Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
ΕΜΠΑΙΝΕ γερά Παυλάρα.
Άρα κοροιδεύουν, άρα μαύρο και σε αυτόν.έτσι λένε πάντα
O Λεγκολας παει μονο με αντρες, εγω παω με γυναικες αλλα και με τραβεστι ετσι για την αλλαγη. Και απο την αρχη ημουν κατα της εκλογης Κασελακη. Αλλα μηπως ειχαν κατι καλυτερο στον ΣΥΡΙΖΑ ?πιστεύεις ότι ο πολάκης μπορεί να ενώσει τους αριστερούς να γίνει σχετική πλειοψηφία στο εκλογικό σώμα και να νικήσει σε λίγα χρόνια;
απορώ.
ο λεγκολαςαθ τουλάχιστον σκέφτεται ερωτικά.
εσύ;
Άσχετο αλλά κάνε εικόνα τον Πολακη ΠΘ. Ίδια φάση με ΜεϊμαράκηO Λεγκολας παει μονο με αντρες, εγω παω με γυναικες αλλα και με τραβεστι ετσι για την αλλαγη. Και απο την αρχη ημουν κατα της εκλογης Κασελακη. Αλλα μηπως ειχαν κατι καλυτερο στον ΣΥΡΙΖΑ ?
Ναι πιστευω οτι ο Πολακης θα καταφερει να απαλλαξει τη χωρα απο τη χειροτερη κυβερνηση μετα τη χουντα.
Ειναι εξυπνος, μαχητικος, λαιικιστης μαγκιτης και καθαρος, δεν εχει βουτηξει το δαχτυλο στο μελι. Πιο παλαιας κοπης πολιτικος που λειπει πο τον κοσμο.
Και υποψιν δεν ειμαι αριστερος, μια ζωη Πασοκ και εχω ψηφισει και ΝΔ. Μια φορα ψηφισα Συριζα το ΄19.
Από άλλον το πήραΤο όνομα που προτείνει είναι «Συνασπισμός Σύγχρονης Αριστεράς»,
δηλαδή,
ΣΥ.ΣΥ.Α.
(Δεν το βγάζει ΣΥΚΑ , καλύτερα..)
Και τι θα γίνει αν στις επόμενες εκλογές βγει πρώτος ο μητσοτάκης χωρίς αυτοδυναμία;Γτ δεν κάνετε εκλογές την Κυριακή να δούμε που είναι ο Στέφανος;
Και αν βγει πάλι τρίτος ο Ανδρουλάκης, θα φιλοτιμηθει να φύγει;
Η Διαμαντοπούλου θα τρέξει για συνεργασία με τον Κούλη, ο δούκας οχι..
Ένας πόντος για τον χάρη
Και εσύ έλεγες ότι θα πάρει πάνω από 20%Τα ίδια λέγατε τον Δεκ-Ιαν που τον έδιναν μονοψήφιο οι δημοσκοπήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ και τελικά ξαναβγήκε 2ος όταν τον έβγαζαν μέχρι κ 4ο κόμμα.
Είναι πολύ σκληρός ο ΣΥΡΙΖΑ για να πεθάνει. Μετά την επικράτηση Κασσελάκη στο συνέδριο τα σπουδαία.
Πώς τα ξέρεις όλα;Όχι φανερή και χρειάζεται 148 ψήφους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τους παρόντες/απόντες για να περάσει.
Πχ μπορεί να βγει αποτέλεσμα 147 υπερ της μομφής 140 κατά της μομφής και ΠΑΛΙ δεν θα έχει περάσει. Το είπε η ΕΡΤ νωρίτερα. Το καταστατικό λέει 50%+1 του ΣΥΝΟΛΟΥ της Κ.Ε.
Τύπε, δεν αναφερόταν ο τρόπος στο καταστατικό.μυστική ψηφοφορία η οποία θα γίνει σήμερα το μεσημέρι
Ο μπουστελακης είναι στειρωμενος νομιζωΤης πουτάνας έχει να γίνει.
Διαρκές συνέδριο και τ' @@ μας κουνιούνται.