Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Άμα είσαι 37-38 χρονών που λες, για φθαρμένο και μεταχειρισμένο σε κόβω κι εσένα. Σε τρία χρόνια θα είσαι πάνω από το μέσο όρο ηλικίας της χώρας.

Δεν σε παίρνει για ηλικιακές προκαταλήψεις στην ηλικία σου.

:—)
Μιλαμε για μεγαλο ναυαγιο ο Λεγολας, προσφερει αφθονο γελιο

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Σε τρία χρόνια θα είσαι πάνω από το μέσο όρο ηλικίας της χώρας.

Δεν σε παίρνει για ηλικιακές προκαταλήψεις στην ηλικία σου.

:—)

Σε 3 χρόνια θα είναι πρωθυπουργός ο Κασσελάκης. Δεν θα έχω ανάγκη να βρίζω τον κάθε μεσόκοπο μπάρμπα που είναι σε διατεταλμένη υπηρεσία εναντίον του

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36

Γι αυτό το 2ευρω όμως είστε ακόμοι εγκλωβισμένοι εδωμέσα ψωλοχύματα του κούλη κ πυροβολείτε τον Κασσελάκη με όλο το πάθος της boomer ψυχούλα σας :rockon:

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Troll είναι. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές μέχρι το καλοκαίρι του '31. :2funny:
Δεν ειναι τρολ ειναι ψυχασθενης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γι αυτό το 2ευρω όμως είτε ακόμοι εγκλωβισμένοι εδωμέσα ψωλοχύματα του κούλη κ πυροβολείτε τον Κασσελάκη με όλο το πάθος της boomer ψυχούλα σας :rockon:
Εσυ ρε βλακα δεν εχεις κοιμηθει καν απο εχτες το απογευμα εισαι εδω μεσα

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Troll είναι. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές μέχρι το καλοκαίρι του '31. :2funny:

Για πες μας. Ο θεραπευτής σου τι λέει για την ανεξίτηλη σφραγίδα που σου έχει αφήσει ο Κασσελάκης?

Θα το ξεπεράσεις ποτέ ή είσαι για χαρακίρι όταν θα τον βλέπεις να ξεπροβοδίζει τον κούλη σου από το Μαξίμου.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Δεν ειναι τρολ ειναι ψυχασθενης

Εσυ ρε βλακα δεν εχεις κοιμηθει καν απο εχτες το απογευμα εισαι εδω μεσα

Τι έγινε? Χτυπήσαμε ευαίσθητη χορδή ρε μπάρμπα?

Έκανε kick in το αίσθημα του αβοήθητου που νιώθετε αφού είστε αναγκασμένοι να ποστάρετε για να ρίχνετε λάσπη στον Κασσελάκη?

Αυτά τα 2 ευρώ σας έχουν στιγματίσει ρε μπάρμπα.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Λεγολα εχεις πολλα θεματακια προτινω να πας σε ψυχιατρο αν δεν εχεις παει και αν εχεις παει πες του να σου αλλαξει τα φαρμακα

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
-Πώς και πόσο πληρώνεται ο σύμβουλος Γκρίνμπεργκ και οι διαφημίσεις της ΝΔ που πέφτουν με καταιγιστικούς ρυθμούς στο διαδίκτυο, όταν το κόμμα έχει χρέος 500 εκ. ευρώ; Ζητώ από τον κ. Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα τα τιμολόγια της αμοιβής του συμβούλου του πριν από τις ευρωεκλογές. Τα περιμένω.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Ο Κασσελάκαρος ήδη έθεσε το πλαίσιο της τελευταίας εβδομάδας

Δημοσίευση τιμολογίου πληρωμής Γκρίνμπεργκ με ταυτόχρονο ράπισμα κατά της ακρίβειας.

Κ κάπως έτσι θα πάμε στην κάλπη.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Θα το ξεπεράσεις ποτέ ή είσαι για χαρακίρι όταν θα τον βλέπεις να ξεπροβοδίζει τον κούλη σου από το Μαξίμου.
Εγώ χαρακίρι ή ο γκόμενός σου, μωρή τρελή;

Θα το δώσει το Πόθεν ή θα τον πάει γαμιώντας ο Μητσοτάκης όλη την εβδομάδα; :fuck2: :2funny:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
- Σου πάει κόντρα ένας gay σε κανονικά ελληνικά και του απαντάς στα καλιαρντά - επειδή δεν ξέρει άλλη γλώσσα ή επειδή θες να μας πείσεις πόσο αδερφή είσαι;
- Έχεις περισσότερο μίσος για την αριστερά από τους δεξιούς
- Είσαι 38 και ο πενηντάρης σου φαίνεται κωλόγερος
- Είσαι ψυχολόγος με μηδενική ανοχή στην αντίθετη άποψη και φουλ επιθετικότητα στους συνομιλητές σου
- Μας λες ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ από το 2007 αλλά εύχεσαι να φύγουν και οι τελευταίοι αριστεροί ώστε να γίνει κεντρώο κόμμα σαν τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ

