Ήσουν σε μια χώρα με επιτήρηση από την τρόικα η τους θεσμούς όπως προτιμάς. Το 100% προκαταβολή ο Σαμαράς πόσο το άφησε? 80? Άρα 20%στο αύξησε ο Τσι όταν οι άλλοι 80 από το 0 που ήταν. 29% από το πρώτο ευρώ ήταν από το 11 επί ΓΑΠ τουλάχιστον στις ατομικές. Σε ικε κλτπ δεν έχω ιδέα. Για εμένα που δεν έβγαζα πολλά ήταν οκ τα 175 και συνδέθηκε με το εισόδημα. Τώρα βγάζεις δεν βγάζεις 250 και με πονηρό τρόπο στο αυξάνει. Θες να μιλήσουμε και για την αναδρομική φορολόγηση φέτος? Εγώ τύπε τα ξεχωρίζω δεν τα τσουβαλιαζω. Ένα ακόμα που θυμήθηκα και κατηγορούσαν τον Τσι είναι η αύξηση 1 % του ΦΠΑ από το 19 στο 23 ποιο αρχίδι τον πήγε? Μην ξεχάσουμε και τα μαθηματικά εεε
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συγκρίνεις....και βασικά μόνος σου τα λες....
Το ότι ήταν σε επιτήρηση η χώρα τι σημαίνει? ότι όλα συγχωρούνται? ενώ τώρα σε τι είμαστε??? δε χρωστάμε δηλαδή? πιστεύεις και εσύ αυτά που λέει ο κυριάκος ότι είμαστε σε ρυθμό ανάπτυξης?
Τα λες και μόνος σου....(αν και τα πας μέσω λαμίας..τι έκανε ο σαμαράς και τέτοια..τι σημασία έχει????) 100% προκαταβολή φόρου...και πες άστο αυτό...
29% ήταν ο φόρος ναι...και βέβαια αν ήσουν ατομική εταιρεία και έβγαζες πάνω από 50Κ (αν θυμάμαι) πήγαινε 45%.....για τις εταιρείες (που το γνωρίζω) ήταν 29% όπως το λες +15% μερίσματα δηλαδή 45%....δηλαδή έβγαζες 50 χιλιάδες και τα 25 σου τα έπαιρνε ο τσίπρας για να τα μοιράσει στους τεμπέλιδες για να παίρνει ψήφους.
Και τότε ο ΥΠΟ κατώτατος ήταν 450 καθαρά....και ένας τεμπέλης που έπαιρνε ταμείο ανεργίας, επίδομα παιδιών, επίδομα θέρμανσης, επίδομα ενοικείου καθάριζε κάνα 800άρι...που για τότε ήταν μια χαρά λεφτά...του έμεναν και στην άκρη.
Οπότε τι μου λες για τις εισφορές??? πληρώνεις 80ε παραπάνω και γλιτώνεις σχεδόν 20% συντελεστή....μόνο αν δήλωνες και δηλώνεις τίποτα σε συμφέρει αυτό.
να είσαι αντικειμενικός.