Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 678K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
ωραιος ο τυπος εχει ταλαντο στην πορνογραφια
την συνεχεια ποτε θα τη γραψει?
Πριν λήξει το συμβόλαιό του με την εκδοτική εταιρία, γύρω στην Πρωτοχρονιά νομίζω θα βγει το sequel στα βιβλιοπωλεία!! :cheesy:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Ειχα διαβασει πριν καιρο παρομοιο κειμενο που εν συντομια εγραφε για καποιον που εκανε πεσιμο σε μια ταβερνιαρισα και οταν της τον καρφωνε αυτη του απαγγελε ποιηση
Και οταν την γαμουσε στον κολο αυτη τον ρωτουσε αν του αρεσουν (τα ποιηματα της)

Ο ιδιος ειναι ? Φοβερο ταλεντο ο τυπος !!!!!!!
URL]]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Οσοι ηρωες συναγωνιστες καθισατε και διαβασατε ολοκληρο το ομηρικο επος μπορειτε σας θερμοπαρακαλω να παραθεσετε μια περιληψη μιας δυο παραγραφων και για μας τους ανημπορους να διαβασουμε τοσα... :- :- :- :( :( :( :'( :'( :'(
ευχαριστω... :rockon: :rockon: :rockon:!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ειχα διαβασει πριν καιρο παρομοιο κειμενο που εν συντομια εγραφε για καποιον που εκανε πεσιμο σε μια ταβερνιαρισα και οταν της τον καρφωνε αυτη του απαγγελε ποιηση
Και οταν την γαμουσε στον κολο αυτη τον ρωτουσε αν του αρεσουν (τα ποιηματα της)

Ο ιδιος ειναι ? Φοβερο ταλεντο ο τυπος !!!!!!! http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/smileys/smiley-cool14.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Το'χεις αυτο τυπε μου μπορεις να το παραθεσεις..;;??

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Οσοι ηρωες συναγωνιστες καθισατε και διαβασατε ολοκληρο το ομηρικο επος μπορειτε σας θερμοπαρακαλω να παραθεσετε μια περιληψη μιας δυο παραγραφων και για μας τους ανημπορους να διαβασουμε τοσα... :- :- :- :( :( :( :'( :'( :'(
ευχαριστω... :rockon: :rockon: :rockon:!!!

Περιμενε φιλε, το εικονογραφει για εσας που δεν μπορειτε την αναγνωση.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Το καλύτερο ήταν ότι μετά πείνασε κι έκοψε μια ντομάτα για να φάει.

Μπραβο ναι !!! Το εχεις τυπε μου να το ποσταρεις να το ξαναδιαβασουμε ?
Αν ειναι ο ιδιος ειναι πραγματικα μεγαλο ταλεντο ο τυπος !!!!!!

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Αφου εφυγα λοιπον  σκεφτηκα να γυρισω στη σκηνη να κανω πως κοιμαμε, και  αφου θα της  συμπαρασταθω οταν θα μπει στη  σκηνη ειμαι σιγουρος  πως  μολις  με  δει  θα  βαλει  τα  κλαματα  και  θα  μου  πει  πως  αυτα τα  καθαρματα  τη  βιασαν και  θα  μου  ζητησει  να  τους  κανουμε μυνηση και  εγω  θα  της  συμπαρασταθω  φυσικα με  ολη μου  την ψυχη  ,ενω  για το  βιντεο  που  τραβηξα  δεν  θα  της  πω  λεξη  και  οταν  θα  πλησιαζει  η  ωρα  της  δικης  των  τρειων  καθαρματων  τοτε  θα  δωσω  κρυφα  στο  δικηγορο  μας  το  βιντεο  που  τραβηξα  και  θα  του  πω να  μην  αποκαλυψει οτι  το  τραβηξα  εγω  και  μετα  οταν  θα  καταδικαστουν  τα  δυο  καθαρματα  ο  Μακης  και  ο Ρενος  τοτε  επιτελους  θα  δικαιωθουμε  και  εμεις  και  αυτη η  μερα  δεν  θα  αργησει σε  λιγους  μηνες  τα  καθαρματα  θα  ειναι  μεσα  στη  στενη,και γω με  τη  γυναικα  μου  θα  ξαναγινουμε  ενα  αγαπημενο  ζευγαρι  οπως  μεχρι  πριν  λιγο  καιρο μακρια  απο  τετοια  καθαρματα  σαν  το  Μακη  και  την παρεα  του.