Το χειρότερο όμως είναι ότι μέσα στην κλούβια σου την κεφάλα ακόμη νομίζεις ότι δε σε έχουμε πάρει χαμπάρι.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
- Σου πάει κόντρα ένας gay σε κανονικά ελληνικά και του απαντάς στα καλιαρντά - επειδή δεν ξέρει άλλη γλώσσα ή επειδή θες να μας πείσεις πόσο αδερφή είσαι;
- Έχεις περισσότερο μίσος για την αριστερά από τους δεξιούς
- Είσαι 38 και ο πενηντάρης σου φαίνεται κωλόγερος
- Είσαι ψυχολόγος με μηδενική ανοχή στην αντίθετη άποψη και φουλ επιθετικότητα στους συνομιλητές σου
- Μας λες ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ από το 2007 αλλά εύχεσαι να φύγουν και οι τελευταίοι αριστεροί ώστε να γίνει κεντρώο κόμμα σαν τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ

Το χειρότερο όμως είναι ότι μέσα στην κλούβια σου την κεφάλα ακόμη νομίζεις ότι δε σε έχουμε πάρει χαμπάρι.

Τελικά ρε μπρο εσένα τι κόμπλεξ σου ανακινώ? Τι είναι αυτό που σε κάνει τόσο trigger απέναντι μου?

Κάποιο έλλειμα είναι αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι.

Είμαι κάτι που δεν μπορείς να είσαι εσύ? Τι ακριβώς κόμπλα σου βγάζω στην επιφάνεια.

Για πες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756
Δε κάνω τέτοια. Τον έχω αποκαταστήσει με σύμφωνο και σύντομα πολιτικό γάμο. Μάλλον του χρόνου. Για ποιόν με πέρασες?
τυπε εισαι ο παλιος γνωστος legolas33 ενας παχυσαρκος καραφλας με μουσακι που γαμιοσουν με ενα αδυνατο πακιστανο και μας επρηζες τα αρχιδια με τις υστεριες σου και κατι απειλες για μυνησεις κλπ μεχρι που ετρωγες τα μπαν σαν καραμελες και ησυχασε το σαι;

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
ή επειδή θες να μας πείσεις πόσο αδερφή είσαι;

Α, τώρα κατάλαβα πιστεύεις οτι λέω ψέμματα οτι είμαι γκέι λοιπόν σωστα? :2funny:

Μαλάκες που έχω μπλέξει.

Το ενδιαφέρον είναι γιατί νομίζεις οτι θα έλεγα ψέμματα για κάτι τέτοιο? Μήπως είσαι κάνα εντελώς αποκομμένο μπάζο από την κοινωνία και πιστεύεις στο μυαλό σου οτι ένας γκέι άνθρωπος συμπεριφέρεται με κάποιους προκαθορισμένους τρόπους?

Τόσο στερεοτυπικό γίδι είσαι κ σου είχα δώσει credit για κάτι πιο πολύπλοκο?

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
τυπε εισαι ο παλιος γνωστος legolas33 ενας παχυσαρκος καραφλας με μουσακι που γαμιοσουν με ενα αδυνατο πακιστανο και μας επρηζες τα αρχιδια με τις υστεριες σου και κατι απειλες για μυνησεις κλπ μεχρι που ετρωγες τα μπαν σαν καραμελες και ησυχασε το σαι;
Όχι μωρή Ηρακλή πουαρό. Πριν 3 μήνες άλλαξα το νικ. Που να ξέρω οτι υπήρχε άλλη καργιόλα με τέτοιο νικ κ μάλιστα με τέτοιο παρελθόν. 11 χρόνια είμαι μέλος κάνωντας αραιή χρήση που κ που για να βρω καμιά πούτσα όταν ερχόμουν Ελλάδα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756
Όχι μωρή Ηρακλή πουαρό. Πριν 3 μήνες άλλαξα το νικ. Που να ξέρω οτι υπήρχε άλλη καργιόλα με τέτοιο νικ κ μάλιστα τέτοιο παρελθόν. 11 χρόνια είμαι μέλος κάνωντα αραιή χρήση που κ που για να βρω καμιά πούτσα όταν ερχόμουν Ελλάδα.
ευτυχως που δεν εισαι αυτος οκ προχωραμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom