alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μμε?Ιουνιος 35 βαθμοι,
Μμε,
καυσωνας ,
η κλιματικη κριση ειναι εδω.
Τι ζουμε ρε.
Μμε?Ιουνιος 35 βαθμοι,
Μμε,
καυσωνας ,
η κλιματικη κριση ειναι εδω.
Τι ζουμε ρε.
Ελα λιγο στη θεση τους τυπε, να ειναι και καλά αριστεροι και να ειναι υποχρεωμενοι να στηριζουν τον κλοουνΦαντάζομαι τύπε ότι εσύ για να ψηφίζεις σύριζα έχεις πετύχει οικονομικά....και γιαυτό δεν σε ενδιαφέρει να ξανά έρθει ένας αλέξης να σου πατήσει 45% φορολογία στις εταιρείες σου....και κάνα τριχίλιαρο τέλος επιτηδεύματος για την κάθε μια....
εκτός αν είσαι και εσύ αμέρικαν μέιντ τις έχεις όλες οφσορ....
είστε πολύ δημοκράτες όμως ε....βρίζετε τα γαλάζια τρολ...και μόλις σας θίγουν το κόμμα σας...γίνεστε ίδιοι....''δημοκράτες"
Και τώρα μιλάμε για τι πράγμα? για έναν τύπο που μέχρι χτες δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του...και ήρθατε εσείς και ξέρετε αν είναι βαλτός ή όχι..σας έπεισε με τα επιχειρήματα του....τα συζητάτε πάνω από τα τελάρα στο μανάβικο του λιντλ
Ου βεβαια
Καλημερα φιλεναδα. 52 ειμαι, δεν με δεχονται ακομη στο καπη.μπάρμπα χασοδίκη εσύ πατάς τα 60 ενώ εγώ είμαι 30άρης.
Ξέρεις πόσες γυναίκες βλέπω καθημερινά να υγρεύουν μουνάκι για Κας?
Εκεί στα καπη που συχνάζεις δε ξέρω για τις γριές.
δεν έχουν μείνει αριστεροί στον σύριζα μόνο του κέντρουΕλα λιγο στη θεση τους τυπε, να ειναι και καλά αριστεροι και να ειναι υποχρεωμενοι να στηριζουν τον κλοουν
Έλα μωρή που κρύβεις κ χρόνια. 53 στα 54 αν γεννήθηκες στο το 71 που γράφει το νικ σου.Καλημερα φιλεναδα. 52 ειμαι, δεν με δεχονται ακομη στο καπη.
Ενας χυλός αμφιβολου προελευσης και ιδεολογιας, πολύ αμφισβητουμενο αν θα πανε καν κιολας στην καλπηδεν έχουν μείνει αριστεροί στον σύριζα μόνο του κέντρου
Μην γινεσαι κακιάΈλα μωρή που κρύβεις κ χρόνια. 53 στα 54 αν γεννήθηκες στο το 71 που γράφει το νικ σου.
Με το ένα πόδι στον τάφο είσαι μπροστά μου. Εκεί με τις γριές της ΝΔ θα τα συμφωνείτε μάλλον.
όλο το εκλογικό σώμα αυτό είναι.Ενας χυλός αμφιβολου προελευσης και ιδεολογιας, πολύ αμφισβητουμενο αν θα πανε καν κιολας στην καλπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην γινεσαι κακιά
Έχω εταιρεία, πάει καλά, πληρώνω πολλούς και όλους τους φόρους μου, δουλίτσες με το Δημόσιο δεν έχω και ούτε θέλω. Αμέρικαν μέιντ και οφσορ αν εννοείς το Ντελαγουερ είναι καρανόμιμο.Φαντάζομαι τύπε ότι εσύ για να ψηφίζεις σύριζα έχεις πετύχει οικονομικά....και γιαυτό δεν σε ενδιαφέρει να ξανά έρθει ένας αλέξης να σου πατήσει 45% φορολογία στις εταιρείες σου....και κάνα τριχίλιαρο τέλος επιτηδεύματος για την κάθε μια....
εκτός αν είσαι και εσύ αμέρικαν μέιντ τις έχεις όλες οφσορ....
είστε πολύ δημοκράτες όμως ε....βρίζετε τα γαλάζια τρολ...και μόλις σας θίγουν το κόμμα σας...γίνεστε ίδιοι....''δημοκράτες"
Και τώρα μιλάμε για τι πράγμα? για έναν τύπο που μέχρι χτες δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του...και ήρθατε εσείς και ξέρετε αν είναι βαλτός ή όχι..σας έπεισε με τα επιχειρήματα του....τα συζητάτε πάνω από τα τελάρα στο μανάβικο του λιντλ
Έπιασες δουλειά πρωί πρωί; Τι κάνει η ομάδα ηλιθίας της ΝΔ; Όλα καλά εκεί με τα υπόλοιπα παιδιά και τους κλώνους σας; Για τον αυτιστικό ποζερά που την έχει κοπανήσει 2 φορές τουλάχιστον από τη Βουλή όταν στριμώχτηκε, μία από το Φάμελλο και άλλη μία από Τσίπρα για τις παράνομες παρακολουθήσεις έχεις να μας πεις κάτι;Ελα λιγο στη θεση τους τυπε, να ειναι και καλά αριστεροι και να ειναι υποχρεωμενοι να στηριζουν τον κλοουν
Το τελευταίο περιστατικό με την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από ραδιοφωνικό σταθμό επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι ανώριμος.Έπιασες δουλειά πρωί πρωί; Τι κάνει η ομάδα ηλιθίας της ΝΔ; Όλα καλά εκεί με τα υπόλοιπα παιδιά και τους κλώνους σας; Για τον αυτιστικό ποζερά που την έχει κοπανήσει 2 φορές τουλάχιστον από τη Βουλή όταν στριμώχτηκε, μία από το Φάμελλο και άλλη μία από Τσίπρα για τις παράνομες παρακολουθήσεις έχεις να μας πεις κάτι;
Πληρώνεται για να λογοδοτεί στη Βουλή και στον Ελληνικό λαό. Να μην το βάζει στα πόδια λοιπόν...
Όποιος ακούσει τη συνέντευξη και δεν είναι κομματόσκυλο σας, θα πει ότι καλά έκανε στην πετσοταισμένη δημοσιογράφο. Άντε παράτα μας τώρα με την προπαγάνδαΤο τελευταίο περιστατικό με την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από ραδιοφωνικό σταθμό επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι ανώριμος.
Οποιος ακουσει τη συνεντευξη και δεν ειναι κομματοσκυλο σας, θα πει οτι ο ανθρωπος ειναι για τα πανηγυριαΌποιος ακούσει τη συνέντευξη και δεν είναι κομματόσκυλο σας, θα πει ότι καλά έκανε στην πετσοταισμένη δημοσιογράφο. Άντε παράτα μας τώρα με την προπαγάνδα
Μεγαλύτερες μπαρούφες δεν μπορείς να γράψεις...Έχω εταιρεία, πάει καλά, πληρώνω πολλούς και όλους τους φόρους μου, δουλίτσες με το Δημόσιο δεν έχω και ούτε θέλω. Αμέρικαν μέιντ και οφσορ αν εννοείς το Ντελαγουερ είναι καρανόμιμο.
Ο Τσίπρας κυβέρνησε μια διαλυμένη χώρα και εκ του αποτελέσματος κυβέρνησε όχι μόνο χωρίς να ζημιώσει το κράτος αλλά να αφήσει και κάτι. Θαύματα δεν έκανε και κανείς δεν μπορεί να κάνει. Τουλάχιστον να μην κλέβουν τους κόπους του φορολογούμενο και οι φόροι να έχουν ανταποδοτικότητα στην κοινωνία. Δε μιλάω για τα επιδόματα που δίνει ο Κούλης αλλά σε δομές υγείας, παιδείας, ασφάλειας.
Και γιατί θα έπρεπε να τον ξέρεις; Εσύ λες ότι είναι βαλτός άρα εσύ να το αποδείξεις με στοιχεία και επιχείραματα. Άντε τράβα τώρα στα λιντλ να πάρεις κάνα αγγούρι να δροσιστείς.
Φάε Κούλη τώρα και μια χρεοκοπία που νομοτελειακά θα έρθει. Γαλάζιες ακρίδες και ο βλακ @alex71 χαίρεται.
Την αλλη φορα θα του φερουμε τον Αρβανιτη να του παρει συνεντευξη τύπε.Όποιος ακούσει τη συνέντευξη και δεν είναι κομματόσκυλο σας, θα πει ότι καλά έκανε στην πετσοταισμένη δημοσιογράφο. Άντε παράτα μας τώρα με την προπαγάνδα
Φυσικά δεν απαντάς για τη φυγή του Κούλη από τη Βουλή ΔΥΟ φορές. Τον πληρώνουμε, είναι η δουλειά του! Εγώ όταν ήμουν υπάλληλος ποτέ δε σκέφτηκα να φύγω επειδή δε μου άρεσε κάτι. Ήξερα ότι την ίδια στιγμή θα έπαιρνα πόδι από την εταιρεία.
Άντε καλή σου μέρα και καλό μεροκάματο εδώ μέσα.
επειδή την είδα και εγώ την συνέντευξη...Την αλλη φορα θα του φερουμε τον Αρβανιτη να του παρει συνεντευξη τύπε.
Με το ζορι πηγε στην δημοσιογραφο?