Επιστρεφωντας λοιπον στη  σκηνη  ειδα  πως  η  Λενα δεν  ειχε  γυρισει  ακομα και  ετσι  ξαπλωσα  και  εκανα  πως κοιμαμαι  και  περιμενα  να  ακουσω  τα  κλαματα  της  γυναικας  μου , μετα απο  λιγο  ακουσα  τη  γυναικα  μου  να  ερχεται  και  τοτε  εκανα  πως ξυπναω  και  της  λεω
-Τι  εγινε  μωρο  μου;
και  αυτη  μου  απαντησε  καπως  αναψωκοκινησμενη  και  λιγο  ταραγμενη  οπως  ηταν
-Τι  να  εγινε ;ολα  μια  χαρα.

Εγω  βλεποντας  αυτη  την αντιδραση  της  γυναικας  μου  εμεινα  μαλακας  δεν  ηξερα  τι  να  κανω  ,αυτη  την  εκδοχη  του  να  μην μου  πει  τιποτα  δεν  την  ειχα σκεφτει
και  ταραχτηκα  και  τι  ρωτησα  καπως  αμηχανα 
-Σιγουρα  εισαι  καλα; 
-Ναι  μια  χαρα  ειμαι  ;γιατι  ρωτας;
Εν το  μεταξυ  ετσι  οπως με  πλησιασε η  γυναικα  μου  παρατηρησα  τα  ρουχα  της  και ειδα  πως  η  μπλουζα  τιραντα  που φορουσε  ηταν  γεματη  με  σταγονες  απο  χυσια! κοντα  στα  βυζια  της  ενω  οταν  σε  καποια  φαση  γυρισε  και  ειδα  τον  κωλο της ειχε  μια δυο  σταγονες  επανω  στο  κολαν  και  τη  ρωτησα  τοτε  -Αγαπη  μου  τι  επαθες;  γιατι  εισαι  τοσο  βρεγμενη  παντου  και  στην μπλουζα και  στο  κολαν  ;  πες  μου  τι  σου  συμβαινει ;Μηπως σε πειραξαν η σε ενοχλησαν αυτα τα γουρουνια, ο Μακης και ο Ρενος;
-ωχου  ρε  Πανο  ανυποφορως  εχεις  γινει  ανακριση  μου  κανεις;
-Οχι  αλλα  θελω  να  ξερω  πες  μου  μην ντρεπεσαι.Αν σε ενοχλησαν θα ......
-Τι θα κανεις ;θα τους δειρεις ;
Μου ειπε καπως ειρωνικα .
-Ιδρωτας  ειναι , ευχαριστηθηκες  τωρα  ;ασεμε  τωρα  να  κοιμηθω  γιατι  νυσταζω.
Μετα  απο  αυτο  τρελαθηκα  ολη μερα και τη  νυχτα εσπαγα το  κεφαλι  μου  να  καταλαβω  γιατι  δεν  μου  ελεγε  την  αληθεια .Και τελικα καταλαβα το προφανες, πως φοβοτανε να μου μιλησει γιατι αν το ελεγα στην αστυνομια μπορει να της εκαναν κι αλλο κακο .
Ετσι ολη η υπολυπη μερα κυλησε πολυ δυσκολα μιας και η Λενα κοιμοταν ολο το απογευμα και τη νυχτα ξυπνησε εφαγε κατι χωρις να μου πει τιποτα και μετα απο καμια ωρα ξανακοιμηθηκε ,ενω εγω δεν εκλεισα ματι ολη νυχτα.
Την επομενη μερα το πρωι ειπα  στη  λενα  να  φυγουμε  απ  το  καμπινγκ  και  τοτε  αυτη με  τρελενη  για  αλλη μια  φορα      λεγωνας    μου    -Οχι  γιατι  μια  χαρα  περναμε,  ας  κατσυμε  4  μερες  ακομα. Στην αρχη δεν καταλαβα γιατι μου το ειπε αυτο ,αλλα στη συνεχεια καταλαβα πως η γυναικα μου ειχε παθει πολυ μεγαλο σοκ απο το βιασμο των γουρουνιων και ολο αυτο που εκανε σαν να μην συμβαινει τιποτα ηταν αντιδραση του οργανισμου για να μην τρελαθει ,προφανως προσπαθουσε να το διαγραψει απ τη μνημη της ο εγκεφαλος ,επειδη ηταν πολυ μεγαλο το σοκ που ειχε παθει ,αλλα ισως δεν ηθελε να μπλεξουμε και με δικαστηρια γιατι πιστευε πως δεν ειχε κανενα μαρτυρα για να την υπερασπιστει στο δικαστηριο αρα δεν ειχε ουτε και αποδιξεις για οτι της εκαναν τα γουρουνια μιας και δεν ηξερε οτι εγω τα ειχα δει ολα.Ετσι δεν ηξερα πως να διαχειριστω την κατασταση και σκεφτηκα να παω με τα νερα της και να μην την τσιγκλαω μπιγοντας το μαχαιρι στην πληγη ,και να μην της θυμιζω συνεχεια αυτες τις φριχτες στιγμες με τους χωριατες  ,ετσι  αναγκαστηκα  να    συμφωνησω με την  επιθυμια της να μεινουμε κι αλλες μερες,φυσικα θα επρεπε να ειμαι πολυ προσεκτικος και να εχω το νου μου αν πετυχουμε τα γουρουνια να απομακρυνω τη Λενα πριν τους δει για να
αποφυγουμε καποιο σοκ που μπορει να παθει αν τους ξαναδει, γιατι λογικα ο εγκεφαλος της θα τους ειχε διαγραψει απ τη μνημη της λογο του σοκ.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ετσι μεγα συγραφεα  δωσε πονο στο λαο....
εστω και αργα....

