Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Αγαπάμε κασσελα το διότι είναι καλύτερος celebrity από το μουλο από το.χαλεπα Χανιων

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
Με λίγα λόγια, στον ευρύτερο χώρο έχουμε :
- το τσίρκο του Σύριζα με τους παλαβούς που ζουν σε echo chamber σαχλαμάρας
- τον Κασσελάκη, τον άνθρωπο χωρίς κανένα πολιτικό στίγμα, που σε λίγους μήνες κατάφερε να παρανομήσει δύο φορές
- τον Ανδρουλάκη που όλες του οι θέσεις και οι δηλώσεις είναι σαν να γράφτηκαν από το chat gtp
- τον Δούκα που ξεκίνησε την καριέρα του πουλώντας στο εξάμηνο τους δημότες του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας και έχει περισσότερα πολιτικά χρωστούμενα από οποιονδήποτε άλλο.

Θα πω μια μη δημοφιλή άποψη και ας φάω κράξιμο: η μόνη λύση που βλέπω για να επανέλθει ο πολιτικός λόγος στο χώρο, είναι η Διαμαντοπούλου. Δεν ξέρω αν όλες οι απόψεις της είναι σωστές οι λάθος, αλλά τουλάχιστον έχει πολιτικό στίγμα. Δεν κάνει την influencer και mιλάει τουλάχιστον για συγκεκριμένα πράγματα, όχι αερολογίες.
Παράδειγμα: Άννα Διαμαντοπούλου: 1GW για την Ενεργειακή Κοινότητα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ως ελάχιστη ανταπόδοση στην περιοχη μας - Ο Χρόνος : xronos-kozanis.gr

Κράξτε ελεύθερα.
Σύγκριση με τα ανωτέρω κάνω.

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.813
Πόντοι
456
Ζαίοι Τσέοι φτάνει με το τσίρκο σάς, σας πέρασε ο Βελόπουλος σας πέρασε ο Κουτσιούμπας, με Παπά-Πολάκη είσαστε εκτός Βουλής, μα πόσο ξεφτίλα πχιά! "Τσίπρας λέτε και θα κλαίτε"

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.456
Πόντοι
206
1725395338986.jpeg

Να ζήσουν τα παιδιά! Άντε και καλούς απογόνους!

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
497
Πόντοι
36
Θα ξεπεράσεις ότι δεν θα υπάρχει κόμμα σε λίγες μέρες για να παριστάνει τον αρχηγό??
Το κόμμα είναι πολύ σκληρό για να πεθαίνει.
Θα το λέμε και ΣΥΑ / CIA κιόλας. Μετά κανείς δεν θα κουνιέται.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.545
Πόντοι
9.931
Με λίγα λόγια, στον ευρύτερο χώρο έχουμε :
- το τσίρκο του Σύριζα με τους παλαβούς που ζουν σε echo chamber σαχλαμάρας
- τον Κασσελάκη, τον άνθρωπο χωρίς κανένα πολιτικό στίγμα, που σε λίγους μήνες κατάφερε να παρανομήσει δύο φορές
- τον Ανδρουλάκη που όλες του οι θέσεις και οι δηλώσεις είναι σαν να γράφτηκαν από το chat gtp
- τον Δούκα που ξεκίνησε την καριέρα του πουλώντας στο εξάμηνο τους δημότες του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας και έχει περισσότερα πολιτικά χρωστούμενα από οποιονδήποτε άλλο.

Θα πω μια μη δημοφιλή άποψη και ας φάω κράξιμο: η μόνη λύση που βλέπω για να επανέλθει ο πολιτικός λόγος στο χώρο, είναι η Διαμαντοπούλου. Δεν ξέρω αν όλες οι απόψεις της είναι σωστές οι λάθος, αλλά τουλάχιστον έχει πολιτικό στίγμα. Δεν κάνει την influencer και mιλάει τουλάχιστον για συγκεκριμένα πράγματα, όχι αερολογίες.
Παράδειγμα: Άννα Διαμαντοπούλου: 1GW για την Ενεργειακή Κοινότητα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ως ελάχιστη ανταπόδοση στην περιοχη μας - Ο Χρόνος : xronos-kozanis.gr

Κράξτε ελεύθερα.
Σύγκριση με τα ανωτέρω κάνω.
Τυπε και εγω πιστεύω οτι η Διαμαντοπούλου ειναι η μονη που μπορει να κανει σοβαρή αντιπολίτευση στον Μητσοτακη και το λεει κάποιος που δεν ειναι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ.
Με Δουκα, Ανδρουλακη το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να βολοδέρνει στο 10-15%.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
Τυπε και εγω πιστεύω οτι η Διαμαντοπούλου ειναι η μονη που μπορει να κανει σοβαρή αντιπολίτευση στον Μητσοτακη και το λεει κάποιος που δεν ειναι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ.
Δεν είχα αμφιβολία τύπε.

Πάντως με Ανδρουλάκη - Δούκα στον β' γύρο (όπως φαίνεται), τζάμπα θα καίει η λάμπα.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
198
Πόντοι
1
Γτ δεν κάνετε εκλογές την Κυριακή να δούμε που είναι ο Στέφανος;
Και αν βγει πάλι τρίτος ο Ανδρουλάκης, θα φιλοτιμηθει να φύγει;
Η Διαμαντοπούλου θα τρέξει για συνεργασία με τον Κούλη, ο δούκας οχι..
Ένας πόντος για τον χάρη

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.616
Πόντοι
1.706
Το κόμμα είναι πολύ σκληρό για να πεθαίνει.
Θα το λέμε και ΣΥΑ / CIA κιόλας. Μετά κανείς δεν θα κουνιέται.
Δεν διαφωνών κανείς δεν θα κουνιέται μετά.
Απλά γράφω πως δεν θα μείνει και κανένας για να κουνηθεί.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.689
Πόντοι
2.356
Η Διαμαντοπούλου θα είναι δεξί χέρι του Μητσοτάκη. Είναι και η μεγαλύτερη ελπίδα του Μητσοτάκη να κυβερνήσει εκ νέου με χαμηλά εκλογικά ποσοστά.
Τη στήριξε με τα μπούνια στο να εκλεγεί στον OΑΣΑ. Προσωπική επιλογή του ήταν.
Η αντιπολίτευση που θα κάνει θα είναι ανάλογη της Χριστοφιλοπούλου.
Ταφόπλακα του ΠΑΣΟΚ θα είναι η εκλογή της.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.175
Πόντοι
2.356
Η Διαμαντοπούλου μάλλον θα είναι 3η.

Ποιον όμως θα στηρίξει στον 2ο γύρο;

Ανδρουλάκη ή Δούκα;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.545
Πόντοι
9.931
Η Διαμαντοπούλου θα είναι δεξί χέρι του Μητσοτάκη. Είναι και η μεγαλύτερη ελπίδα του Μητσοτάκη να κυβερνήσει εκ νέου με χαμηλά εκλογικά ποσοστά.
Ενω με Ανδρουλάκη και Δούκα θα σαρώσει το ΠΑΣΟΚ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.689
Πόντοι
2.356
Ενω με Ανδρουλάκη και Δούκα θα σαρώσει το ΠΑΣΟΚ.
Εμένα καλύτερος, από τους υποψηφίους, μου φαίνεται ο Γερουλάνος.
Ο οποίος θα μπορούσε να αποσπάσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό.
Ο Ανδρουλάκης, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις χάνει στο δεύτερο γύρο από πολλούς απο τους αντιπάλους του.
Νομίζω ότι έχει τελειώσει πολιτικά.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
431
Πόντοι
21
Θεωρώ ότι ο Δούκας βιάστηκε. Ψηφίστηκες για μια θέση που την πήρες από καραμπόλα, υπηρέτησε την, δείξε λίγο έργο και μετά ιδού πεδίον δόξας λαμπρό. Παντως με Ανδρουλάκη, καλός - χρυσός, δε ξεκολλάει το Πασόκ, δεν εμπνέει. Και έχει απέναντι έναν Κασσελάκη που έχει κάνει το Σύριζα περίγυλο, reality και μία ΝΔ που τα σκατώνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ, από ακρίβεια μέχρι τα διάφορα συμβάντα που θυμόμαστε όλοι.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
Αν είναι να τους βάλει σε μια σειρά, έστω και υπό τη πίεση ενός "εκβιασμού" μη χαλάσει τη συγκυβέρνηση και να υπάρχει ένα αντίβαρο στην εξουσία της ΝΔ, περιορίζοντας τα ολιγοπώλια για παράδειγμα ή θέτοντας ένα πλάνο ανάπτυξης που να βγάζει νόημα, ας είναι έτσι.
Όλα άλλωστε τα συζητάμε λόγω του ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση.
Το μη χείρον βέλτιστον.
Εμένα καλύτερος, από τους υποψηφίους, μου φαίνεται ο Γερουλάνος.
Ο οποίος θα μπορούσε να αποσπάσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό.
Ο Ανδρουλάκης, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις χάνει στο δεύτερο γύρο από πολλούς απο τους αντιπάλους του.
Νομίζω ότι έχει τελειώσει πολιτικά.
Φοβάμαι ότι θα καταλήξει ένας πιο μυρωδάτος Ανδρουλάκης. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να επαναπατρίσει τους πασόκους, χωρίς τους οποίους εκλογές δεν κερδίζει.
Άλλωστε και οι θέσεις του μεχρι στιγμής μου φαίνονται generic. Όταν βλέπω γενικότητες λες και μιλάει ο Κουβέλης, ε, με πιάνει μια αποστροφή.
Θεωρώ ότι ο Δούκας βιάστηκε. Ψηφίστηκες για μια θέση που την πήρες από καραμπόλα, υπηρέτησε την, δείξε λίγο έργο και μετά ιδού πεδίον δόξας λαμπρό. Παντως με Ανδρουλάκη, καλός - χρυσός, δε ξεκολλάει το Πασόκ, δεν εμπνέει. Και έχει απέναντι έναν Κασσελάκη που έχει κάνει το Σύριζα περίγυλο, reality και μία ΝΔ που τα σκατώνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ, από ακρίβεια μέχρι τα διάφορα συμβάντα που θυμόμαστε όλοι.
Και παρόλα αυτά, δεν μπορεί να ανεβάσει ουσιαστικά τα ποσοστά του το Πασοκ.
Μιλάμε για βραβείο ανοιχτής παλάμης.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom