε,και επειδη αυτη δεν ακουγε και δεν συμορφωνοταν την μπουγελωσαμε με τις σαμπανιες μας για να βαλει μυαλο.
Ενω εγω εμεινα κοκαλο απο την ξεδιαντροπια και απο την ετοιμολογια του παχυδερμου και τοτε πεταχτηκε η γυναικα μου λεγωντας
-Δεν πειραζει ειχε πλακα και ασε που με τοση ζεστη που ειχε.... δροσηστικα κιολας λιγο .
Kαι λεγοντας αυτα η Λενα τιναξε τα μακρια μαλια της πισω απο τους ομους της και ξεφυσηξε ,και αρχησε να κανει αερα με το χερι της κοντα στο ντεκολτε της ενω τα γουρουνια μολις το ειδαν αυτο καρφωσαν και οι τρεις τους τα βλεματα τους στα στηθη της γυναικας μου, και ειχαν αρχισει να τους τρεχουν τα σαλια, επειδη η Λενα φορουσε μια μπλουζα που αποκαλυπτε λιγο το επανω μερος του στυθους της.Μετα απο μερικα δευτερολεπτα ο Μακης καταφερε να ξεκολισει το βλεμα του απ τα βυζια της Λενας ,και της ειπε
-λοιπον δεν μας ειπες ομως ποια σαμπανια σου αρεσε ; η δικη μου η του Ρενου ;
-μμμμ η δικη σας κυριε Μακη μου αρεσε περισσοτερο!
-γιατι;
-αχ συγγνωμη κυριε Ρενο και η δικη σας σαμπανια ηταν πολυ ωραια ! αλλα ηταν λιγο πικρη η γευση της, ενω του κυριου Μακη ειχε υπεροχη γευση !ηταν τοσο φρεσκια ,ζεστη και καπως ξυνη και αλμυρη μαζι!ηταν τελεια ;
-Αφου σ αρεσε τοσο να σου δωσω ξανα οποτε θελεις εχω αφθονες κουτες ,εχω τοσες πολλες που μπορω να σε κερναω καθε μερα.
-ευχαριστως !
Τοτε πεταχτηκα εγω
-Τι ευχαριστως ;παμε να φυγουμε εχουμε δουλεια.
και την πηρα και φυγαμε βιαστικα ,τοτε καταλαβα οτι απο τα λεγομενα τους αυτα τα γουρουνια εκβιαζαν τη Λενα με το βιντεο που ειχαν τραβηξει πως αν παει να τους μυνησει θα το ανεβαζαν προφανως στο ιντερνετ, και γι αυτο την εκβιαζαν να κανει οτι θελουν και γι αυτο ηταν συνεχεια τοσο ευγενικη μαζι τους ,στη συνεχεια πηγαμε στη σκηνη μας και η Λενα ουτε που γυρισε να μου μιλησει καθολου τοση ωρα σαν να μην υπηρχα.