aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Τωρα προετοιμασία μόνο στο σεξ χαχαχαΣου λέει για προετοιμασία τώρα ρε μαλακα αίολε.
Άμα είναι ατομικά ever
400-49.02
800-1.51
1000-2.38
5000-15.04
Τωρα προετοιμασία μόνο στο σεξ χαχαχαΣου λέει για προετοιμασία τώρα ρε μαλακα αίολε.
Άμα είναι ατομικά ever
400-49.02
800-1.51
1000-2.38
5000-15.04
Μια "απαγορευμένη" κουβεντα.
Ο Λούης δεν ήταν ο πραγματικός νικητής το 1896....
Προσωπικά έχω ασχοληθεί χρόνια με το θέμα και είμαι πεπεισμένος ότι ο Λούης "έκλεψε"....
Ένας Λούης που δεν ξαναέτρεξε ποτέ σε κανένα αγώνα....
Επιτελέσε τον σκοπό του(δηλαδή να νικήσει Έλληνας 100% και αυτος ο Έλληνας να είναι έμπιστος και να μην μιλήσει ποτέ,ο Λούης ήταν υπασπιστής του Παπαδιαμαντόπουλου και εξασφάλιζε τα παραπάνω...)
Αν έχετε χρόνο διαβάστε το,αξίζει.
Ο Χαρίλαος Βασιλάκος και η αμφιλεγόμενη πρωτιά του Σπύρου Λούη - Sport-Retro.gr
Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου του Ντόναλντ-Γεωργίου Μακφαίηλ για τον πρώτο Μαραθώνιο της ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων και όχι μόνο. Απαύγασμα πολυετούς έρευνας, ένα πραγματικό στολίδι για τους λάτρεις του σύγχρονου Αθλητισμού, αλλά και της Ιστορίας, αφού ο άξιος συγγραφέας αναφέρεται...sport-retro.gr
Πιο μπούστης και λαμόγιο από τον γαύρο δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ...μια ζωη μεσα στην πουστια και την λαμογια ο ελληνας...
θυμιζει εντονα την φετινη στημενη πορεια του βαζελου μεχρι τωρα...
Φίλε μου είναι διαχρονικό το πρόβλημα.ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ενώ έχουμε αθληταράδες, με ταλέντο, με όρεξη, με, με, με ... δεν υπάρχει πολιτεία να τους δώσει αυτά που πρέπει!
Ο Γκελαούζος είναι τεράστιος αθλητής. Το ίδιο δείχνει και ο Σταμούλης που είναι "μικρός" ηλικιακά για Μαραθώνιο (τον έβλεπα να τρέχει ... πιο αρχοντικό στυλ σε Μαραθώνιο, δεν έχω ξαναδεί!)
Όμως, δυστυχώς, θα μείνουν πολλοί καλοί για τα "εγχώρια". Σε διεθνές επίπεδο δεν μπορούν να ανταγωνιστούν.
Και δεν είναι μόνο για τον Μαραθώνιο αυτό, αλλά για όλα τα παιδιά που λιώνουν για τον κλασικό αθλητισμό.
Και πόσοι ακόμη τα παράτησαν γιατί δεν έβλεπαν φως ...Φίλε μου είναι διαχρονικό το πρόβλημα.
Κάποτε είχαμε έναν Ανδριόπουλο ο οποίος είχε τρομερές διασυνδέσεις(Ζαχαρόπουλος)και ηταν και καλός αθλητής.
Έκανε προετοιμασίες σε Αιθιοπία και Κένυα και Άτλαντα ,ορεινό Μαρόκο....
Πληρωμένα όλα από την ομοσπονδία.
Και φυσικά δεν εργαζόταν αλλά ασχολούνταν μόνο με την προπόνηση....
Τώρα ο κάθε αθλητής πρέπει να βάζει από τσέπη για διατροφολόγους,ταξίδια κτλ....
Μιλάω για τους μαραθωνοδρομους.
Πχ η Γκλόρια Πριβιλέτζιο,μια εξαιρετική αθλήτρια όλα από τσέπη της.Και εργαζόμενη καθημερινά 8-10 ώρες....
Ακόμα και μετά τις διακρίσεις τίποτα....
Απογοητεύτηκε η κοπέλα και αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογένεια της και τον αθλητισμό ερασιτεχνικά....
πεσαμε απο τα συννεφαΘετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Έλληνας Μαραθωνοδρόμος @RunningNews.gr
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ έχει βρεθεί Έλληνας Μαραθωνοδρόμος, σύμφωνα με δημοσιεύματα που ήδη έχουν κυκλοφορήσει. Πρόκειται για πολύ γνωστό όνομα με πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στο Μαραθώνιο. RunningNews.gr - Ειδήσειςwww.runningnews.gr