Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark:
Με το καλό να βγει.

Συνημμένα

• IMG-dfbc4aecc49610a2a9a9d59a1b80876b-V.jpg
    IMG-dfbc4aecc49610a2a9a9d59a1b80876b-V.jpg
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 14

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
επειδή την είδα και εγώ την συνέντευξη...

και πολύ κρατήθηκε και δεν την έβρισε...η τύπησα μιλούσε σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος...

και όταν την είδα δεν είχα διαβάσει ότι είναι γαλάζιο βύσμα...το διάβασα μετά στα σχόλια του youtube...
Αφου ο κλοουν ελεγε μαλακιες, ποιος του εφταιγε?
Όποια παπαριά της έλεγε, την αποδομουσε φυσικα η δημοσιογραφος.
Ελεγε οτι δεν εγινε καμια καμπανια στην πυροπληκτη Ροδο, του ειπε οτι εγινε 6 μερες μετα τη φωτια.
Ελεγε οτι εχουν πεσει τα κερδη στην τουριστικη βιομηχανια της Ροδου, του ειπε το αυτονοητο ότι ειναι η καλυτερη χρονια και ειναι 20% πάνω.
Η δημοσιογραφος φταιει αν ο Στεφ ανοιξε το κουτακι με τις μαλακιες?
Οταν σου λεει μαλακιες ο αλλος πρεπει να σιωπάς δηλαδη, μην σε πουν "εγκαθετο"?

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Μεγαλύτερες μπαρούφες δεν μπορείς να γράψεις...

Πρώτον αν είχες εταιρεία θα ήξερες ότι η φορολογία επί τσίπρα ήταν 30% και τα μερίσματα 15%. Τώρα η φορολογία είναι 22% και τα μερίσματα 5%. Και ο τσίπρας τι έκανε? σου γαμούσε το σπίτι στη φορολογία και τα μοίραζε σε επιδόματα για να ζουν οι τεμπέλιδες με επίδομα ανεργίας, θέρμανσης και σίτισης και να μαζεύουν ένα 800άρι το μήνα τα ίδια δηλαδή με το να δούλευαν.

Ξέρεις πόσους είχα που έρχονταν για δουλειά 3 μήνες και μετά έμπαιναν τα ταμείο? Και έλεγα όλοι ''αφού έτσι θα πάρω περισσότερα μαλάκας έιμαι να δουλέψω?" Άσε ρε πονηρέ....αν εσύ αυτό δεν το βλέπεις ως κλοπή του κόπου σου για να ταίζει τους τεμπέλιδες....

Το κράτος μπορεί να μην το ζημίωση όπως ο μητσοτάκης που έχει φάει και τα πόμολα αλλά με τις επιλογές του υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο...το πιο σκληρό μνημόνιο...γάμησε την αγορά για χρόνια με όλα αυτά..αν εσύ αυτό δεν το λες ζημιά για τη χώρα...έχεις και εταιρεία τρομάρα σου....

Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου αποδείξω τίποτα....και παρεμπιπτόντως μου λες εμένα για κούλη που έχεις κάνει λαικ σε ΚΑΘΕ ποστ που έχω γράψει στο θρεντ του μητσοτάκη...τώρα ξαφνικά θυμήθηκες ότι είμαι νεοδημοκράτης ε?

εγώ τύπε από τα λιντλ έχω περάσει μόνο για να εισπράξω....άλλοι περιμένουν να έρθει ένας δεύτερος τσίπρας να τους κόψει επίδομα να λιγδώσουν....
Άσε να ξέρω πολύ καλύτερα από σένα τα φορλογικά, ασφαλιστικά, κλπ έξοδα της εταιρείας μου. Η αγορά είχε πεθάνει πριν από Τσίπρα. Βαριέμαι να απαντήσω σε όλα. Ζήτω ο Κούλης!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.960
Πόντοι
5.506
λιστα πετσα....ενα απο τα πρωτα σκανδαλα του μουλου.....
σχεδον τιποτα γιατι απο τοτε μας εκανε χειροτερους απο κολομβια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Ελεγε οτι δεν εγινε καμια καμπανια στην πυροπληκτη Ροδο, του ειπε οτι εγινε 6 μερες μετα τη φωτια.
Ελεγε οτι εχουν πεσει τα κερδη στην τουριστικη βιομηχανια της Ροδου, του ειπε το αυτονοητο ότι ειναι η καλυτερη χρονια και ειναι 20% πάνω.
1. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ρωτά και να καταγράφει την άποψη του άλλου όχι να την αποδομήσει....εκτός αν έχει συμφέρον....ακόμα και λάθος να είναι ο δημοσιογράφος καταγράφει δεν υπερασπίζεται την κυβέρνηση.