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αναμενουμε και τη συνεχειαν
την προβλεπω πολυ ενδιαφερουσα...
για το καμπινγκ της αγια αννας
δεν εχεις να μα γραψεις κατι?
εκει παιζουνε τρελλα σκηνικα
με παντρεμενες.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Στη συνέχεια θα μας γράψει ότι κάθε μεσημέρι η γκόμενα πήγαινε για χαρτάκι δίπλα κλπ κλπ.

Και σοβαρά τώρα, πόσο μαλάκες είμαστε που τον διαβάσαμε τον παραμυθατζή.

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1

Τύπε να προσεχεις  τώρα που πλησιάζει η πρωτοχρονιά  μην στην ξανά κάνει είναι δύσκολες μέρες!!!!

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Ακομα με αυτην την Μαλακια ασχολουμαστε??

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Καλά το είχα ψυλλιαστεί ότι έχει ουρά η υπόθεση του Φάνη....... ;)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εδώ που τα λέμε τώρα, όταν δεν είχε ο διάολος δουλειά........
Στο Φάνη θα κολλήσουμε τώρα?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
η συνεχεια της ιστοριας

Ετσι  ξεκινησαμε το πρωι για  την  καφετερια  για  να  παρουμε  καφε ,ενω εγω ειχα το νου μου αν πετυχουμε τα γουρουνια να απομακρυνθουμε  γρηγορα  ,τοτε ακουω μια φωνη να λεει -Λενα!Πανο! τοτε καταλαβα πως ηταν ο Μακης ,και χωρις να γυρισω να τους δω επιασα τη λενα σφυχτα απ το χερι και αρχισα να φευγω βιαστικα ομως η Λενα μου ειπε -Σιγα ρε Πανο περιμενε !μας φωναζουν ο  Μακης και ο  Ρενος !και ξεφυγε απ το χερι μου και σταθηκε και τους χαιρετησε ενω αυτη ηρθαν κοντα μας ,ενω εγω μολις ακουσα να τους αποκαλει με τα ονοματα τους ενω ημασταν ακομα οι δυο μας τρελαθηκα ,αυτη μεχρι πριν λιγες μερες γουρουνια τους ανεβαζε ,παχυδερμα   και χωριατες τους κατεβαζε.Αλλα απο τοτε που την βοηθησε ο Μακης στη θαλασσα ειχε αλλαξει σταση απεναντι τους ,αλλα τοσο προθυμια για να τους μιλησει δεν την ειχα ξανα δει να εχει ,αφου μας πλησιασαν λοιπον τα γουρουνια  τοτε  ο  Μακης  μας  χαιρεταει    και  αρχησε  να  μας  μιλαει  σαν  να  μην  συμβαινει   τιποτα  ,τετοιο  θρασσος   και   ξεδιαντροπια ;  μας μιλουσε γενικα και ελεγε τις μαλακιες του οπως παντα , σαν να μην φοβοταν μηπως η Λενα θα τον κατηγκειλε στην αστυνομια,αλλα προφανως ηταν ανετος γιατι πιστευε οτι δεν υπηρχαν μαρτυρες για να υπερασπιστουν τη Λενα δεν ηξερε πως εγω ειχα δει το σκηνικο  .Και σε καποια  φαση  ο  μακης  γυριζει  και  ρωταει  τη   Λενα   -Τελικα  κουκλα  μου  δεν   μας  ειπες  ; τι  εγινε  τους  καθαρισες   τους  λεκεδες απ  τις  σαμπανιες   που σου  χισαμε  χθες  η  οχι;
-προσεχε  πως  μιλας  στη  γυναικα   μου   ρε   καθικι! Του ειπα εγω και ορμησα να τον χτυπησω αλλα ηταν δυνατος ο πουστης και δεν μπορουσα, προβαλε πολυ αντισταση και μετα με εσπρωξε με πολυ δυναμη πισω και εφυγα κανα δυο μετρα μακρια και παραλιγο να πεσω κατω, και μετα πηγα να ξανα ορμησω πανω του αλλα μας χωρισαν οι αλλοι δυο ενω η Λενα μου ειπε καπως ενοχλημενη
-τι επαθες  παλι  ρε   πανο  :
-μα  δεν  τον ακουσες  τι  σου  ειπε ο προστυχος

-γιατι  προστυχος  επειδη   αυτος   και   ο Ρενος ..
δεν προλαβε να τελειωσει τη φραση της η Λενα  και  πεταχτηκε ο Μακης και (τη διεκοψε σε σημειο που νομιζα οτι επιτελους φοβηθηκε το παχυδερμο μηπως η Λενα μου πει τωρα την αληθεια για χθες και τους ξεμπροστιασει,ομως αυτος) τη διεκοψε για να πει
-Επ Λενα τι ειπαμε ; σεβασμος στους μεγαλυτερους δεν ειμαστε συνομηλικοι σου ,οχι Μακη και Ρενο λοιπον .
-Αχ ναι συγγνωμη το ξεχασα τελειως κυριε Μακη
-Πιο ξεχασες Λενα δεν καταλαβαινωq τι σκατα γινετε εδω πως αφηνεις αυτο το γουρουνι να σου μιλαει τοσο προστυχα;
και εκεινη μου απαντησε
-Μα δεν καταλαβαινω τι επαθες παλι; γιατι λες οτι  μου μιλαει προστυχα;Επειδη ο κυριος Μακης και ο κυριος Ρενος   με   κερασαν  απο  λιγο  σαμπανια χθες το μεσημερι;
-Και τοτε που κολαει αυτο με τους λεκεδες που σου ειπε;
-Ε  επειδη  οτι  σταγονα  ειχε  απομηνει   οταν  ηπιαμε  τις  σαμπανιες  αρχισαν  ο κυριως  μακης  και   ο  κυριως   ρενος  να  τις  χυνουν  επανω  μου   και  ετσι  λεκιαστηκαν   τα  ρουχα   μου .
-και γιατι το κανατε αυτο ρε καθικια ;
-Γιατι της λεγαμε οτι επειδη ειναι πολυ νεοτερη απο εμας δεν μπορει να μας μιλαει απλα στον ενικο,πρεπει να μας μιλαει στον πληθυντικο ή να μας λεει κυριους για να διξει πως σεβεται τη διαφορα ηλικιας που εχουμε,και επειδη αυτη δεν ακουγε  και δεν συμορφωνοταν την μπουγελωσαμε με τις σαμπανιες μας για να βαλει μυαλο.
Ενω εγω εμεινα κοκαλο απο την  ξεδιαντροπια και απο την ετοιμολογια του παχυδερμου και τοτε πεταχτηκε η γυναικα μου λεγωντας
-Δεν πειραζει ειχε πλακα και ασε που με τοση ζεστη που ειχε.... δροσηστικα κιολας λιγο  .
Kαι λεγοντας αυτα η Λενα τιναξε τα μακρια μαλια της πισω απο τους ομους της και ξεφυσηξε ,και αρχησε να κανει αερα με το χερι της κοντα στο ντεκολτε της ενω τα γουρουνια μολις το ειδαν αυτο καρφωσαν και οι τρεις τους τα βλεματα τους στα στηθη της γυναικας μου, και ειχαν αρχισει να τους τρεχουν τα σαλια, επειδη η Λενα φορουσε μια μπλουζα που αποκαλυπτε λιγο το επανω μερος του στυθους της.Μετα απο μερικα δευτερολεπτα ο Μακης καταφερε να ξεκολισει το βλεμα του απ τα βυζια της Λενας ,και της ειπε
-λοιπον  δεν  μας  ειπες   ομως  ποια  σαμπανια  σου  αρεσε ; η δικη  μου  η του Ρενου ;
-μμμμ  η  δικη  σας  κυριε  Μακη   μου  αρεσε περισσοτερο!
-γιατι;
-αχ  συγγνωμη  κυριε  Ρενο  και  η  δικη  σας  σαμπανια  ηταν   πολυ  ωραια ! αλλα  ηταν  λιγο  πικρη   η  γευση  της,   ενω  του  κυριου  Μακη  ειχε  υπεροχη  γευση  !ηταν  τοσο  φρεσκια ,ζεστη  και καπως ξυνη και αλμυρη μαζι!ηταν  τελεια ;
-Αφου  σ  αρεσε  τοσο  να σου  δωσω  ξανα   οποτε  θελεις εχω αφθονες κουτες  ,εχω τοσες πολλες που μπορω να σε κερναω καθε μερα.
-ευχαριστως   !  
Τοτε πεταχτηκα εγω
-Τι ευχαριστως ;παμε να φυγουμε εχουμε δουλεια.
και την πηρα και φυγαμε βιαστικα  ,τοτε καταλαβα οτι απο τα λεγομενα τους αυτα τα γουρουνια εκβιαζαν τη Λενα με το βιντεο που ειχαν τραβηξει πως αν παει να τους μυνησει θα το ανεβαζαν προφανως στο ιντερνετ, και γι αυτο την  εκβιαζαν να κανει οτι θελουν και γι αυτο ηταν συνεχεια τοσο ευγενικη μαζι τους ,στη συνεχεια πηγαμε στη σκηνη μας και η Λενα ουτε που γυρισε να μου μιλησει καθολου τοση ωρα σαν να μην υπηρχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom