Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φαντάζομαι τύπε ότι εσύ για να ψηφίζεις σύριζα έχεις πετύχει οικονομικά....και γιαυτό δεν σε ενδιαφέρει να ξανά έρθει ένας αλέξης να σου πατήσει 45% φορολογία στις εταιρείες σου....και κάνα τριχίλιαρο τέλος επιτηδεύματος για την κάθε μια....

εκτός αν είσαι και εσύ αμέρικαν μέιντ τις έχεις όλες οφσορ....

είστε πολύ δημοκράτες όμως ε....βρίζετε τα γαλάζια τρολ...και μόλις σας θίγουν το κόμμα σας...γίνεστε ίδιοι....''δημοκράτες"

Και τώρα μιλάμε για τι πράγμα? για έναν τύπο που μέχρι χτες δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του...και ήρθατε εσείς και ξέρετε αν είναι βαλτός ή όχι..σας έπεισε με τα επιχειρήματα του....τα συζητάτε πάνω από τα τελάρα στο μανάβικο του λιντλ :coffee::coffee::coffee:
Ελα λιγο στη θεση τους τυπε, να ειναι και καλά αριστεροι και να ειναι υποχρεωμενοι να στηριζουν τον κλοουν

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36

μπάρμπα χασοδίκη εσύ πατάς τα 60 ενώ εγώ είμαι 30άρης.

Ξέρεις πόσες γυναίκες βλέπω καθημερινά να υγρεύουν μουνάκι για Κας?

Εκεί στα καπη που συχνάζεις δε ξέρω για τις γριές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μπάρμπα χασοδίκη εσύ πατάς τα 60 ενώ εγώ είμαι 30άρης.

Ξέρεις πόσες γυναίκες βλέπω καθημερινά να υγρεύουν μουνάκι για Κας?

Εκεί στα καπη που συχνάζεις δε ξέρω για τις γριές.
Καλημερα φιλεναδα. 52 ειμαι, δεν με δεχονται ακομη στο καπη.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Καλημερα φιλεναδα. 52 ειμαι, δεν με δεχονται ακομη στο καπη.
Έλα μωρή που κρύβεις κ χρόνια. 53 στα 54 αν γεννήθηκες στο το 71 που γράφει το νικ σου.

Με το ένα πόδι στον τάφο είσαι μπροστά μου. Εκεί με τις γριές της ΝΔ θα τα συμφωνείτε μάλλον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν έχουν μείνει αριστεροί στον σύριζα μόνο του κέντρου
Ενας χυλός αμφιβολου προελευσης και ιδεολογιας, πολύ αμφισβητουμενο αν θα πανε καν κιολας στην καλπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έλα μωρή που κρύβεις κ χρόνια. 53 στα 54 αν γεννήθηκες στο το 71 που γράφει το νικ σου.

Με το ένα πόδι στον τάφο είσαι μπροστά μου. Εκεί με τις γριές της ΝΔ θα τα συμφωνείτε μάλλον.
Μην γινεσαι κακιά

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Ενας χυλός αμφιβολου προελευσης και ιδεολογιας, πολύ αμφισβητουμενο αν θα πανε καν κιολας στην καλπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην γινεσαι κακιά
όλο το εκλογικό σώμα αυτό είναι.

δεν είναι μόνο αυτοί που ψηφίζουν σύριζα οι περισσότεροι που ψηφίζουν δεν έχουν ιδεολογία απλά ακουν τις υποσχέσεις και όταν κάποιος τους απογοητεύσει ψηφίζουν τον άλλον.

οι μόνοι σταθεροί είναι οι βολεμένοι δυ και λοιποί που έχουν συμφέροντα όπως επιχειρηματίες ή αυτοί που περιμένουν επιδόματα και τέτοια.

οι. υπόλοιποι από τον σαμαρά πήγαν στον τσίπρα και από τον τσίπρα πήγαν στον μητσοτάκη.

μακάρι να πάνε όλοι στην κάλπη θα είναι μαλάκες να χάσουν την ευκαιρία να μαυρίσουν την σέκτα.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Φαντάζομαι τύπε ότι εσύ για να ψηφίζεις σύριζα έχεις πετύχει οικονομικά....και γιαυτό δεν σε ενδιαφέρει να ξανά έρθει ένας αλέξης να σου πατήσει 45% φορολογία στις εταιρείες σου....και κάνα τριχίλιαρο τέλος επιτηδεύματος για την κάθε μια....

εκτός αν είσαι και εσύ αμέρικαν μέιντ τις έχεις όλες οφσορ....

είστε πολύ δημοκράτες όμως ε....βρίζετε τα γαλάζια τρολ...και μόλις σας θίγουν το κόμμα σας...γίνεστε ίδιοι....''δημοκράτες"

Και τώρα μιλάμε για τι πράγμα? για έναν τύπο που μέχρι χτες δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του...και ήρθατε εσείς και ξέρετε αν είναι βαλτός ή όχι..σας έπεισε με τα επιχειρήματα του....τα συζητάτε πάνω από τα τελάρα στο μανάβικο του λιντλ :coffee::coffee::coffee:
Έχω εταιρεία, πάει καλά, πληρώνω πολλούς και όλους τους φόρους μου, δουλίτσες με το Δημόσιο δεν έχω και ούτε θέλω. Αμέρικαν μέιντ και οφσορ αν εννοείς το Ντελαγουερ είναι καρανόμιμο.

Ο Τσίπρας κυβέρνησε μια διαλυμένη χώρα και εκ του αποτελέσματος κυβέρνησε όχι μόνο χωρίς να ζημιώσει το κράτος αλλά να αφήσει και κάτι. Θαύματα δεν έκανε και κανείς δεν μπορεί να κάνει. Τουλάχιστον να μην κλέβουν τους κόπους του φορολογούμενο και οι φόροι να έχουν ανταποδοτικότητα στην κοινωνία. Δε μιλάω για τα επιδόματα που δίνει ο Κούλης αλλά σε δομές υγείας, παιδείας, ασφάλειας.

Και γιατί θα έπρεπε να τον ξέρεις; Εσύ λες ότι είναι βαλτός άρα εσύ να το αποδείξεις με στοιχεία και επιχείραματα. Άντε τράβα τώρα στα λιντλ να πάρεις κάνα αγγούρι να δροσιστείς.

Φάε Κούλη τώρα και μια χρεοκοπία που νομοτελειακά θα έρθει. Γαλάζιες ακρίδες και ο βλακ @alex71 χαίρεται.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Ελα λιγο στη θεση τους τυπε, να ειναι και καλά αριστεροι και να ειναι υποχρεωμενοι να στηριζουν τον κλοουν
Έπιασες δουλειά πρωί πρωί; Τι κάνει η ομάδα ηλιθίας της ΝΔ; Όλα καλά εκεί με τα υπόλοιπα παιδιά και τους κλώνους σας; Για τον αυτιστικό ποζερά που την έχει κοπανήσει 2 φορές τουλάχιστον από τη Βουλή όταν στριμώχτηκε, μία από το Φάμελλο και άλλη μία από Τσίπρα για τις παράνομες παρακολουθήσεις έχεις να μας πεις κάτι;

Πληρώνεται για να λογοδοτεί στη Βουλή και στον Ελληνικό λαό. Να μην το βάζει στα πόδια λοιπόν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έπιασες δουλειά πρωί πρωί; Τι κάνει η ομάδα ηλιθίας της ΝΔ; Όλα καλά εκεί με τα υπόλοιπα παιδιά και τους κλώνους σας; Για τον αυτιστικό ποζερά που την έχει κοπανήσει 2 φορές τουλάχιστον από τη Βουλή όταν στριμώχτηκε, μία από το Φάμελλο και άλλη μία από Τσίπρα για τις παράνομες παρακολουθήσεις έχεις να μας πεις κάτι;

Πληρώνεται για να λογοδοτεί στη Βουλή και στον Ελληνικό λαό. Να μην το βάζει στα πόδια λοιπόν...
Το τελευταίο περιστατικό με την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από ραδιοφωνικό σταθμό επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι ανώριμος.

Όταν του τέθηκαν συγκεκριμένες «καυτές» ερωτήσεις από δημοσιογράφο της Ρόδου και του επισημάνθηκε ότι δεν έχει ενημέρωση για τα τοπικά ζητήματα, κατά τη διάρκεια συνέντευξή του στο Real Voice, ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε στη δημοσιογράφο και έφυγε από το στούντιο.

Αντιλαμβάνεστε ότι τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στη Μεταπολίτευση με πολιτικό αρχηγό να αποχωρήσει από στούντιο…

Δεν είναι μόνο ζήτημα αγένειας και κακών τρόπων. Είναι ζήτημα ανωριμότητας και αυτό είναι ακόμα χειρότερο από μια επιτηδευμένη αγένεια. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να συγκρατήσει την ψυχραιμία του και αντιδρά ως έφηβος 15 ετών.

Δεν ξέρει και δεν μπορεί να καλύψει το πολιτικό του έλλειμμα και την άγνοιά του για όλα τα ζητήματα.

Μπορεί κάποιον να εμπιστευτεί ένα τόσο ανώριμο άνθρωπο για να κυβερνήσει την Ελλάδα;

Δυστυχώς το θέαμα της αποχώρησής του ήταν θλιβερό, αλλά και συνάμα διδακτικό για όλους εμάς. H «δημοκρατία» του Στέφανου Κασσελάκη περιορίζεται στις έννοιες: Ειρωνεία, μαγκιά, αλαζονεία, συνθήματα, αφορισμοί και επί της ουσίας τίποτα. Το απόλυτο τίποτα με μπόλικο καθόλου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν μπορεί να παρακολουθεί αμέτοχη και αδρανής, στο όνομα μιας προεκλογικής "ουδετερότητας" τον καθημερινό διασυρμό και τη γελοιοποίηση του κόμματος από τον υποψήφιο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη.

Όσα χθες το βράδυ δήλωσε στο Αιγάλεω για το Κυπριακό (που έχουν προκαλέσει την αντίδραση σύσσωμου του Κυπριακου Τύπου), την τουρκική μειονότητα και τη δήθεν συνάντησή του με την ΑΔΕΔΥ, μπορεί να αποκαλύπτουν το απόλυτο πολιτικό κενό που τον χαρακτηρίζει και την καταφανή έλλειψη στοιχειωδους πολιτικής παιδείας, πλήττουν όμως, ταυτόχρονα, την εικόνα και τη σοβαρότητα του κόμματος.

Ο κ. Κασσελάκης πέρα από αμετροεπής "ουρανοκατέβατος" υποψήφιος Πρόεδρος, μπορεί αύριο ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τέταρτος τη τάξει πολιτειακός παράγοντας του τόπου, να αποδειχθεί επικίνδυνος για τα εθνικά θέματα. Όχι λογω της μιας ή της άλλης άποψης. Όχι γιατί είναι "ενδοτικός" ή "υπερεθνικιστής". Αλλά, γιατί, λόγω άγνοιας, είναι αδύνατο να χειριστεί πολιτικά οποιοδήποτε θέμα, πολύ περισσότερο.μια εθνική κρίση. Αυτόν τον άνθρωπο "συστήνει" για υποψήφιο πρόεδρο και μελλοντικό πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;

Απέναντι σε αυτό το φαινόμενο η ΠΓ οφείλει να πάρει θέση με τον παρακάτω τρόπο:

Πρώτον: Να επαναλάβει δημόσια τις διατυπωμένες θέσεις του κόμματος για τα εθνικά ζητήματα.

Δεύτερον: Να ζητήσει από τον κ. Κασσελάκη, να συνειδητοποιήσει και ο ίδιος την πολιτική του ανεπάρκεια και να διευκολύνει το κόμμα στο οποίο ανήκει, αποσύροντας την υποψηφιότητά του.

Αρκετά πια με αυτή την κωμωδία, που τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλη τραγωδία για τον ΣΥΡΙΖΑ και το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Προφανώς, αν γίνουν τα παραπάνω και δεν παραιτηθεί ο κ. Κασσελάκης, η ευθύνη για να αποφευχθούν τα χειρότερα περνάει στην ευθύνη όσων θα ψηφίσουν την Κυριακή.
Είναι βέβαιο ότι αυτή τη φορά ο κόσμος της Αριστεράς, αλλά κι αυτοί που προσήλθαν για πρώτη φορά στην κάλπη, πιο ενημερωμένοι και πιο "υποψιασμένοι" θα διακρίνουν το περιτύλιγμα (που έπαψε να είναι τόσο λαμπερό) από την ουσία και δεν θα συμβάλουν με τη ψήφο τους να "αλωθεί" ο ΣΥΡΙΖΑ από αλλότρια συμφέροντα, που μόνο τον πολιτικό εκμηδενισμό της Αριστεράς επιδιώκουν. Για αυτή την "αποστολή" είναι ικανότατος ο κ. Κασσελάκης. Για τίποτα άλλο.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, 22.9.2023

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Α ρε ταλαιπωροι συριζαιοι...
Αναγκαζεστε να γλειφετε τωρα εκει που φτυνατε...

Θα ηταν πιο αξιοπρεπες να παραδεχθειτε οτι η συγκυρία σάς εφερε για αρχηγο εναν κλόουν.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Το τελευταίο περιστατικό με την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από ραδιοφωνικό σταθμό επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι ανώριμος.
Όποιος ακούσει τη συνέντευξη και δεν είναι κομματόσκυλο σας, θα πει ότι καλά έκανε στην πετσοταισμένη δημοσιογράφο. Άντε παράτα μας τώρα με την προπαγάνδα

Φυσικά δεν απαντάς για τη φυγή του Κούλη από τη Βουλή ΔΥΟ φορές. Τον πληρώνουμε, είναι η δουλειά του! Εγώ όταν ήμουν υπάλληλος ποτέ δε σκέφτηκα να φύγω επειδή δε μου άρεσε κάτι. Ήξερα ότι την ίδια στιγμή θα έπαιρνα πόδι από την εταιρεία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όποιος ακούσει τη συνέντευξη και δεν είναι κομματόσκυλο σας, θα πει ότι καλά έκανε στην πετσοταισμένη δημοσιογράφο. Άντε παράτα μας τώρα με την προπαγάνδα
Οποιος ακουσει τη συνεντευξη και δεν ειναι κομματοσκυλο σας, θα πει οτι ο ανθρωπος ειναι για τα πανηγυρια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Απολυτη δικαιωση της ΕΦΣΥΝ, βεβαια. Η γελοιοποιηση του κομματος προχωραει με ταχυτατους ρυθμους.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206

Φυσικά δεν απαντάς για τη φυγή του Κούλη από τη Βουλή ΔΥΟ φορές. Τον πληρώνουμε, είναι η δουλειά του! Εγώ όταν ήμουν υπάλληλος ποτέ δε σκέφτηκα να φύγω επειδή δε μου άρεσε κάτι. Ήξερα ότι την ίδια στιγμή θα έπαιρνα πόδι από την εταιρεία.

Άντε καλή σου μέρα και καλό μεροκάματο εδώ μέσα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Έχω εταιρεία, πάει καλά, πληρώνω πολλούς και όλους τους φόρους μου, δουλίτσες με το Δημόσιο δεν έχω και ούτε θέλω. Αμέρικαν μέιντ και οφσορ αν εννοείς το Ντελαγουερ είναι καρανόμιμο.

Ο Τσίπρας κυβέρνησε μια διαλυμένη χώρα και εκ του αποτελέσματος κυβέρνησε όχι μόνο χωρίς να ζημιώσει το κράτος αλλά να αφήσει και κάτι. Θαύματα δεν έκανε και κανείς δεν μπορεί να κάνει. Τουλάχιστον να μην κλέβουν τους κόπους του φορολογούμενο και οι φόροι να έχουν ανταποδοτικότητα στην κοινωνία. Δε μιλάω για τα επιδόματα που δίνει ο Κούλης αλλά σε δομές υγείας, παιδείας, ασφάλειας.

Και γιατί θα έπρεπε να τον ξέρεις; Εσύ λες ότι είναι βαλτός άρα εσύ να το αποδείξεις με στοιχεία και επιχείραματα. Άντε τράβα τώρα στα λιντλ να πάρεις κάνα αγγούρι να δροσιστείς.

Φάε Κούλη τώρα και μια χρεοκοπία που νομοτελειακά θα έρθει. Γαλάζιες ακρίδες και ο βλακ @alex71 χαίρεται.
Μεγαλύτερες μπαρούφες δεν μπορείς να γράψεις...

Πρώτον αν είχες εταιρεία θα ήξερες ότι η φορολογία επί τσίπρα ήταν 30% και τα μερίσματα 15%. Τώρα η φορολογία είναι 22% και τα μερίσματα 5%. Και ο τσίπρας τι έκανε? σου γαμούσε το σπίτι στη φορολογία και τα μοίραζε σε επιδόματα για να ζουν οι τεμπέλιδες με επίδομα ανεργίας, θέρμανσης και σίτισης και να μαζεύουν ένα 800άρι το μήνα τα ίδια δηλαδή με το να δούλευαν.

Ξέρεις πόσους είχα που έρχονταν για δουλειά 3 μήνες και μετά έμπαιναν τα ταμείο? Και έλεγα όλοι ''αφού έτσι θα πάρω περισσότερα μαλάκας έιμαι να δουλέψω?" Άσε ρε πονηρέ....αν εσύ αυτό δεν το βλέπεις ως κλοπή του κόπου σου για να ταίζει τους τεμπέλιδες....

Το κράτος μπορεί να μην το ζημίωση όπως ο μητσοτάκης που έχει φάει και τα πόμολα αλλά με τις επιλογές του υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο...το πιο σκληρό μνημόνιο...γάμησε την αγορά για χρόνια με όλα αυτά..αν εσύ αυτό δεν το λες ζημιά για τη χώρα...έχεις και εταιρεία τρομάρα σου....

Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου αποδείξω τίποτα....και παρεμπιπτόντως μου λες εμένα για κούλη που έχεις κάνει λαικ σε ΚΑΘΕ ποστ που έχω γράψει στο θρεντ του μητσοτάκη...τώρα ξαφνικά θυμήθηκες ότι είμαι νεοδημοκράτης ε?

εγώ τύπε από τα λιντλ έχω περάσει μόνο για να εισπράξω....άλλοι περιμένουν να έρθει ένας δεύτερος τσίπρας να τους κόψει επίδομα να λιγδώσουν....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Άντε καλή σου μέρα και καλό μεροκάματο εδώ μέσα.
Την αλλη φορα θα του φερουμε τον Αρβανιτη να του παρει συνεντευξη τύπε.

Με το ζορι πηγε στην δημοσιογραφο?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Την αλλη φορα θα του φερουμε τον Αρβανιτη να του παρει συνεντευξη τύπε.

Με το ζορι πηγε στην δημοσιογραφο?
επειδή την είδα και εγώ την συνέντευξη...

και πολύ κρατήθηκε και δεν την έβρισε...η τύπησα μιλούσε σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος...

και όταν την είδα δεν είχα διαβάσει ότι είναι γαλάζιο βύσμα...το διάβασα μετά στα σχόλια του youtube...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom