Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
Την πρωτια σε κυβερνητικη θεση σε ομοφυλοφυλο της εκανε ο Μητσοτακης διοριζοντας τον ΜΗ εκλεγμενο Γιατρομανωλακη, τον πρωτο επισημα ομοφυλοφιλο Υπουργο της Ελλαδας
Μπραβο τυπε, φοβερη ανακαλυψη, πες μας τωρα ποσο μαιντανος ειναι ο Γιατρομανωλακης σε σχεση με τον δικο σας τον μπουστη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
O Στεφανος εκλεχτηκε ως προεδρος του Συριζα. Αυτον ηθελε ο κοσμος, αυτον ψηφισε.
Τον δικο σας τον κανατε Υπουργο απλα και μονο για να δειξετε οτι ειστε woke χωρις να τον εχει ψηφισει κανεις. Απλα να διορισετε ομοφυλοφυλο Υπουργο ως LGTBQ κομμα
Ενω εσεις δηλαδη ειστε οριτζιναλ μπουστηδες, μαγκια σας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
Τουλαχιστον δεν πανε με ανηλικα ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΑ αγορακια οπως τον δικο σας που μπουζουριασανε στην Μολδαβια
Θα τα γραφεις ολα οπως ειναι, δε θα μου κανεις συριζαικες πουστιες εμενα, για να τα παμε καλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
Σαν τον αλλο τον δικο σας που εξεδιδε την 12χρονη? Εκδιδομενη ηταν και αυτη κατα τον συνειρμο σου, με νταβατζη το μελος της ΝΔ που επαιρνε κρατικες αναθεσεις και ειχε φωτο με τα στελεχη σας
Κουρασες τυπε. Αυτα τα εχουμε λυσει εδω και τρια χρονια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
Σε κουρασε ο σοδομισμος που σου εριξα?
Ποιος σοδομισμος βρε ηλιθιε; Που μου γραφεις για «καποιο μελος» της νδ που «εβγαινε φωτογραφιες με οποινδηποτε» και τον τσακωσαν στα πρασα;;; Γραψε μου και για το Λιγναδη ρε κεφαλα μπας και χυσεις επιτελους (απο πισω).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
Απαντησες οτι τα ανηλικα αγορια που γαμουσε ο Γεωργιαδης ηταν εκδιδομενα. Σαν την 12χρονη που εξεδιδε το μελος της ΝΔ Μιχος.
Και μετα μιλατε για πουστηδες ψυχανωμαλα σκουπιδια
Σκασε μπουστη.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Ναι. Όπως σου τα λέω.

Τι μου φέρνεις παράδειγμα την Κούλη; Τα ίδια σκατα…

Εγώ θυμάμαι ότι επι ΣΥΡΙΖΑ ο φόρος ήταν γύρω στο 30% + 100% προκαταβολή + 15% φόρο στα μερίσματα. Αυτό δεν πάει σχεδόν 50%;;;

Σε άλλη χώρα ήμουν;;

Ναι οι εισφορές είναι πιο πολλά τώρα αλλά σε σχέση με το σχεδόν 20% διαφορά στον φόρο είναι ΤΙΠΟΤΑ. Εκτός αν δεν δηλώνει κανείς τίποτα όπου και του κακοφαίνεται.

Μη ξεχάσουμε και τα μαθηματικά
Ήσουν σε μια χώρα με επιτήρηση από την τρόικα η τους θεσμούς όπως προτιμάς. Το 100% προκαταβολή ο Σαμαράς πόσο το άφησε? 80? Άρα 20%στο αύξησε ο Τσι όταν οι άλλοι 80 από το 0 που ήταν. 29% από το πρώτο ευρώ ήταν από το 11 επί ΓΑΠ τουλάχιστον στις ατομικές. Σε ικε κλτπ δεν έχω ιδέα. Για εμένα που δεν έβγαζα πολλά ήταν οκ τα 175 και συνδέθηκε με το εισόδημα. Τώρα βγάζεις δεν βγάζεις 250 και με πονηρό τρόπο στο αυξάνει. Θες να μιλήσουμε και για την αναδρομική φορολόγηση φέτος? Εγώ τύπε τα ξεχωρίζω δεν τα τσουβαλιαζω. Ένα ακόμα που θυμήθηκα και κατηγορούσαν τον Τσι είναι η αύξηση 1 % του ΦΠΑ από το 19 στο 23 ποιο αρχίδι τον πήγε? Μην ξεχάσουμε και τα μαθηματικά εεε

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.966
Πόντοι
10.411
Πήγε η σκέψη μου προς Λεόντιο μεριά ξαφνικά :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Ήσουν σε μια χώρα με επιτήρηση από την τρόικα η τους θεσμούς όπως προτιμάς. Το 100% προκαταβολή ο Σαμαράς πόσο το άφησε? 80? Άρα 20%στο αύξησε ο Τσι όταν οι άλλοι 80 από το 0 που ήταν. 29% από το πρώτο ευρώ ήταν από το 11 επί ΓΑΠ τουλάχιστον στις ατομικές. Σε ικε κλτπ δεν έχω ιδέα. Για εμένα που δεν έβγαζα πολλά ήταν οκ τα 175 και συνδέθηκε με το εισόδημα. Τώρα βγάζεις δεν βγάζεις 250 και με πονηρό τρόπο στο αυξάνει. Θες να μιλήσουμε και για την αναδρομική φορολόγηση φέτος? Εγώ τύπε τα ξεχωρίζω δεν τα τσουβαλιαζω. Ένα ακόμα που θυμήθηκα και κατηγορούσαν τον Τσι είναι η αύξηση 1 % του ΦΠΑ από το 19 στο 23 ποιο αρχίδι τον πήγε? Μην ξεχάσουμε και τα μαθηματικά εεε
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συγκρίνεις....και βασικά μόνος σου τα λες....

Το ότι ήταν σε επιτήρηση η χώρα τι σημαίνει? ότι όλα συγχωρούνται? ενώ τώρα σε τι είμαστε??? δε χρωστάμε δηλαδή? πιστεύεις και εσύ αυτά που λέει ο κυριάκος ότι είμαστε σε ρυθμό ανάπτυξης?

Τα λες και μόνος σου....(αν και τα πας μέσω λαμίας..τι έκανε ο σαμαράς και τέτοια..τι σημασία έχει????) 100% προκαταβολή φόρου...και πες άστο αυτό...

29% ήταν ο φόρος ναι...και βέβαια αν ήσουν ατομική εταιρεία και έβγαζες πάνω από 50Κ (αν θυμάμαι) πήγαινε 45%.....για τις εταιρείες (που το γνωρίζω) ήταν 29% όπως το λες +15% μερίσματα δηλαδή 45%....δηλαδή έβγαζες 50 χιλιάδες και τα 25 σου τα έπαιρνε ο τσίπρας για να τα μοιράσει στους τεμπέλιδες για να παίρνει ψήφους.

Και τότε ο ΥΠΟ κατώτατος ήταν 450 καθαρά....και ένας τεμπέλης που έπαιρνε ταμείο ανεργίας, επίδομα παιδιών, επίδομα θέρμανσης, επίδομα ενοικείου καθάριζε κάνα 800άρι...που για τότε ήταν μια χαρά λεφτά...του έμεναν και στην άκρη.

Οπότε τι μου λες για τις εισφορές??? πληρώνεις 80ε παραπάνω και γλιτώνεις σχεδόν 20% συντελεστή....μόνο αν δήλωνες και δηλώνεις τίποτα σε συμφέρει αυτό.

να είσαι αντικειμενικός.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
504
Πόντοι
96
Πάρτε ποπ κόρν αύριο. Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι όλα τα λεφτά.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.865
Πόντοι
9.931

Παει για φάγωμα ο Κασσελακης.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.865
Πόντοι
9.931

Ξεκίνησε το σήριαλ, μπειτε να δειτε!

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
504
Πόντοι
96
Όποιος είδε την ομιλία του Κασσελάκη σήμερα στην Κ.Ε αρχίζει και σκέφτεται: Ρε μαλάκες λέτε να μπορεί όντως να νικήσει τον κούλη?

Τους ΓΑΜΗΣΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ εκεί μέσα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
τι περιέχει ακριβώς αυτό το έκτρωμα :tooth:

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
923
Πόντοι
81
Όποιος είδε την ομιλία του Κασσελάκη σήμερα στην Κ.Ε αρχίζει και σκέφτεται: Ρε μαλάκες λέτε να μπορεί όντως να νικήσει τον κούλη?

Τους ΓΑΜΗΣΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ εκεί μέσα.
Μερες μετραει για να μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας μαζι με τον κωλοτουμπα Τσιπρα. Αντε να αναλαβει ο Πολακης να γλυτωσουμε απο το τους αχρηστους της ΝΔ.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
504
Πόντοι
96
Μερες μετραει για να μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας μαζι με τον κωλοτουμπα Τσιπρα. Αντε να αναλαβει ο Πολακης να γλυτωσουμε απο το τους αχρηστους της ΝΔ.

Τα 3 του γκέι θα πάρει ο πολάκης.

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.865
Πόντοι
9.931

Με Πολακη πρωθυπουργό επιτέλους θα κλείσει αυτο το ψιλικατζίδικο που λέγεται Ελλάδα, κατάφερε να φτάσει τα 200 χρόνια ανεξαρτησία.΄.. και πολλα ειναι!

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
Απαντησες οτι τα ανηλικα αγορια που γαμουσε ο Γεωργιαδης ηταν εκδιδομενα. Σαν την 12χρονη που εξεδιδε το μελος της ΝΔ Μιχος.
Και μετα μιλατε για πουστηδες ψυχανωμαλα σκουπιδια
Σοβαρα απαντησε ετσι? ντροπη του .τα ανηλικα παιδια αγορια η κοριτσια τα στελνουν πολλες φορες οι ιδιοι οι γονεις τους στη πορνεια ,συνηθως λογω οικονομικης ανεχειας .Ο καθε " Γεωργιαδης/' ειναι ο πραγματικος εγκληματιας πο εκμεταλευεται τη μεχρι πεινας οικονομικη αδυναμια αυτων των ανθρωπων .Και οποιος μιλαει και κατατασει παιδια αναλογως την Εθνικοτητας, σαν επαγγελματιες αν ειναι δυνατον ,ειναι απλως , ανηθικος να μην πω παλιανθρωπος . Καποιοι ακομη και σημερα λενε πως ε τα παιδια στην Ασια ετσι ειναι ,το εχει δηλαδη η καποιου ειδους κουλτουρα ?? αισχος βρωμορατσιστες να λετε τετοια για εκατομμυρια παιδια ,να γιατι πηρε το φασιστικομμα 41% γιατι το ψηφιαζουν κατι τεοιοι που φαινεται τελικα ειναι πολλοι

Τελευταία τροποποίηση:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.392
Πόντοι
786
πιστεύεις ότι ο πολάκης μπορεί να ενώσει τους αριστερούς να γίνει σχετική πλειοψηφία στο εκλογικό σώμα και να νικήσει σε λίγα χρόνια;
απορώ.
ο λεγκολαςαθ τουλάχιστον σκέφτεται ερωτικά.
εσύ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom