You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 662K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Αυτό να λέγεται! Ποιά ηθοποιός θα ταίριαζε στην περιγραφή;Παντως σαν ιστορια εχει πλακα.
μπορουσε να γινει σεναριο για τσοντα ανετα.
Ο τριτος ηταν αυτος που δεν βιασε τη γυναικα μου αλλαοση ωρα την βιαζανε τα δυο γουρουνια ο Μακης και ο Ρενος αυτος τραβουσε με την καμερα
Αποκτά άλλη διάσταση η υπόθεση με την προσθήκη αυτής της πληροφορίας!
Δεν ειμαι αδερφη ρε παιδεια .Αν εννοειτε οτι ειμαι κοτα και οτι εκανα σαν αδερφη που δηλιασα και δεν ορμηξα να βοηθησω τη γυναικα μου οταν τη βιασαν εχετε δικιο, αλλα οχι και κανονικη αδερφη.
Παίκτη, δικαιολογίες εδώ δεν υπάρχουν! Σε τέτοια φάση, (εφ' όσον δεν έχεις απωθημένα με τη γυναίκα σου) όχι απλά δεν κάθεσαι να πάρεις μάτι τη φάση, αλλά ξεσηκώνεις όλο το camping με τις φωνές σου!!! Τέλος.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Ηθικόν δίδαγμα του story του φάνη :
-1. Αν είσαι μαλακοπίτουρας δεν πας σε καμπινγκ
-2. Αν και δεν το προσδιορίζεις....οι Χαλκιδικιώτες είναι γουρούνια ...
-3. Καλύτερα να`χεις δίπλα σου έναν κουβά μέλι και να τρώνε και οι άλλοι παρά έναν κουβά σκατά και να τον τρως μόνος σου...
-4. Να σου ζήσει ο πιτσιρικάς κι ας μοιάζει και στον Μάκη !
-1. Αν είσαι μαλακοπίτουρας δεν πας σε καμπινγκ
-2. Αν και δεν το προσδιορίζεις....οι Χαλκιδικιώτες είναι γουρούνια ...
-3. Καλύτερα να`χεις δίπλα σου έναν κουβά μέλι και να τρώνε και οι άλλοι παρά έναν κουβά σκατά και να τον τρως μόνος σου...
-4. Να σου ζήσει ο πιτσιρικάς κι ας μοιάζει και στον Μάκη !
zoolander1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
Ρε τυπε γουσταρεις τον εξευτελισμο και να σου γαμανε την γυναικα, για αυτο εφτιαξες και ενα σεντονι και το παρουσιασες για να τσιμπησεις σχολια. Γιατι το συνεχιζεις ομως;
zoolander1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
ειμαι απιστευτη μαζοχα.
καθομαι και διαβαζω απο εχθες ολη αυτη την ιστορια και τις απαντησεις.
fanissss γυναικα που την βιαζουν και φοβαται μην την χτυπησουν δεν λεει στον βιαστη της τι κακια ψωλη εχει .
και μαλιστα μεσα σε ενα πολυσυχναζτο χωρο οπως ειναι το καμπινγκ δεν φοβασαι.
με ενα βοηθεια θα εχει μαζευτει ολη η περιφερεια μακεδονιας.
μην μας δουλευεις.
ωραια ιστορια. με καποια σχολια συμφωνω με καποια διαφωνω καποια μου εινα αδιαφορα.
αλλα μην μας λες τωρα και ιστοριες για δρακους οτι ειναι βιασμος και η συνεχεια στα δικαστηρια γιατι δεν μας ειπες ουτε καν οτι υποβαλλατε μηνυση. ποτε δηλαδη θα το κανετε το 2014 ;
αρκεσου σε καποια καλα σχολια για τη συγγραφικη σου ικανοτητα αλλα μην θες να μας πεισεις για το βιασμο.
καθομαι και διαβαζω απο εχθες ολη αυτη την ιστορια και τις απαντησεις.
fanissss γυναικα που την βιαζουν και φοβαται μην την χτυπησουν δεν λεει στον βιαστη της τι κακια ψωλη εχει .
και μαλιστα μεσα σε ενα πολυσυχναζτο χωρο οπως ειναι το καμπινγκ δεν φοβασαι.
με ενα βοηθεια θα εχει μαζευτει ολη η περιφερεια μακεδονιας.
μην μας δουλευεις.
ωραια ιστορια. με καποια σχολια συμφωνω με καποια διαφωνω καποια μου εινα αδιαφορα.
αλλα μην μας λες τωρα και ιστοριες για δρακους οτι ειναι βιασμος και η συνεχεια στα δικαστηρια γιατι δεν μας ειπες ουτε καν οτι υποβαλλατε μηνυση. ποτε δηλαδη θα το κανετε το 2014 ;
αρκεσου σε καποια καλα σχολια για τη συγγραφικη σου ικανοτητα αλλα μην θες να μας πεισεις για το βιασμο.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αν φωναζεs βοηθεια θα τουs πηγαινανε σε φορειο τουs........βιαστεsΔεν ειμαι αδερφη ρε παιδεια .Αν εννοειτε οτι ειμαι κοτα και οτι εκανα σαν αδερφη που δηλιασα και δεν ορμηξα να βοηθησω τη γυναικα μου οταν τη βιασαν εχετε δικιο, αλλα οχι και κανονικη αδερφη.
Ακομα θα τουs βαραγανε.......
Τωρα το γεγονοs οτι καθησεs και το εγραψεs τοσο μα τοσο αναλυτικα(!αληθεια δεν πονεσαν τα δακτυλα σου να γραφειs????) σ ενα site που σκοπο εχει το σεξ με πληρωμη.......αυτο μονο εσυ το ξερειs!!!
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
δεν το διαβασα γιατι βαριομουν αλλα πανω κατω καταλαβα τι εγραψες!!1
δεν βαζεις καμμια φωτο της γυναικας σου να δουμε και εμεις??
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δεν το διαβασα γιατι βαριομουν αλλα πανω κατω καταλαβα τι εγραψες!!1
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Λεs???...........Και εγραψε ολο αυτο μονορουφι???Καλά ακόμα δεν καταλάβατε ότι σας δουλεύει ο τύπος;
Ε τοτε κι αυτοs τιμωρηθηκε.........Να γραφει να γραφει
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Συγνώμη, σας φαίνονται αληθοφανή όλα αυτά;; Από τον τρόπο που τα γράφει φαίνεται ότι τα φαντάστηκε και ότι δεν έχει εμπειρία από γυναίκες. Θα ήθελε πάρα πολύ να του συμβεί όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο που μόνο στα δικά μου ποστ δεν απάντησε ενώ με όλους τους άλλους που τον πιστέψατε έκανε διάλογο.Λεs???...........Και εγραψε ολο αυτο μονορουφι???
Ε τοτε κι αυτοs τιμωρηθηκε.........Να γραφει να γραφει
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δε βαριεσαι....Περναει και η ωρα...Ο προισταμενοs ειναι σε meetingΣυγνώμη, σας φαίνονται αληθοφανή όλα αυτά;; Από τον τρόπο που τα γράφει φαίνεται ότι τα φαντάστηκε και ότι δεν έχει εμπειρία από γυναίκες. Θα ήθελε πάρα πολύ να του συμβεί όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο που μόνο στα δικά μου ποστ δεν απάντησε ενώ με όλους τους άλλους που τον πιστέψατε έκανε διάλογο.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Άμα είναι γι'αυτό, εντάξει...Δε βαριεσαι....Περναει και η ωρα...Ο προισταμενοs ειναι σε meeting
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Δε βαριεσαι....Περναει και η ωρα...Ο προισταμενοs ειναι σε meeting
Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.