Νέα

Στέλιος καζαντζίδης......ο θρύλος!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paravatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
χαχαχααχαχαχχααχ!!!!!!!
εχω ενα βιτσιο ομως δεν τραγουδαω ποτε εκτος μπανιου γιαυτο δεν με εχετε δει ποτε σε πιστα η δισκο μια φορα ειχα προταση απο τον κακετση να τραγουδισω στην νεραιδα και μου υποσχεθηκε μεχρι και μπανιο επι σκηνης του ειπα αν αλλαξω μπανιο χανω και την φωνη μου ετσι με απολαμβανει ο ακαλυπτος της πολυκατοικιας οπου μενω στην καλλιθεα!!!! μετα απο τοσες συγκηνησεις που τους εχω χαρισει με βλεπουν στο δρομο και μου ζητουν παραγγελιες πραγμα που ποτε δεν κανω γιατι το τραγουδι που λεω καθε φορα ειναι της στιγμης και αναλογα της διαθεσης μου!!!

Δουλευες στην επιστημονικη ομαδα του ΑΜΑΝ;
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=NU-YhzyQkxI[/video] [/video]

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
θα μου καποιος επιτελους γιατι δε θεωρειτεαι μυθος και ο Ζακυνθινακης??

απλα με αυτο το ονομα δεν μπορει να κανει καριερα γενικα ονοματα που πραπεμπουν στην καταγωγη του τραγουδιστη δεν εχουν καμμια τυχη !!!! πλην ενος του παριου οπου αποτελει εξαιρεση για να επιβεβαιωνει τον κανονα!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
απλα με αυτο το ονομα δεν μπορει να κανει καριερα γενικα ονοματα που πραπεμπουν στην καταγωγη του τραγουδιστη δεν εχουν καμμια τυχη !!!! πλην ενος του παριου οπου αποτελει εξαιρεση για να επιβεβαιωνει τον κανονα!!!

ναι ε; ο Ζακυνθινάκης είναι από Ζάκυνθο ή από Κρήτη (λόγω -ακης);

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν ειχε ενα jo δηλαδη πισω του :2funny: :2funny: :2funny:

Περα απο το προμοσιον ακου φωνη...

γίγαντα, τι ερωτήσεις κάνεις κι εσύ; αφού ξέρεις τι γίνεται στα μουσικά δρώμενα. εδώ υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει τον Κλωναρίδη!

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αν ο Ζακυνθηνάκης, ο Διονυσίου (γιατί και αυτός πηγε να κάνει τον καζαντζίδη απλά η χωριατίλα στην άρθρωση δεν τον άφησε), ο Ντουνιάς, ο Βελής είναι αυτό εδώ,

ή αυτό το ίδιο τραγούδι από Βελή και Καζαντζίδη (δεν συγκρίνεται τίποτα παρά μόνο το ύφος. Τα φωνήεντα του Βελή είναι κλανιά γάτας μπροστά στον όγκο του Καζαντζίδη)

τότε κοιτάξτε τα αυτιά σας... Απλά δεν ακούτε καζαντζίδη... Δικαίωμά σας. Τι να κάνουμε που όπως είπε και ο Μητροπάνος όλοι οι τραγούδιστές μαζί ούτε τα αρχίδια του δεν είναι; Και δεν είμαι από αυτούς που περιμένουν απλά έναν μέτριο μητροπάνο να αξιλογήσει ενα τέτοιο μέγεθος, ούτε ασπάζομαι όσα είπε κάποιος πως τον τραγουδιστή τον κάνουν τα είδη που τραγουδά. Απλά το μέγεθος καθορίζουν η αποδοχή, η φωνή, οι πωλήσεις, η προάταση η δράση. Και όλοι πέραν του στέλιου υπήρξαν συμβιβασμένοι τραγουδιστές που σε 50 χρόνια θα τους ξεχάσεις και η μάνα τους. Τον καζαντζίδη που απέχει από το 65 από τα νυχτερινά κέντρα 50 και πλέον συλλογοι φίλων Καζαντζίδη τον τιμούν (με τον τρόπο τους γιατί ούτε με αυτούς συμφωνώ).

Τα υπόλοιπα και ειδικά σε έναν ανώνυμο διάλογο δε μου λένε κάτι. Το θέμα μας είναι ο Καζαντζίδης και όχι ο Καζαντζίδης με τα μάτια ενός μπουρδελάκια ονόματι ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ... Σοβαρευτείτε λοιπόν...

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΕΕΕΕ...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, είναι μεγαλύτερος από τον Παβαρότυ που όλοι οι τενόροι τον έχουν πρότυπο και στα αυτιά ενός άσχετου (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΣΧΕΤΟΥ) φαντάζουν ίδιοι.... Και φυσικά από τον Καζαντζίδη, που τόσοι πολλοί έστω και αν απέτυχαν, τον μιμήθηκαν.

Γιατί μας τα ζάλισες...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
@pokerhellas
πολύ επίθεση μας ξηγιέσαι ρε τύπε, cool..
αντε να μην το ανοίξω..
σιγά τον μαλάκα στην τελική..  :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
. Τι να κάνουμε που όπως είπε και ο Μητροπάνος όλοι οι τραγούδιστές μαζί ούτε τα αρχίδια του δεν είναι; Και δεν είμαι από αυτούς που περιμένουν απλά έναν μέτριο μητροπάνο να αξιλογήσει ενα τέτοιο μέγεθος, ούτε ασπάζομαι όσα είπε κάποιος πως τον τραγουδιστή τον κάνουν τα είδη που τραγουδά. Απλά το μέγεθος καθορίζουν η αποδοχή, η φωνή, οι πωλήσεις, η προάταση η δράση. Και όλοι πέραν του στέλιου υπήρξαν συμβιβασμένοι τραγουδιστές που σε 50 χρόνια θα τους ξεχάσεις και η μάνα τους. Τον καζαντζίδη που απέχει από το 65 από τα νυχτερινά κέντρα 50 και πλέον συλλογοι φίλων Καζαντζίδη τον τιμούν (με τον τρόπο τους γιατί ούτε με αυτούς συμφωνώ).

Τα υπόλοιπα και ειδικά σε έναν ανώνυμο διάλογο δε μου λένε κάτι. Το θέμα μας είναι ο Καζαντζίδης και όχι ο Καζαντζίδης με τα μάτια ενός μπουρδελάκια ονόματι ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ... Σοβαρευτείτε λοιπόν...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
εχεις καλό ένστικτο ατιμούτσικο  :2funny:

Επισκέπτης
[quote author=pokerhellas

[/quote]Με τα μάτια ενός μπουρδελάκια με το όνομα pokerhellas έχουμε θέμα δηλαδή;
Την πιθανότητα να μην συμμερίζονται άπαντες την κάψα σου για τον Καζαντζίδη την έχεις σκεφτεί;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
PokerHellas μην προσπαθείς άσκοπα φίλε, όποιος έχει αυτιά καταλαβαίνει την ανωτερότητα του Στέλιου..
Σε φανατισμένους αντιΚαζαντζιδικούς γιατί μόνο αυτοί δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο του στο Ελληνικό τραγούδι, δεν αξίζει να πεις τπτ. Απλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν  ;).

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε Λουκτριτία... Μέτριο Μητροπάνο. Ο τραγουδιστής που για να τραγουδήσει παίρνει φόρα... Κουααααααααιιιινεεεεεεαααααααα ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΟΙΙΙΙΙΙΠΟΟΟΟΟΟΟΑΟΑΟΑΟΑΟΑΟΑΟΑΟΑΟΑΝΝ να χασω το τραιιιιινοοοοοοοοοοοοοοοωωωωωωωωωωωαααααααωωωω... Ασχετα βέβαια αν παραδέχθηκε πως αυτός και το σινάφι του το μεταπολεμικό ασφαλώς (γιατί προπολεμικά ούτε στους μέτριους δεν μπαίνει και δεν τον συμφέρει μια ολική αναφορά), πώς αυτός και το σινάφι του δεν είναι ούτε τα αρχίδια του Καζαντζίδη....

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
PokerHellas μην προσπαθείς άσκοπα φίλε, όποιος έχει αυτιά καταλαβαίνει την ανωτερότητα του Στέλιου..
Σε φανατισμένους αντιΚαζαντζιδικούς γιατί μόνο αυτοί δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο του στο Ελληνικό τραγούδι, δεν αξίζει να πεις τπτ. Απλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν  ;).
Συμφωνώ απολύτως γι'αυτό κ έπαψα να ασχολούμαι...

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα είναι Καζαντζίδης... όποιος γράφει ανιστόρητες πιπες για να κάνει την όποια άποψη του κανόνα, το διάβασε σε τι θέμα μπαίνει να γράψει;;

Εγώ του είπαν να σβήσει ότι ανιστόρητο έχει γράψει και όχι να σταματήσει να προτιμά τον Διονυσίου. Δικαιωμά του και αυτός ο μπουδρελάκιας με έβρισε... να πας να γαμηθείς μου είπε... Και πηγα και του γάμησα ότι είχε και δεν είχε να πει. Ανοιξε ένα θέμα αφού θες να συμμεριστώ την αντικαζαντζιδική σου κάψα με τιτλο... Νίτσε εεεεε.... ΜΑΛΑΚΑΣ "Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ" εεεεε Ο " Αντικαζαντζίδης"

Ημαρτον με τόση πλέμπα... Πες αδερφε μου αρέσει πιο πολύ ο Διονυσίου. Και μένα ο Νταλάρας. Και μένα Ο Χατζηγιάννης. Το γούστο είναι προσωπικό. Τα στοιχεία είναι στοιχεία όμως. Τι να κάνουμε που ο Καζαντζίδης είναι πιο δυνατός εμπορικά και από τους τρεις προηγούμενους... Τι να κάνουμε που ο Νικολόπουλος τον πήγε στα δικαστήρια... Αυτή είναι η ιστορία. Τα συμπεράσματα είναι για τους αναγνωστες... Μέχρι και μήνυση θα μπορούσε να φάει ένας τέτοιος ανιστόρητος τύπος σαν τον ΑΛ με τον οποίο δεν έχω τίποτα προσωπικό (ευτυχώς) μα πρώτα αυτός με έβρισε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom