LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 498
- Πόντοι
- 36
Συνεχισε ετσι Στεφανε, το 12% ειναι κοντα
ψωλόχυμα του κούλη έχω κάνει συλλογή λέμε.
save κ αυτό το ποστ. Παίζει να μου είναι το πιο εύκολο γλέντι σε βράδυ εκλογών.
7.05 το απογευμα θα εχεις γινει καπνοςψωλόχυμα του κούλη έχω κάνει συλλογή λέμε.
save κ αυτό το ποστ. Παίζει να μου είναι το πιο εύκολο γλέντι σε βράδυ εκλογών.
7.05 το απογευμα θα εχεις γινει καπνος
Ούτε ο πρωτος ούτε ο τελευταιος, βεβαια
Σκάσε ρε κουλοσκυλοΕκεινο το εγγραφο απο τα πρακτικα της βουλης, οτι η φετα ηταν 400 γραμμαρια, βρεθηκε?
Ακομη περιμενουμε
Ψευτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχει μεγαλη πλακα να μιλαει ο Κασσελακης για αλαζονεια,
οταν εκανε επιδειξη αλαζονείας στη Ροδο σαν κακομαθημενο 15χρονο
Τους αγρότες ξέχασες ..Ο Κυριάκος με την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης την πάτησε, ο ίδιος δήλωσε ότι περιμένει να πάρει γύρω στο 33%, έχασε πολλούς νεοδημοκράτες ψηφοφόρους. Και μετά αυτός και ο Στέφανος το ρίξανε στη θρησκεία και στα ποδόσφαιρα για να δουλέψουν με πολύ φτηνό τρόπο τον κοσμάκη. Αλλά τζίφος και πάλι καθότι ο καφές θα πάει 20 ευρώ το κιλό και θα μπει φόρος λίπους στο σουβλάκι. Πώς να κρύψεις την πραγματικότητα; Όσο για τον Κασσέλα παρέλαβε τα ερείπια του Σύριζα για να τα αναστήσει και αντί αυτού τα έκανε στάχτη ακόμα και αυτά, τα ''εξαΰλωσε'' που λένε και οι Ρώσοι στην Ουκρανία. Το πολιτικό σύστημα χρεοκόπησε. Εδώ τον Αλβανό τον Ράμα καλέσανε στην Ελλάδα για να πάρουν Αλβανικές ψήφους, αλλά οι Αλβανοί γνωρίζουν ότι όσο αδειάζουν οι τσέπες Των Ελλήνων, άλλο τόσο θα πεινάνε και οι ίδιοι. Έχει να γίνει γλέντι...
εκλογές της πλάκας , καλώς ή κακώς η διαφορά πρώτου με δεύτερου θα είναι > 20%
το μόνο που παίζεται, δηλαδή το ντέρμπυ είναι ποιός θα έχει τη δευτεριά , κοπέλι vs Stefania
έτσι είναι....Κρυφή πουστάρδα vs Φανερό γκέι
-Απ΄΄ο γκόμενες , διότι είναι ωραίος , και οι γυναίκες είναι ηλίθιες
και τον γουστάρουν, διότι είπε ότι είχε σχέση παλιά με γυναίκα,
και θέλουν να τον καταφέρουν να τα φτιάξει μαζί τους ( στο όνειρο τους)
Κώστα μόλις είδα καλή ταινία που μου πρότειναν, εδώ την υποτιμούν οι τενεκέδες και..απαγορεύεται..
Θεωρίες βγαλμένες από τον πάτο σου. Εσύ δηλαδή γνωρίζεις όλα τα εφοπλιστικά ονόματα; Μόνο τα μεγάλα ψάρια ξέρεις και όχι όλα. Υπάρχουν και τα μικρά ψαράκια. Και τα οικονομικά μεγέθη στον εφοπλιστικό τομέα είναι σε άλλο επίπεδο. Οπότε τα μερικά εκατομμύρια που πιθανόν έβγαλε ο Κασσέλ δε μου ακούγονται περίεργα.Α γράψε λάθος
Στο ότι είναι ένας εφοπλιστής αμερικαν μειντ που μέχρι χτες όχι δεν τον είχε ακούσει κανένας...
αλλά δεν είχε εκφράσει ούτε ΜΙΑ άποψη για τα κοινά της Ελλάδας.....
και ξαφνικά έσκασε με χρήμα με ουρά....με παραμύθια τούμπανα και ένα κακό pr να το παίξει ''σωτήρας''
αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο τσίπρας (που τον έφερε) ήταν ο ίδιος βαλτός των αμερικανών.
Καλά έκανε στην πετσοταισμένη κυράτσα της ΝΔ που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος αλλά είναι υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Να κοιτάς τα χάλια του δικού σου αυτιστικού ποζερά που την έχει κοπανήσει 2 φορές τουλάχιστον από τη Βουλή όταν στριμώχτηκε, μία πρόσφατα από το Φάμελλο και άλλη μία όταν το στρίμωξε ο Τσίπρας για τις παράνομες παρακολουθήσεις.Εκεινο το εγγραφο απο τα πρακτικα της βουλης, οτι η φετα ηταν 400 γραμμαρια, βρεθηκε?
Ακομη περιμενουμε
Ψευτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχει μεγαλη πλακα να μιλαει ο Κασσελακης για αλαζονεια,
οταν εκανε επιδειξη αλαζονείας στη Ροδο σαν κακομαθημενο 15χρονο
Μας λουζει κρυος ιδρώτας οταν ακουμε και βλέπουμε κασέ.χασοδίκη ο Κασσελάκης πότε άρχισε να σε στοιχειώνει? Μετράω ήδη κάτι εκατοντάδες ποστ σου στο νήμα.
Το λέω γιατί από το βράδυ των εκλογών κ μετά θα τον βλέπεις στους εφιάλτες σου κιόλας.
-Απ΄΄ο γκόμενες , διότι είναι ωραίος , και οι γυναίκες είναι ηλίθιες
και τον γουστάρουν, διότι είπε ότι είχε σχέση παλιά με γυναίκα,
και θέλουν να τον καταφέρουν να τα φτιάξει μαζί τους ( στο όνειρό τους )
Υπάρχουν πολλά τυπάκια έτσι που θα ψηφίσουν τον Κάσσελ
Ου βεβαιαΟι γυναίκες είναι το μεγαλύτερο εκλογικό σώμα στη χώρα.
Και εκεί ο Κας σαρώνει με μεγάλη διαφορά από κούλη κ λοιπούς.
Φαντάζομαι τύπε ότι εσύ για να ψηφίζεις σύριζα έχεις πετύχει οικονομικά....και γιαυτό δεν σε ενδιαφέρει να ξανά έρθει ένας αλέξης να σου πατήσει 45% φορολογία στις εταιρείες σου....και κάνα τριχίλιαρο τέλος επιτηδεύματος για την κάθε μια....Θεωρίες βγαλμένες από τον πάτο σου. Εσύ δηλαδή γνωρίζεις όλα τα εφοπλιστικά ονόματα; Μόνο τα μεγάλα ψάρια ξέρεις και όχι όλα. Υπάρχουν και τα μικρά ψαράκια. Και τα οικονομικά μεγέθη στον εφοπλιστικό τομέα είναι σε άλλο επίπεδο. Οπότε τα μερικά εκατομμύρια που πιθανόν έβγαλε ο Κασσέλ δε μου ακούγονται περίεργα.
Επειδή λοιπόν εσύ μπορεί να είσαι αποτυχημένος στο κουλιστάν δε σημαίνει ότι όλοι έτσι είναι. Ειδικά Αμερική υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να βγάλεις χρήμα.