Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
όλοι τα παίρνουν από κάπου θες πεις....ναι έτσι είναι...

εγώ που δεν τα παίρνω από κανέναν μπορώ να πω ελεύθερα ότι και ο κασελάκης είναι ένας άσχετος και η δημοσιογράφος ήταν στημένη και αποδείχθηκε αφού είναι γαλάζια βδέλα...

εσύ μπορείς να πεις το ίδιο?
Η δημοσιογραφος δεν φιλοδοξει να με κυβερνησει ομως, ό,τι κι αν ειναι.
Αντιλαμβανεσαι τη διαφορα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το ξαναποστάρω μέχρι να απαντήσεις και να αφήσεις τις μαλακίες

Περιμένω ακόμα @alex71 να απαντήσεις γιατί ο Κούλης έφυγε από τη Βουλή ΔΥΟ φορές. Τον πληρώνουμε για να είναι εκεί, είναι η δουλειά του να απαντάει στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης, να δίνει λογαριασμό στον ελληνικό λαό.
Εχεις κι εσυ τα θεματα σου τύπε
Προφανως δεν εχεις αντιληφθει οτι οι πρωθυπουργοι κατα κανονα ΛΕΙΠΟΥΝ, οταν μιλαει η ελασσων αντιπολιτευση, τωρα ξαφνικα επεσες απο τα συννεφακια επειδη εφυγε σε δυο περιπτωσεις. Σου εχω νεα, εχει φυγει σε περισσοτερες. Οπως και ολοι οι πρωθυπουργοι. Εδω το εκανε πιο "εντυπωσιακα" δηλαδη τις δυο φορες?
Η απαντηση μου, ειναι οτι ειναι εντελως αδιαφορο.

Υ.Γ. Κάνε αίτημα να του μειωθει ο μισθος, αφου τον πληρωνεις για να ειναι εκει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Η δημοσιογραφος δεν φιλοδοξει να με κυβερνησει ομως, ό,τι κι αν ειναι.
Αντιλαμβανεσαι τη διαφορα?
ναι γύρνα τη μπιφτέκα

τόση ώρα συζητάμε για το αν η δημοσιογράφος ήταν στημένη ή για το αν ο κασελάκης είναι κατάλληλος?

επίσης η δημοσιογράφος είναι μέρος του προβλήματος που εσύ αδιαφορείς για την ύπαρξη του το οποίο είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση τα κάνει σκατά και επειδή έχει στήσει (και) τέτοιους δημοσιογράφους δεν αλλάζει τίποτα αλαζονικά ανενόχλητη.

Τι είναι πιο σημαντικό για την ζωή σου ο μαλάκας που θέλει να σε κυβερνήσει ή ο μαλάκας που σε κυβερνά?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναι γύρνα τη μπιφτέκα

τόση ώρα συζητάμε για το αν η δημοσιογράφος ήταν στημένη ή για το αν ο κασελάκης είναι κατάλληλος?

επίσης η δημοσιογράφος είναι μέρος του προβλήματος που εσύ αδιαφορείς για την ύπαρξη του το οποίο είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση τα κάνει σκατά και επειδή έχει στήσει (και) τέτοιους δημοσιογράφους δεν αλλάζει τίποτα αλαζονικά ανενόχλητη.

Τι είναι πιο σημαντικό για την ζωή σου ο μαλάκας που θέλει να σε κυβερνήσει ή ο μαλάκας που σε κυβερνά?
Αυτος που με κυβερναει ειναι ικανοτατος και η χωρα πηγαινει πολυ καλα.
Ενω αυτος που διεκδικει να τον αντικαταστησει ειναι ενας κλοουν.
Αν εννοεις αυτο, φυσικα με αφορα.

Και αν μπορει να τον ξεμπροστιασει μια "στημενη" δημοσιογραφος, στηριζω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Αυτος που με κυβερναει ειναι ικανοτατος και η χωρα πηγαινει πολυ καλα.
Ενω αυτος που διεκδικει να τον αντικαταστησει ειναι ενας κλοουν.
Αν εννοεις αυτο, φυσικα με αφορα.

Και αν μπορει να τον ξεμπροστιασει μια "στημενη" δημοσιογραφος, στηριζω.
όταν ανοίγει το κουτάκι τελειώνει η συζήτηση.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Εχεις κι εσυ τα θεματα σου τύπε
Προφανως δεν εχεις αντιληφθει οτι οι πρωθυπουργοι κατα κανονα ΛΕΙΠΟΥΝ, οταν μιλαει η ελασσων αντιπολιτευση, τωρα ξαφνικα επεσες απο τα συννεφακια επειδη εφυγε σε δυο περιπτωσεις. Σου εχω νεα, εχει φυγει σε περισσοτερες. Οπως και ολοι οι πρωθυπουργοι. Εδω το εκανε πιο "εντυπωσιακα" δηλαδη τις δυο φορες?
Η απαντηση μου, ειναι οτι ειναι εντελως αδιαφορο.

Υ.Γ. Κάνε αίτημα να του μειωθει ο μισθος, αφου τον πληρωνεις για να ειναι εκει
Κουλογλύφτη ποτέ κανείς δε θυμάμαι να έφυγε όταν στριμώχτηκε στη Βουλή. Ο γελοίος ΠΘ σου ήταν μέσα στη Βουλή, δεν ΕΛΕΙΠΕ όπως λες. Όταν όμως ζορίστηκε σηκώθηκε και έφυγε! Είστε ΤΣΙΡΚΟ. Περίμενα πιο σοβαρή απάντηση από σένα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κουλογλύφτη ποτέ κανείς δε θυμάμαι να έφυγε όταν στριμώχτηκε στη Βουλή. Ο γελοίος ΠΘ σου ήταν μέσα στη Βουλή, δεν ΕΛΕΙΠΕ όπως λες. Όταν όμως ζορίστηκε σηκώθηκε και έφυγε! Είστε ΤΣΙΡΚΟ. Περίμενα πιο σοβαρή απάντηση από σένα.
Εγω θυμαμαι τον Ανδρεα Παπανδρεου να σηκωνεται και να φευγει και να λεει και το περιφημο "καληνυχτα κυριε Μητσοτακη".
Δεν διανοηθηκε βεβαια κανενας να τον χλευασει γι αυτο.
Πολυ καλα κανεις και περιμενεις σοβαρες απαντησεις απο μενα, μονο τετοιες δινω

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Στα αρχίδια μου τι έκανε ο Παπανδρέου. Αν το έκανε ακόμα ένα mea culpa του. Οι άνδρες δε φεύγουν όταν ζορίζονται, δε λιποτακτούν. Εσύ έτσι κάνεις στη δουλειά σου όταν ζορίζεσαι; Εγώ ποτέ!

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.512
Πόντοι
1.056
έλα έτοιμοι είστε να το πείτε. Ο νέος χίτλερ ε? :rockon::rockon::rockon:

Α, ρε τι ζούμε.
Δεν ξέρω αν έχει χιτλερικες απόψεις ή οχι (γιατί πολιτική τραμπ ακολουθεί) αλλά την αλαζονεία του την έχει...και τζογλανάκι είναι

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.512
Πόντοι
1.056
και κάβλαρος όμως.

Μάντεψε τι νικάει στην σημερινή Ελλάδα του φαίνεσθαι
Αλήτης ειναι και στο έχω ξαναπεί.. Δεν θα έχει καλό τέλος. Είναι φανερό.
Εδω΄ πήγε στα ανάπηρα παιδιά και έκανε ασκήσεις καβαλώντας κάγκελα....

Είναι τελείως τζογλάνι.... (αρέσει στους ΛΟΑΤΚΙ αυτό)

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Αν δεν βλέπεις μπροστά σου, δικό σου θέμα

Εγώ ξέρω οτι ΤΩΡΑ πλέον αρχίζουν και παίρνουν στα σοβαρά τον Κασσελάκη. Το βλέπεις από τις πολιτικές του συνεντεύξεις στα μεγάλα κανάλια μέχρι τον κούλη οτι δεν έχουν άλλη επιλογή.

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.512
Πόντοι
1.056
Εγώ ξέρω οτι ΤΩΡΑ πλέον αρχίζουν και παίρνουν στα σοβαρά τον Κασσελάκη. Το βλέπεις από τις πολιτικές του συνεντεύξεις στα μεγάλα κανάλια μέχρι τον κούλη οτι δεν έχουν άλλη επιλογή.
Στα σοβαρά δυστυχώς δεν μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο άνθρωπο.
Οι ηλίθιοι που πίστεψαν το με ένα νόμο ένα άρθρο υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Μην ξεχνάς οτι τα πίστεψες και έφερες Βαρουφάκη

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.512
Πόντοι
1.056
Αρκεί να δεις το change of tune απέναντι του από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα. Έσφιξαν οι κώλοι μπάρμπαααααα
Σου απάντησα οτι έχεις βεβαρημένο παρελθόν άμυαλε νεανία...
Την βλακεία κανείς δεν μπόρεσε να την πολεμήσει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγώ ξέρω οτι ΤΩΡΑ πλέον αρχίζουν και παίρνουν στα σοβαρά τον Κασσελάκη.
Ναι, φυσικα.
Ειδικα εκεινο το ευφυές οτι θα διπλασιασθει ο χρονος αποπληρωμης στεγαστικων δανειων (ειναι 30-40 χρονια σημερα, αρα θα παει 60-80) με 5ετη περιοδο χαριτος (αρα θα αποπληρωνεται ενα στεγαστικο σε 85 χρονια) ηταν καταλυτικο.
Δεν μας ειπε βεβαια πώς θα υποχρεωσει τις τραπεζες να ακολουθησουν αυτη τη ρηξικελευθη και κυριως σοβαροτατη προταση

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Σου απάντησα οτι έχεις βεβαρημένο παρελθόν άμυαλε νεανία...

Eίμαστε στην μετά Τσίπρα εποχή μπάρμπα. Το αντισύριζα μέτωπο το έχει ήδη λεηλατήσει ο Κας. Και θα το εξαφανίσει μετά το καταστατικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τέλος του χρόνου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν τον ρωτησει βεβαια κανενας δημοσιογραφος, θα βαφτισθεί "γαλαζια βδελλα" και "βύσμα"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Eίμαστε στην μετά Τσίπρα εποχή μπάρμπα. Το αντισύριζα μέτωπο το έχει ήδη λεηλατήσει ο Κας. Και θα το εξαφανίσει μετά το καταστατικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τέλος του χρόνου.
Α μπα?
Εχει και συνεδριο στο τελος του χρονου?
Εκει θα εκλεγεί ο νεος αρχηγος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom