Τώρα τι να συγκρίνουμε το τι είπε η το τι ζούμε? Απόψεις είναι αυτές του καθένα.
Όσο για τον κατρουγκαλο κάπου τον βόλεψε η ΝΔ. Γιατί άραγε??
Αρχίζω και πιστεύω στο αρχικό σενάριο ότι είναι βαλτος του Τσι ο Κασέλ να κάνει ξεκαθάρισμα την σαβουρα και αυτούς που θυμούνται μόνο όταν συμφέρει. Δεν τους κάνει ούτε χειρότερους ούτε καλύτερους από τα μπάσταρδα τους ΝΔ πολιτικούς και ψηφοφόρους
Για τον σύριζα με ρώτρησες για τον σύριζα σου απάντησα και εγώ...
και στο τέλος συμφωνείς μαζί μου νομίζω...εγώ τι είπα? ότι αντί να κάνουν αντιπολίτευση κάνουν reality show τα εσωτερικά τους για να ασχολείται ο κόσμος αντί για να ασχολείται με τα σοβαρά θέματα. Αυτό αβάντα στην νδ δεν είναι? Με λίγα λόγια σου λένε γράφουμε στα @@ μας τα προβλήαμτα τώρα έχουμε να σώσουμε τις καρέκλες μας.
Το τι είπε αυτή για τα 5Κ είναι καθρέπτης του τι θα έκαναν αν έβγαιναν ξανά. Τα ξέρω και τα ξέρεις...σχεδόν 50% φόρο πλήρωνες επί σύριζα...και γιατί? για να παίρνουν επιδόματα οι τεμπελχανάδες που ζούσαν καλύτερα από τους εργαζόμενους.
Εγώ πιστεύω ότι όταν ο κασελάκης τελειώσει με τον σύριζα δεν θα υπάρχει αντιπολίτευση της ''αριστεράς'' παρά μόνο το πασοκ που θα είναι προπύργιο της νδ.
Σίγουρα όσοι καημένοι ψήφισαν σύριζα ή κασελάκη δεν είχαν αυτό στο μυαλό τους.