Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.181
- Πόντοι
- 2.356
Κυριακάτικο gay ξεκατίνιασμα για τα μάτια μιας αδερφής που θέλει να γίνει Πρωθυπουργός της χώρας, μ' ένα 2ευρο.Λεγολα σε ξεκωλιασε ο σουγκαρ νταντυ
Κυριακάτικο gay ξεκατίνιασμα για τα μάτια μιας αδερφής που θέλει να γίνει Πρωθυπουργός της χώρας, μ' ένα 2ευρο.Λεγολα σε ξεκωλιασε ο σουγκαρ νταντυ
Μιλαμε για μεγαλο ναυαγιο ο Λεγολας, προσφερει αφθονο γελιοΆμα είσαι 37-38 χρονών που λες, για φθαρμένο και μεταχειρισμένο σε κόβω κι εσένα. Σε τρία χρόνια θα είσαι πάνω από το μέσο όρο ηλικίας της χώρας.
Δεν σε παίρνει για ηλικιακές προκαταλήψεις στην ηλικία σου.
:—)
Σε τρία χρόνια θα είσαι πάνω από το μέσο όρο ηλικίας της χώρας.
Δεν σε παίρνει για ηλικιακές προκαταλήψεις στην ηλικία σου.
:—)
Troll είναι. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές μέχρι το καλοκαίρι του '31.Μιλαμε για μεγαλο ναυαγιο ο Λεγολας, προσφερει αφθονο γελιο
μ' ένα 2ευρο.
Δεν ειναι τρολ ειναι ψυχασθενηςTroll είναι. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές μέχρι το καλοκαίρι του '31.
Εσυ ρε βλακα δεν εχεις κοιμηθει καν απο εχτες το απογευμα εισαι εδω μεσαΓι αυτό το 2ευρω όμως είτε ακόμοι εγκλωβισμένοι εδωμέσα ψωλοχύματα του κούλη κ πυροβολείτε τον Κασσελάκη με όλο το πάθος της boomer ψυχούλα σας
Troll είναι. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές μέχρι το καλοκαίρι του '31.
Δεν ειναι τρολ ειναι ψυχασθενης
Εσυ ρε βλακα δεν εχεις κοιμηθει καν απο εχτες το απογευμα εισαι εδω μεσα
Εγώ χαρακίρι ή ο γκόμενός σου, μωρή τρελή;Θα το ξεπεράσεις ποτέ ή είσαι για χαρακίρι όταν θα τον βλέπεις να ξεπροβοδίζει τον κούλη σου από το Μαξίμου.
ο γκόμενός σου
- Σου πάει κόντρα ένας gay σε κανονικά ελληνικά και του απαντάς στα καλιαρντά - επειδή δεν ξέρει άλλη γλώσσα ή επειδή θες να μας πείσεις πόσο αδερφή είσαι;
- Έχεις περισσότερο μίσος για την αριστερά από τους δεξιούς
- Είσαι 38 και ο πενηντάρης σου φαίνεται κωλόγερος
- Είσαι ψυχολόγος με μηδενική ανοχή στην αντίθετη άποψη και φουλ επιθετικότητα στους συνομιλητές σου
- Μας λες ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ από το 2007 αλλά εύχεσαι να φύγουν και οι τελευταίοι αριστεροί ώστε να γίνει κεντρώο κόμμα σαν τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ
Το χειρότερο όμως είναι ότι μέσα στην κλούβια σου την κεφάλα ακόμη νομίζεις ότι δε σε έχουμε πάρει χαμπάρι.
τυπε εισαι ο παλιος γνωστος legolas33 ενας παχυσαρκος καραφλας με μουσακι που γαμιοσουν με ενα αδυνατο πακιστανο και μας επρηζες τα αρχιδια με τις υστεριες σου και κατι απειλες για μυνησεις κλπ μεχρι που ετρωγες τα μπαν σαν καραμελες και ησυχασε το σαι;Δε κάνω τέτοια. Τον έχω αποκαταστήσει με σύμφωνο και σύντομα πολιτικό γάμο. Μάλλον του χρόνου. Για ποιόν με πέρασες?
ή επειδή θες να μας πείσεις πόσο αδερφή είσαι;
Όχι μωρή Ηρακλή πουαρό. Πριν 3 μήνες άλλαξα το νικ. Που να ξέρω οτι υπήρχε άλλη καργιόλα με τέτοιο νικ κ μάλιστα με τέτοιο παρελθόν. 11 χρόνια είμαι μέλος κάνωντας αραιή χρήση που κ που για να βρω καμιά πούτσα όταν ερχόμουν Ελλάδα.τυπε εισαι ο παλιος γνωστος legolas33 ενας παχυσαρκος καραφλας με μουσακι που γαμιοσουν με ενα αδυνατο πακιστανο και μας επρηζες τα αρχιδια με τις υστεριες σου και κατι απειλες για μυνησεις κλπ μεχρι που ετρωγες τα μπαν σαν καραμελες και ησυχασε το σαι;
ευτυχως που δεν εισαι αυτος οκ προχωραμεΌχι μωρή Ηρακλή πουαρό. Πριν 3 μήνες άλλαξα το νικ. Που να ξέρω οτι υπήρχε άλλη καργιόλα με τέτοιο νικ κ μάλιστα τέτοιο παρελθόν. 11 χρόνια είμαι μέλος κάνωντα αραιή χρήση που κ που για να βρω καμιά πούτσα όταν ερχόμουν Ελλάδα.