2. Όταν βλέπεις δημοσιογράφο να του λεει ότι φταίει ο σύριζα με την υπογραφή του βαρουφάκη ενώ κυβερνά η νδ 5 χρόνια τώρα..και θα μπορούσε να αλλάξει ότι γουστάρει....καταλαβαίνεις για τι κομματόσκυλο μιλάμε. Και αυτός δεν έλεγε κάτι παράλογο....την ρωτούσε γιατί η κυβέρνηση δεν αλλάζει κάτι στα 5 χρόνια που κυβερνά και αυτή το έκανε γαργάρα.

Καλά της έκανε και την κατούρησε.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
και τη ρωτάει 20% στο κέρδος ή τον τζίρο και εκεί η "δημοσιογράφος" σου παθαίνει κοκομπλόκο. Άσε ρε πονηρέ...

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Την αλλη φορα θα του φερουμε τον Αρβανιτη να του παρει συνεντευξη τύπε.

Με το ζορι πηγε στην δημοσιογραφο?
ο Κούλης σου πάει μόνο σε δικούς του. Βλακάκο που θα κάνεις το άσπρο μαύρο σε μένα. Ούτε μία συνέντευξη δεν έχει δώσει ο αυτιστικός σε μη κυβερνητικό δημοσιογράφο. Γελοίε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Άσε να ξέρω πολύ καλύτερα από σένα τα φορλογικά, ασφαλιστικά, κλπ έξοδα της εταιρείας μου. Η αγορά είχε πεθάνει πριν από Τσίπρα. Βαριέμαι να απαντήσω σε όλα. Ζήτω ο Κούλης!
Μυρίζομαι ότι τα μόνα φορολογικά και ασφαλιστικά που διαχειρίζεσαι είναι που βάζεις στο συρτάρι την απόδειξη πληρωμής του ΟΑΕΔ :confused:

Ναι και ήρθε ο τσίπρας και την αποτελείωσε....δεν έκανε και πολλά μωρέ....καλά πήγαιναν τα πράγματα....λίγο κλειστές τράπεζες....λίγο ένα χιτλερικό δημοψήφισμα...λίγο ο κατώτατος στα 380 καθαρά...σβιιιιιιν πηγαίναμε και τότε....

τουλάχιστον οι βουλευτές του σύριζα που είχαν από 26 ακίνητα ο καθένας....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
:glasses::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Κούλης και ξέρω ψωμί
Κούλης το μέλλον .
Κούλης δαγκωτό.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Περιμένω ακόμα @alex71 να απαντήσεις γιατί ο Κούλης έφυγε από τη Βουλή ΔΥΟ φορές. Τον πληρώνουμε για να είναι εκεί, είναι η δουλειά του να απαντάει στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης, να δίνει λογαριασμό στον ελληνικό λαό.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
786
1. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ρωτά και να καταγράφει την άποψη του άλλου όχι να την αποδομήσει....εκτός αν έχει συμφέρον....ακόμα και λάθος να είναι ο δημοσιογράφος καταγράφει δεν υπερασπίζεται την κυβέρνηση.

2. Όταν βλέπεις δημοσιογράφο να του λεει ότι φταίει ο σύριζα με την υπογραφή του βαρουφάκη ενώ κυβερνά η νδ 5 χρόνια τώρα..και θα μπορούσε να αλλάξει ότι γουστάρει....καταλαβαίνεις για τι κομματόσκυλο μιλάμε. Και αυτός δεν έλεγε κάτι παράλογο....την ρωτούσε γιατί η κυβέρνηση δεν αλλάζει κάτι στα 5 χρόνια που κυβερνά και αυτή το έκανε γαργάρα.

λάθος,
ενδιαφέρουσα είναι η συνέντευξη, όταν ο δημοσιογράφος κάνει τις δύσκολες ερωτήσεις
το γλύψιμο είναι εύκολο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
λάθος,
ενδιαφέρουσα είναι η συνέντευξη, όταν ο δημοσιογράφος κάνει τις δύσκολες ερωτήσεις
το γλύψιμο είναι εύκολο
είπα εγώ κάτι για τις ερωτήσεις?

ας τον ρώταγε και πως τον παίρνει ή πως τον δίνει....εγώ είπα για για τις απαντήσεις που έδινε......η δημοσιογράφος...προς υπεράσπιση της κυβέρνησης.

είναι η δουλειά της να του πει ότι φταίει ο σύριζα ενώ η νδ κυβερνά 5 χρόνια και θα μπορούσε να αλλάξει ότι θέλει?

και αφού της σήκωσε το γάντι και την ρώτησε αυτή γιατί επέμενε σαν παπαγάλος στον βαρουφάκη? Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τον βαρουφάκη...δεν είχε χρόνο η κυβέρνηση?

είναι τυχαίο ότι αυτή είναι γαλάζιο βύσμα ε? :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
1. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ρωτά και να καταγράφει την άποψη του άλλου όχι να την αποδομήσει...
Eισαι με τα καλα σου? Δεν μπορει να σοβαρολογεις.
Για την καμπανια και για τους τζιρους εκανε καλα που τον κατουρησε κι εκεινη?
Δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το συμπερασμα απο αυτο που εγινε
Αυτος ξεφτιλιστηκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

είναι τυχαίο ότι αυτή είναι γαλάζιο βύσμα ε? :sunglasses:
Ειπαμε τύπε, την αλλη φορα στον Αρβανιτη. Κανενα προβλημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ο Κούλης σου πάει μόνο σε δικούς του. Βλακάκο που θα κάνεις το άσπρο μαύρο σε μένα. Ούτε μία συνέντευξη δεν έχει δώσει ο αυτιστικός σε μη κυβερνητικό δημοσιογράφο. Γελοίε
Με το whataboutism δεν καταφερνεις τιποτα
Για τον Κασσελακη μιλαμε τωρα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656

Αυτος ξεφτιλιστηκε

Και στον πρεντεντέρη γιατί όχι....αντικειμενικός είναι και αυτός

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και στον πρεντεντέρη γιατί όχι....αντικειμενικός είναι και αυτός
Eλεος με τους "αντικειμενικους" ρε τύπε, κανενας δεν ειναι αντικειμενικος, ολοι κατι πιστευουν και στηριζουν, ελεος καπου.
Αν εισαι ωραιος πας και τον ξεφτιλιζεις τον εγκαθετο. Αν δεν θες δεν πας καθολου. Δεκτο κι αυτο.
Βρηκαμε τωρα ολοι, δεν μας κανουν αυτοι που μας ρωτανε
Αλλος Καρβελας μας βρηκε

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506

Αυτος ξεφτιλιστηκε

o αντιπαθεστατος σε εμενα κασελακης, εχει ακομα να μαθει πολλα απο τον κουλι, πρεπει να δινει συνεντευξη σε προκαθορισμενες ερωτησεις κ μονο.

που παει ρε ξυπολιτο το κασελακη στα αγγουρια;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
o αντιπαθεστατος σε εμενα κασελακης, εχει ακομα να μαθει πολλα απο τον κουλι, πρεπει να δινει συνεντευξη σε προκαθορισμενες ερωτησεις κ μονο.

που παει ρε ξυπολιτο το κασελακη στα αγγουρια;
Ας το κάνει. Του το συνιστω.
Ειδικα οταν καποιος ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ, πρεπει να αυτο-προστατευεται

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Eλεος με τους "αντικειμενικους" ρε τύπε, κανενας δεν ειναι αντικειμενικος, ολοι κατι πιστευουν και στηριζουν, ελεος καπου.
Αν εισαι ωραιος πας και τον ξεφτιλιζεις τον εγκαθετο. Αν δεν θες δεν πας καθολου. Δεκτο κι αυτο.
Βρηκαμε τωρα ολοι, δεν μας κανουν αυτοι που μας ρωτανε
Αλλος Καρβελας μας βρηκε
όλοι τα παίρνουν από κάπου θες πεις....ναι έτσι είναι...

εγώ που δεν τα παίρνω από κανέναν μπορώ να πω ελεύθερα ότι και ο κασελάκης είναι ένας άσχετος και η δημοσιογράφος ήταν στημένη και αποδείχθηκε αφού είναι γαλάζια βδέλα...

εσύ μπορείς να πεις το ίδιο?

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Το ξαναποστάρω μέχρι να απαντήσεις και να αφήσεις τις μαλακίες

Περιμένω ακόμα @alex71 να απαντήσεις γιατί ο Κούλης έφυγε από τη Βουλή ΔΥΟ φορές. Τον πληρώνουμε για να είναι εκεί, είναι η δουλειά του να απαντάει στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης, να δίνει λογαριασμό στον ελληνικό λαό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom