You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 662K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
εχει πεσει πολυ μελετη βλεπω...
(18 Members and 48 Guests are viewing this topic.)
Έχει πιάσει πολλούς η κρίση βλέπεις και σκέπτονται σοβαρά την εναλλακτική λύση του camping. Οπότε, μελετούν για να ξέρουν τι μπορεί να συμβεί σ'αυτούς ή τις γυναίκες τους.....
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Πρωτα να αναφερω πως η γυναικα ηθελε να τα καταπιει ολα...,και γιαυτο το λογο πηγε να παιξει χαρτακι....για να τους πεθανει στην εξαερωση τυπε,της γεμισανε την κωλαρα και το μουνι της φρεσκο κατσικισιο χωριατικο ψωλοχυμα,σιγουρα το καταευχαριστηθηκε.
,παντως σαν ιστορια ετσι ενδιαφερον ηταν,απορω πως δεν εβαλε μπρος ττο αμαξι και να τους πατησει οπως ηταν με την σκηνη αχορταγη η γυναικαρα ψωοφουσε για αλλαγη κωλοτρυπας
κλαιω
Δεν νομιζω να ηταν τυχαιο μαλλον αυτος ευθυνεται για το ατυχημα στην θαλασσα, ηταν ο κουμπαρος του Μακη.Εμένα μ' άρεσε η φάση με τον δύτη που πέρασε από κάτω. James Bond, φάση.
Τεραστιο σεντονι παντως το αφησα στον βιασμο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία! Στη συνέχεια τι έγινε;
η συνεχεια στο τμημα τυπε. λες ναχει καβλες και ο αξιωματικος υπηρεσιας? α να δουμε
XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Παρτα Ολα !!!!!
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
σιγα μην αφηνε ο Μακης ενα τσιμπουρι ,ηθελε να σπασει μονος του την παρθενια στη μολυνση στο κωλαρακι της Λενας με την γυαλιστερη απο γλυτσα τριχοειδες κακτοειδες πουτσα με αγκαθια στο κορμο τουΚάλα πες μου τι να κάνω εσύ δεν θα ακουμπάς
-εντάξει
και ξαναβγάζω το σορτσάκι και η Λένα για κακή μας τύχη μένει με σχεδον ολο τον κώλο γυμνό μπροστά σε άλλον άντρα αφου φορούσε μόνο ενα κόκκινο στρινγκ κάτω απο το σορτσάκι
-Λοίπον προσπάθησε να το βγάλεις χωρίς να μίνει το κέφάλι μέσα
-αααααααα τελείωνε επιτέλους πονάω !
και εκεί που προσπαθούσα μου λέει ο Μάκης -Οχι έτσι θα μείνει το κέφάλι μέσα και θα μολυνθεί!
crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εννοείται τύπε, απώτερος σκοπός του Μάκη ήταν η ρίψη πούτσας
κατι μου λεει οτι ο Μακης ο γουρουνοπουτσος γαμησε και τον φανουλη /πανουλη
Διαγραμμένο μέλος 51148
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή από όσα κατάλαβα δεν τον πείραξε που του ξεκώλιασασν την γυναίκα, αλλά α) ότι δεν εχει το μέγεθος του πούτσου του Μάκη β) ότι θα τον χώριζε γιατί δεν την έσωσε από τον "βιασμό" και γ) ότι έγινε ρεζίλι από τις φωνές της.... . Δηλαδή το θέμα του νομίζω ήταν τελικά υπαρξιακό...
Διαγραμμένο μέλος 51148
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
κατι μου λεει οτι ο Μακης ο γουρουνοπουτσος γαμησε και τον φανουλη /πανουλη
Εγώ πιστευω όπως είπε ένας φίλος πριν...ότι μάλλον καύλωσε και θα τον έπαιξε..για να τον πήδηξε ο Μάκαρος...δύσκολα. ήταν κρυμμένο το αγόρι!!
σιγα μην αφηνε ο Μακης ενα τσιμπουρι ,ηθελε να σπασει μονος του την παρθενια στη μολυνση στο κωλαρακι της Λενας με την γυαλιστερη απο γλυτσα τριχοειδες κακτοειδες πουτσα με αγκαθια στο κορμο του
τριχοειδή κακτοειδή πούτσα μεθ' άkανθων
ή τριχοειδές κακτοειδές πέος διαλέγεις και πάιρνεις
Περιπου 4 σελιδεs Α4 πυκνογραμμενεs κιολαs......Πεσμου οτι δεν τιs εκανεs copy-paste απο καπου ......και καθισεs κι εγραψεs ολο αυτο μονοs σου
Τυπε το διαβασα ολο και ο τυπος μου προσφερε αφθονο γελιο
Αν και με ορθογραφικα λαθη...ειναι τεραστιο ταλεντο !!!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τυπε το διαβασα ολο και ο τυπος μου προσφερε αφθονο γελιο
Αν και με ορθογραφικα λαθη...ειναι τεραστιο ταλεντο !!!!!!!!!!
ξεκινησα να διαβαζω αλλα καπου βαρεθηκα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Mαλλον ειναι bi με πιο πολλεs τασειs προs gay θα ελεγαΒασικα.. μαλλον ζηλευε ο αρθογραφος.... ηθελε κ αυτος ξεκωλιασμα...
nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
Φιλε μηπως σε ξεκολιασανε και σενα και ντρεπεσαι να μας το πεις ? Δε θα επρεπε .......Μια παρεα ειμαστε ολοι εδω μεσα ..........
Φιλε, για να ειναι πληρες τοραπορτο σου, και για να βοηθηθουν και τα αλλα μελη, εδω μεσα, πρεπει σιγουρα να μας πεις.
1.Ονομα και που ειναι ακριβως το camping
2Τιμες? Ολοι εδω μεσα δινουν τιμες για οπου πηγαινουν.Πες μας τιμες.Πως χρεωνει?ανα σκηνη? αυτοκινητο, ατομο,καμπερ? πως θα χρεωθουμε?
3.Ο Μακης και ο Ρενος ειναι παντα εκει? Ολους τους μηνες?πρεπει να κανουμε καποια προηγουμενη συνενοηση? ή παμε ετσι
4.επισης και ειναι βασικο.Μπορουν να σερβιρουν και καποιο πρωινο?κεικ, πορτοκαλαδα? Σε διπλανο thread ειναι προαπαιτουμενο.
Σ ευχαριστω
1.Ονομα και που ειναι ακριβως το camping
2Τιμες? Ολοι εδω μεσα δινουν τιμες για οπου πηγαινουν.Πες μας τιμες.Πως χρεωνει?ανα σκηνη? αυτοκινητο, ατομο,καμπερ? πως θα χρεωθουμε?
3.Ο Μακης και ο Ρενος ειναι παντα εκει? Ολους τους μηνες?πρεπει να κανουμε καποια προηγουμενη συνενοηση? ή παμε ετσι
4.επισης και ειναι βασικο.Μπορουν να σερβιρουν και καποιο πρωινο?κεικ, πορτοκαλαδα? Σε διπλανο thread ειναι προαπαιτουμενο.
Σ ευχαριστω