Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Τα τζάκια είναι πολύ ισχυρά αλλά η ψήφος σου είναι πιο ισχυρή.Αν τα τζάκια είναι τόσο ισχυρά , οτι και να κάνεις θα τον ΄φερουν στα νερά τους.
Εσύ είπες οτι ο Αλέξης δεν κατέρευσε την χώρα μόνος του αλλά η ευρώπη τον καθοδήγησε. Ωραία , τότε όποιος και να έβγαινε θα καθοδηγήτο. Άρα διαλέγεις αυτο΄ν που μπορεί να κουλαντρίσει καλύτερα την καθοδήση.
Αυτό θα πει , κρίνω και επιλέγω. Κρίνε αν μπορεί ο Αλέξης με ένα νόμο κλπ..... Με θυμικό δεν βγαίνει!!!!!
Νέα πρόσωπα πάντα πρέπει να μπαίνουν, αλλά οχι απο το πουθενά. να έχω δε κάτι....
Γιαυτό και βλέπεις όποιον νέο πάει να βγει τον τρώει η μαρμάγκα...και αντί να φωνάξεις ''τι κάνετε ρε μαλάκες" θα τους επιβραβεύσεις κιόλας?
Ο αλέξης ήταν ένας παπάρας...αλλά ο λαός έκανε σωστά που τον δοκίμασε...ήταν η λογική κίνηση...το να του δώσει δεύτερη ευκαιρία μετά το δημοψήφισμα ήταν το λάθος.
Δεν υπάρχει κανένας που να κουλαντρίσει την καθοδήγηση και πόσο μάλλον αυτός που κατεβάζει τα βρακιά 6 χρόνια τώρα.
Δεν νομίζω να καταλαβαινόμαστε....εγώ σου λέω ότι από αυτούς που σε πήδαγαν μέχρι χτες δεν πρόκειται να δεις καμία διαφορά...για κάθε gov.gr θα σου ανοίγουν και 1 τρύπα στο ισοζύγιο.
Εσύ μου λες να δοκιμαστούν πρώτα....που? σε simulation???
και το σημαντικότερο : σε ενδιαφέρει να δεις δείγμα γραφής από τους καινούριους....ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ???? αυτοί σου έχουν δείξει ΗΔΗ ότι δεν κάνουν. Αυτό δεν είναι πιο σημαντικό για τη ζωή σου?