Τα ολιγοπώλια δε νομίζω ότι θα τα παλέψει. Έχει και αυτή τις ίδιες "δεσμεύσεις" που έχει ο Μητσοτάκης απέναντί τους.Αν είναι να τους βάλει σε μια σειρά, έστω και υπό τη πίεση ενός "εκβιασμού" μη χαλάσει τη συγκυβέρνηση και να υπάρχει ένα αντίβαρο στην εξουσία της ΝΔ, περιορίζοντας τα ολιγοπώλια για παράδειγμα ή θέτοντας ένα πλάνο ανάπτυξης που να βγάζει νόημα, ας είναι έτσι.
Όλα άλλωστε τα συζητάμε λόγω του ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση.
Το μη χείρον βέλτιστον.
Φοβάμαι ότι θα καταλήξει ένας πιο μυρωδάτος Ανδρουλάκης. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να επαναπατρίσει τους πασόκους, χωρίς τους οποίους εκλογές δεν κερδίζει.
Άλλωστε και οι θέσεις του μεχρι στιγμής μου φαίνονται generic. Όταν βλέπω γενικότητες λες και μιλάει ο Κουβέλης, ε, με πιάνει μια αποστροφή.
Και παρόλα αυτά, δεν μπορεί να ανεβάσει ουσιαστικά τα ποσοστά του το Πασοκ.
Μιλάμε για βραβείο ανοιχτής παλάμης.
Οπότε θα λειτουργούν όπως σήμερα.
Για το Γερουλάνο συμφωνώ πως είναι κάπως γενικά αυτά που λέει. Τον πιστεύω όμως πιο πολύ ως προς το ότι θα προσπαθήσει να πολεμήσει τα καρτέλ. Που αυτά διαμορφώνουν και την ακρίβεια στη χώρα μας.
Το θέμα είναι πως δεν καταλαβαίνω και τι θέλουν οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Μιλάω με αρκετούς, άκρη δε βγάζω. Νομίζω τα χρόνια της ανυπαρξίας έχουν αποπροσανατολίσει πολλούς.
Επί της ουσίας δεν υπαρχει ιδεολογικό πρόσημο αυτή τη στιγμή, που να λειτουργήσει υπέρ της συσπείρωσης των νυν και πρώην πασοκων.