Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 662K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,4%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 22 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,9%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    95

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ο τριτος ηταν αυτος που δεν βιασε τη γυναικα μου αλλαοση ωρα  την βιαζανε τα δυο γουρουνια ο Μακης και ο Ρενος αυτος τραβουσε με την καμερα

Αποκτά άλλη διάσταση η υπόθεση με την προσθήκη αυτής της πληροφορίας!

Δεν ειμαι αδερφη ρε παιδεια .Αν εννοειτε οτι ειμαι κοτα και οτι εκανα σαν αδερφη που δηλιασα και δεν ορμηξα να βοηθησω τη γυναικα μου οταν τη βιασαν  εχετε δικιο, αλλα οχι και κανονικη αδερφη.

Παίκτη, δικαιολογίες εδώ δεν υπάρχουν! Σε τέτοια φάση, (εφ' όσον δεν έχεις απωθημένα με τη γυναίκα σου) όχι απλά δεν κάθεσαι να πάρεις μάτι τη φάση, αλλά ξεσηκώνεις όλο το camping με τις φωνές σου!!! Τέλος.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ηθικόν δίδαγμα του story του φάνη :
-1. Αν είσαι μαλακοπίτουρας δεν πας σε καμπινγκ
-2. Αν και δεν το προσδιορίζεις....οι Χαλκιδικιώτες είναι γουρούνια ...
-3. Καλύτερα να`χεις δίπλα σου έναν κουβά μέλι και να τρώνε και οι άλλοι παρά έναν κουβά σκατά και να τον τρως μόνος σου...
-4. Να σου ζήσει ο πιτσιρικάς κι ας μοιάζει και στον Μάκη !

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε τυπε γουσταρεις τον εξευτελισμο και να σου γαμανε την γυναικα, για αυτο εφτιαξες και ενα σεντονι και το παρουσιασες για να τσιμπησεις σχολια. Γιατι το συνεχιζεις ομως;

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Ρε τυπε γουσταρεις τον εξευτελισμο και να σου γαμανε την γυναικα, για αυτο εφτιαξες και ενα σεντονι και το παρουσιασες για να τσιμπησεις σχολια. Γιατι το συνεχιζεις ομως;
:thumbsup:

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
ειμαι απιστευτη μαζοχα.
καθομαι και διαβαζω απο εχθες ολη αυτη την ιστορια και τις απαντησεις.
fanissss γυναικα που την βιαζουν και φοβαται μην την χτυπησουν δεν λεει στον βιαστη της τι κακια ψωλη εχει .
και μαλιστα μεσα σε ενα πολυσυχναζτο χωρο οπως ειναι το καμπινγκ δεν φοβασαι.
με ενα βοηθεια θα εχει μαζευτει ολη η περιφερεια μακεδονιας.
μην μας δουλευεις.
ωραια ιστορια. με καποια σχολια συμφωνω με καποια διαφωνω καποια μου εινα αδιαφορα.
αλλα μην μας λες τωρα και ιστοριες για δρακους οτι ειναι βιασμος και η συνεχεια στα δικαστηρια γιατι δεν μας ειπες ουτε καν οτι υποβαλλατε μηνυση. ποτε δηλαδη θα το κανετε το 2014 ;
αρκεσου σε καποια καλα σχολια για τη συγγραφικη σου ικανοτητα αλλα μην θες να μας πεισεις για το βιασμο. :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν ειμαι αδερφη ρε παιδεια .Αν εννοειτε οτι ειμαι κοτα και οτι εκανα σαν αδερφη που δηλιασα και δεν ορμηξα να βοηθησω τη γυναικα μου οταν τη βιασαν  εχετε δικιο, αλλα οχι και κανονικη αδερφη.
Αν φωναζεs βοηθεια θα τουs πηγαινανε σε φορειο τουs........βιαστεs
Ακομα θα τουs βαραγανε.......
Τωρα το γεγονοs οτι καθησεs και το εγραψεs τοσο μα τοσο αναλυτικα(!αληθεια δεν πονεσαν τα δακτυλα σου να γραφειs????)    σ ενα site που σκοπο εχει το σεξ με πληρωμη.......αυτο μονο εσυ το ξερειs!!!

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Αν σε πει η γυναικα σου να πατε και του χρονου στο ιδιο καμπινγκ μην παραξενευτεις.....    :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλά ακόμα δεν καταλάβατε ότι σας δουλεύει ο τύπος;

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
δεν το διαβασα γιατι βαριομουν αλλα πανω κατω καταλαβα τι εγραψες!!1
δεν βαζεις καμμια φωτο της γυναικας σου να δουμε και εμεις??

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Λεs???...........Και εγραψε ολο αυτο μονορουφι???
Ε τοτε κι αυτοs τιμωρηθηκε.........Να γραφει να γραφει
Συγνώμη, σας φαίνονται αληθοφανή όλα αυτά;; Από τον τρόπο που τα γράφει φαίνεται ότι τα φαντάστηκε και ότι δεν έχει εμπειρία από γυναίκες. Θα ήθελε πάρα πολύ να του συμβεί όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο που μόνο στα δικά μου ποστ δεν απάντησε ενώ με όλους τους άλλους που τον πιστέψατε έκανε διάλογο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Συγνώμη, σας φαίνονται αληθοφανή όλα αυτά;; Από τον τρόπο που τα γράφει φαίνεται ότι τα φαντάστηκε και ότι δεν έχει εμπειρία από γυναίκες. Θα ήθελε πάρα πολύ να του συμβεί όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο που μόνο στα δικά μου ποστ δεν απάντησε ενώ με όλους τους άλλους που τον πιστέψατε έκανε διάλογο.
Δε βαριεσαι....Περναει και η ωρα...Ο προισταμενοs ειναι σε meeting  :grin:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ωραιος ο τυπος εχει ταλαντο στην πορνογραφια