Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.604
Πόντοι
2.356
με σύριζα ο νόμος των ελεύθερων επαγγελματιών αντί για χαράτσι 3Κ θα είχε φόρο 35% και εισφορές 450ε όλοι
Ασε, γιατί το είδαμε το έργο με ΣΥΡΙΖΑ. Και με το φόρο και με τις εισφορές και με κάτι εισφορές αλληλεγγύης.
Καλύτερα μακριά από την κυβέρνηση κι αγαπημένοι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.719
Πόντοι
3.656
Ασε, γιατί το είδαμε το έργο με ΣΥΡΙΖΑ. Και με το φόρο και με τις εισφορές και με κάτι εισφορές αλληλεγγύης.
Καλύτερα μακριά από την κυβέρνηση κι αγαπημένοι.
ξεκάθαρα....και δεν ήταν μόνο οι μνημονιακές υποχρεώσεις...αυτοί το έχουν στο αίμα τους....θέλουν να ξεζουμίζουν τους επαγγελματίες

πως το έλεγε μια συριζαία? μεσαία τάξη είναι όποιος παίρνει πάνω από 7-8Κ το χρόνο κάτι τέτοιο? ή ότι αν παίρνεις 7Κ δεν θεωρείσαι ευάλωτος? δε θυμάμαι....

αλλά αυτοί είναι καθυστερημένοι από πεποίθηση....και βέβαια οι περισσότεροι βουλευτές του σύριζα είναι βαθύπλουτοι....και μερικοί έχουν και επενδύσεις στην μπλακ ροκ....αλλά ο εμποράκος πρέπει να πληρώσει φόρο δε μπορεί να ζει με πανω από 10 χιλιάδες :rockon:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
πως το έλεγε μια συριζαία? μεσαία τάξη είναι όποιος παίρνει πάνω από 7-8Κ το χρόνο κάτι τέτοιο? ή ότι αν παίρνεις 7Κ δεν θεωρείσαι ευάλωτος? δε θυμάμαι....
Η Φωτίου ήταν.

5 χιλιάδες είχε πει.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.894
Πόντοι
24.596
Κασελ θα προτεινει λενε ΜακΜπεθ για αντιπροεδρο:O
ηρθε να τα γαμησει ολα:alivedick::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.719
Πόντοι
3.656
Η Φωτίου ήταν.

5 χιλιάδες είχε πει.
Μπράβο

και στην εν λόγω τύπησα της πληρώνουμε όχι 5Κ το χρόνο αλλά πάνω από 5Κ ΤΟ ΜΗΝΑ....και άλλα 5Κ για να διορίσει τους βοηθούς της και άλλα πόσα για το κωλάμαξο της, το iphone και το ipad και τα τηλέφωνα και τα ταξίδια της και τους καφέδες της στη βουλή για να κοπρόσκυλιάζει

και ήρθε αυτή να πει ότι με 5Κ το χρόνο δεν είσαι φτωχός

μιλάμε για μαλάκες με ISO 9001....ας μην ήταν οι εγκληματίες της νδ και θα είχαν εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.296
Πόντοι
3.936
Μπράβο

και στην εν λόγω τύπησα της πληρώνουμε όχι 5Κ το χρόνο αλλά πάνω από 5Κ ΤΟ ΜΗΝΑ....και άλλα 5Κ για να διορίσει τους βοηθούς της και άλλα πόσα για το κωλάμαξο της, το iphone και το ipad και τα τηλέφωνα και τα ταξίδια της και τους καφέδες της στη βουλή για να κοπρόσκυλιάζει

και ήρθε αυτή να πει ότι με 5Κ το χρόνο δεν είσαι φτωχός

μιλάμε για μαλάκες με ISO 9001....ας μην ήταν οι εγκληματίες της νδ και θα είχαν εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη....
Τώρα τι να συγκρίνουμε το τι είπε η το τι ζούμε? Απόψεις είναι αυτές του καθένα.

Όσο για τον κατρουγκαλο κάπου τον βόλεψε η ΝΔ. Γιατί άραγε??

Αρχίζω και πιστεύω στο αρχικό σενάριο ότι είναι βαλτος του Τσι ο Κασέλ να κάνει ξεκαθάρισμα την σαβουρα και αυτούς που θυμούνται μόνο όταν συμφέρει. Δεν τους κάνει ούτε χειρότερους ούτε καλύτερους από τα μπάσταρδα τους ΝΔ πολιτικούς και ψηφοφόρους

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.719
Πόντοι
3.656
Τώρα τι να συγκρίνουμε το τι είπε η το τι ζούμε? Απόψεις είναι αυτές του καθένα.

Όσο για τον κατρουγκαλο κάπου τον βόλεψε η ΝΔ. Γιατί άραγε??

Αρχίζω και πιστεύω στο αρχικό σενάριο ότι είναι βαλτος του Τσι ο Κασέλ να κάνει ξεκαθάρισμα την σαβουρα και αυτούς που θυμούνται μόνο όταν συμφέρει. Δεν τους κάνει ούτε χειρότερους ούτε καλύτερους από τα μπάσταρδα τους ΝΔ πολιτικούς και ψηφοφόρους
Για τον σύριζα με ρώτρησες για τον σύριζα σου απάντησα και εγώ...

και στο τέλος συμφωνείς μαζί μου νομίζω...εγώ τι είπα? ότι αντί να κάνουν αντιπολίτευση κάνουν reality show τα εσωτερικά τους για να ασχολείται ο κόσμος αντί για να ασχολείται με τα σοβαρά θέματα. Αυτό αβάντα στην νδ δεν είναι? Με λίγα λόγια σου λένε γράφουμε στα @@ μας τα προβλήαμτα τώρα έχουμε να σώσουμε τις καρέκλες μας.

Το τι είπε αυτή για τα 5Κ είναι καθρέπτης του τι θα έκαναν αν έβγαιναν ξανά. Τα ξέρω και τα ξέρεις...σχεδόν 50% φόρο πλήρωνες επί σύριζα...και γιατί? για να παίρνουν επιδόματα οι τεμπελχανάδες που ζούσαν καλύτερα από τους εργαζόμενους.

Εγώ πιστεύω ότι όταν ο κασελάκης τελειώσει με τον σύριζα δεν θα υπάρχει αντιπολίτευση της ''αριστεράς'' παρά μόνο το πασοκ που θα είναι προπύργιο της νδ.

Σίγουρα όσοι καημένοι ψήφισαν σύριζα ή κασελάκη δεν είχαν αυτό στο μυαλό τους.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.870
Πόντοι
3.656
Σημίτη ο μπατζανακης
Εγώ Ανδρέα
μας καταστρέψατε :confused:
Ραντεβού ξημέρωμα Κυριακή εκλογών να σας κλείσω στο κελάρι μέχρι να κλείσουν οι κάλπες
Επειδή είστε καλά παιδιά θα σας έχω μια εύσωμη μιλφάρα για παρέα :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.964
Πόντοι
22.266
μας καταστρέψατε :confused:
Ραντεβού ξημέρωμα Κυριακή εκλογών να σας κλείσω στο κελάρι μέχρι να κλείσουν οι κάλπες
Επειδή είστε καλά παιδιά θα σας έχω μια εύσωμη μιλφάρα για παρέα :rockon:
Προχτές πέρασα από.το.τουνελ Ανδρέα Παπανδρέου για Πάτρα κ έκλαιγα από συγκίνηση ..
Να φανταστείς ,σταμάτησα στη μέση του δρόμου κ φιλούσα την άσφαλτο ..
IMG_20240905_132312.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.719
Πόντοι
3.656
Προχτές πέρασα από.το.τουνελ Ανδρέα Παπανδρέου για Πάτρα κ έκλαιγα από συγκίνηση ..
Να φανταστείς ,σταμάτησα στη μέση του δρόμου κ φιλούσα την άσφαλτο ..
IMG_20240905_132312.jpg
giati πατάς τη μεσαία λωρίδα?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.964
Πόντοι
22.266
κάτι σε suv μου κάνει κάτσε να έρθουν τα τέλη και θα δεις την καλή πλευρά του κύριου κυριάκου :confused:
Μη σε μπερδεύουν οι σενσορες γυαλοκαθαριστηρες ....έχω βάλει στο σάκο τέτοιους από Lamborghini urus ......ταιριάζουν:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.719
Πόντοι
3.656
Μη σε μπερδεύουν οι σενσορες γυαλοκαθαριστηρες ....έχω βάλει στο σάκο τέτοιους από Lamborghini ursus ......ταιριάζουν
εγώ εχω αυθεντικά καπάκια βαλβίδας από το λεόν του λάκη και αυθεντικό ξηλωμένο σήμα από το σαξό του αθηναίου :sunglasses:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
493
Πόντοι
36
Αύριο η πρώτη μεγάλη μάχη που θα κερδίσει ο Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή.

Για να δούμε. Θα κάνουν πρόταση μομφής? Αν κάνουν σύμφωνα με το καταστατικό θα έχουμε μυστική ψηφοφορία με κάλπη. Να δούμε με πόση διαφορά θα τους πάρει σκάλπ ο Κασσελάκης.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.225
Πόντοι
206

Για να δούμε. Θα κάνουν πρόταση μομφής? Αν κάνουν σύμφωνα με το καταστατικό θα έχουμε μυστική ψηφοφορία με κάλπη. Να δούμε με πόση διαφορά θα τους πάρει σκάλπ ο Κασσελάκης.
Υπαρχουν ακομα κασελιστας;;Αν συνεχισει με Στεφανο ο συριζα θα κονταροχτυπιεται με την Ανταρσυα,μιλαμε για τετοιο περιθωριακο κομμα...

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.397
Πόντοι
1.056

Ωπα τι έγινες εσύ?? Χάθηκες.
Πως και επανεμφανίσθηκες???

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.207
Πόντοι
5.506
Ωπα τι έγινες εσύ?? Χάθηκες.
Πως και επανεμφανίσθηκες???
Τι περιμενεις και συ, ο τυπος πουστης λεγκολας ειναι ταγμενος στον πουστη τυπο στεφανο, δεν ειναι συριζας, κασελακης ειναι δαγκωτο.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.296
Πόντοι
3.936
Για τον σύριζα με ρώτρησες για τον σύριζα σου απάντησα και εγώ...

και στο τέλος συμφωνείς μαζί μου νομίζω...εγώ τι είπα? ότι αντί να κάνουν αντιπολίτευση κάνουν reality show τα εσωτερικά τους για να ασχολείται ο κόσμος αντί για να ασχολείται με τα σοβαρά θέματα. Αυτό αβάντα στην νδ δεν είναι? Με λίγα λόγια σου λένε γράφουμε στα @@ μας τα προβλήαμτα τώρα έχουμε να σώσουμε τις καρέκλες μας.

Το τι είπε αυτή για τα 5Κ είναι καθρέπτης του τι θα έκαναν αν έβγαιναν ξανά. Τα ξέρω και τα ξέρεις...σχεδόν 50% φόρο πλήρωνες επί σύριζα...και γιατί? για να παίρνουν επιδόματα οι τεμπελχανάδες που ζούσαν καλύτερα από τους εργαζόμενους.

Εγώ πιστεύω ότι όταν ο κασελάκης τελειώσει με τον σύριζα δεν θα υπάρχει αντιπολίτευση της ''αριστεράς'' παρά μόνο το πασοκ που θα είναι προπύργιο της νδ.

Σίγουρα όσοι καημένοι ψήφισαν σύριζα ή κασελάκη δεν είχαν αυτό στο μυαλό τους.
Ναι; Και ο Κούλης έλεγε τέλος τα επιδόματα και ξέχασα πόσα πας μοίρασε. 50%φορολογια εγώ προσωπικά δεν είχα. Τώρα εάν εσύ είχες.... άλλο θέμα. Είχα όμως ασφαλιστικές εισφορές 175 και τώρα ένας θεός ξέρει που θα φτάσει. Άσε την εισφορά στην υγεία κ τα φάρμακα. 25%στσ γεννοσημα μόνο. Το τι είπε η Καριολα η του ΣΥΡΙΖΑ και του κάθε ΣΥΡΙΖΑ είναι έτη φωτός μακριά. Μακάρι τα όσα έλεγαν προεκλογικά να γινόντουσαν

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.719
Πόντοι
3.656
:confused:Ναι; Και ο Κούλης έλεγε τέλος τα επιδόματα και ξέχασα πόσα πας μοίρασε. 50%φορολογια εγώ προσωπικά δεν είχα. Τώρα εάν εσύ είχες.... άλλο θέμα. Είχα όμως ασφαλιστικές εισφορές 175 και τώρα ένας θεός ξέρει που θα φτάσει. Άσε την εισφορά στην υγεία κ τα φάρμακα. 25%στσ γεννοσημα μόνο. Το τι είπε η Καριολα η του ΣΥΡΙΖΑ και του κάθε ΣΥΡΙΖΑ είναι έτη φωτός μακριά. Μακάρι τα όσα έλεγαν προεκλογικά να γινόντουσαν
Ναι. Όπως σου τα λέω.

Τι μου φέρνεις παράδειγμα την Κούλη; Τα ίδια σκατα…

Εγώ θυμάμαι ότι επι ΣΥΡΙΖΑ ο φόρος ήταν γύρω στο 30% + 100% προκαταβολή + 15% φόρο στα μερίσματα. Αυτό δεν πάει σχεδόν 50%;;;

Σε άλλη χώρα ήμουν;;

Ναι οι εισφορές είναι πιο πολλά τώρα αλλά σε σχέση με το σχεδόν 20% διαφορά στον φόρο είναι ΤΙΠΟΤΑ. Εκτός αν δεν δηλώνει κανείς τίποτα όπου και του κακοφαίνεται.

Μη ξεχάσουμε και τα μαθηματικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom