lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Προς το παρόν μια χαρά παει η μετοχουλα ανοδικά στο + 1.37% μάλλον αισιόδοξοι οι επενδυτές .... Το θέμα είναι ποιος είχε το νου και την γνώση να έχει τέτοια χαρτιά στα χέρια του πριν 5 χρόνια όταν η μετοχή ήταν κάτω απο τα 100 $ ... τώρα θα είχε 3 φορές τα λεφτά του ;-)Είχε παραιτηθεί από την προεδρία 2 εβδομάδες πιο νωρίς από όσο ξέρώ. Εγώ πάλι θέλω να μάθω τι θα γίνει με τη μετοχή της εταιρίας. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οι μετοχές παίρνουν την κατιούσα.
RIP.
Εκτος απο τα iPhone,iPad κλπ που ειναι γνωστα, το 1984 ο ανθρωπος δημιουργησε το πρωτο κομπιουτερ οπως το γνωριζουμε μεχρι σημερα. Με γραφικο περιβαλον (GUI,MUI). Μεχρι τοτε τα κομπιουτερ λειτουργουσαν σε command line interface.
Αυτο και μονο τον κανει μαγκα.. δεν χρειαζεται κατι αλλο imo. ;)
ουτε οταν πεθανε ο θειος Ιωσηφ τετοιος θρηνος, τι personality cult δλδ ελεος
Καλά... ήμουν σίγουρος για το τι θα διαβάσω εδώ σήμερα... ήθελα να 'ξερα ρε τύπε γιατί δεν το έσβησες με τη μία;
...τα επιτευγματα της ΗΡ η οποια πρωτη εφτιαξε γραφικο περιβαλλον εργασιας με την μορφη που το ξερουμε σημερα. επισης ξερω οτι αρνειτο επι σειρα ετων να αναγνρισει την κορη του Λισα λεγοντας οτι ειναι στειρος, οτι χρησιμοποιησε επι σειρα ετων ανηλικους στο εξωτερικο για κατασκευη του χαρντγουεαρ του και οτι αντιθετα με τον βασιλακη τον προαναφερθεντα το χερι στην τσεπη για φιλανθρωπια το εβαλε μονο οταν εμαθε οτι θα πεθανει.
Ειρωνικα το λεω. Ξυπνα...Όντως.
Τωρα τυπε ειναι να μπει ο Μεγαλεφαντος και να τους γλεντησει ολους τους groupies... 2funny 2funny 2funny 2funny
Η Xerox έφτιαξε το πρώτο GUI γίγαντα. ;)
Α... έχεις και φλέβα από Νικολούλη... alright!
και να μην σας καλυπτουν καποια ατομα αξιζουν σεβασμο... στο μαντρι που μεγαλωσατε μαλλον δεν ξερετε τι σημαινει αυτο μπουρτζοβλαχοι...
Σιγα μωρη παριζιανα Τατιανα.
Πολιτισμενε και ξερολα.
Θα ειναι πολυ περηφανοι οι γονεις σου που σπουδασαν εναν ακομα ισχυρογνομωνα επιστημονα.
εχεις δικιο.. χτυπα παλαμακια τωρα..
Αρπα δυο φασκελα.
"πουσταλεκο" or όπως αλλιώς σε λένε εγώ και όλοι οι υπόλοιποι εδω μεσα δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από κάποιον που βαζει ψωλή στον κόλο του όπως μας λέει το όνομα σου...! Το πια είναι η παιδιά και η μόρφωση σου φαίνεται, θα έπρεπε να ντρέπεσαι να μιλάς έτσι για έναν συνάνθρωπο μας που δεν βρίσκετε στην ζωή. Τουλάχιστον αυτός έκανε και μερικά πράγματα για να καλυτέρευση την ζωή του και τον υπολοιπων συνανθρώπων μας. Εσύ τι εχεις κάνει στην ζωή σου ώστε να μπορείς να τον κρίνεις μπορείς να μας πεις ? Εκτος φυσικά από το να γραφής διαφορες βλακείες και ανεγκέφαλα πράγματα εδώ μέσα. Θα σε συμβούλευα να κανεις μια αυτοκριτική του εαυτού σου την επομενη φορα πριν γράψεις εδώ το οτιδήποτε. Επίσης μάθε ότι τα προϊόντα τις Apple απευθύνονται σε ανθρώπους οι οποιοι είναι επαγγελματίες στο είδος τους και όχι σε χαζοχαρούμενα οντα σαν εσένα , άσε λοιπόν να κρίνουν αυτοί εάν τα προϊόντα τις Apple είναι για τον πούτσο.
... ΒΡΗΣΚΩΝΤΕ 4-5 ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΙΓΟ..
Τυπε μου εγω ειμαι ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ ο ενας και μοναδικος! Ο ακαποτος τιμωρος του μπουρδελοφορουμ!!!
Ποιο ακριβως προιον της απλ απευθυνεται σε επαγγελματιες? Μηπως το αιφον που το παιρνουν ολες οι ψωναρες επειδη εχει 1000ε για να πουλανε μουρη με το μιλαρακι?
'Η μηπως το αιπoντ που το εχει η 8χρονη αδερφουλα μου για να ακουει Lady gaga?
Οσο για την παιδεια και τη μορφωση μου μπορεις να δεις και την υπογραφη μου.. ειμαι ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ ο καραμπουζουκλης! Αυτο τα λεει ολα..... ;)
ακριβως!Σιχαινομαι την apple και τα προιοντα της αλλα ο ανθρωπος ηταν απο τις μεγαλυτερες προσωπικοτητες του περασμενου αιωνα
Τυπε μου εγω ειμαι ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ ο ενας και μοναδικος! Ο ακαποτος τιμωρος του μπουρδελοφορουμ!!!
Ποιο ακριβως προιον της απλ απευθυνεται σε επαγγελματιες? Μηπως το αιφον που το παιρνουν ολες οι ψωναρες επειδη εχει 1000ε για να πουλανε μουρη με το μιλαρακι?
'Η μηπως το αιπoντ που το εχει η 8χρονη αδερφουλα μου για να ακουει Lady gaga?
Οσο για την παιδεια και τη μορφωση μου μπορεις να δεις και την υπογραφη μου.. ειμαι ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ ο καραμπουζουκλης! Αυτο τα λεει ολα..... ;)