Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.254
- Πόντοι
- 12.756
ολο τα ιδια και τα ιδια λες,προβλεψιμος και βαρετος,σαν τον λακη οταν εχεζε ταφους πρωι μεσημερι βραδυ
Πρωτοτύπησε και λιγο
ολο τα ιδια και τα ιδια λες,προβλεψιμος και βαρετος,σαν τον λακη οταν εχεζε ταφους πρωι μεσημερι βραδυ
Πρωτοτύπησε και λιγο
Πρωτοτύπησε και λιγο
μπριζολιτσα χοιρινη σημεραΜου θες και πρωτοτυπιες μουνακι που τρωτε 30 μερες φασολι και φακι επειδη σας εχει αφησει σωβρακο ο Κουλης
Θα τα πουμε
μπριζολιτσα χοιρινη σημερα
Κούγιας για Κασσελάκη: «Πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος;»«Αν τα έκανε αυτά στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες»
www.news.gr
|
Αν βγει αυτος παιζω το σπιτι μου στην διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτές δεν παίρνουν ξύσιμο αλά πέταμα αν παλιωσουν. Oι μόνες χοιρινές που αξίζουν είναι οι σπαλομπριζόλες με κόκκαλο που λέγονται και διχρωμες. Αν μάλιστα πετύχετε και με καποιο ενδομυικό λιπος (όχι σαν κουβέρτα) γαμανε!!Κατσε να πει ο @Donald-Duck να σε φτιαξει
θα ειναι καμια σαπια που την έξυναν κανα 3ημερο να φυγει η μαυριλα και η σαπιλα
Κρυφές δημοσκοπήσεις δίνουν μάχη Στέφανου Τζουμάκα - Στέφανου Κασσελάκη.
Ο Στέφανος Τζουμάκας σαρώνει στην νεολαία, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης στους 50+ με υψηλά εισοδήματα αριστερούς ....
Οι άλλοι 3, πάτος ούτε 20% όλοι μαζί .....
Εφη 1,25 στις στοιχηματικές.
Κουβάς;
ναι ρε τυπε .... ο Τζουμακας πάει πολύ καλα, δεν ξέω αν θα κερδίσει ομως ....
εγω θα τον ψηφισω γιατι ειναι ωραιο παιδι κ θα φερει προοδο στη χωρα
τζουμακας μπλιαξ!!!Αν δεν περάσει ο Τζουμακας, τότε θα ψηφίσω Κασσελάκη τυπε.....
Προσωπικά το είχα για αουτσάιντερ.
Έβλεπα Έφη, Στέφανο στον τελικό.
τζουμακας μπλιαξ!!!
ο παλιος που ηταν στο πασοκ δεν ειναι αυτος ή ειμαι βαθια νυχτωμενος,γιατι καποιος πανω εγραφε οτι τζουμακα γουσταρει η νεολαια κ μου φανηκε περιεργο....
αυτος που λεω εγω ειναι τελικα ο παλιος 'η αλλος?Δεν κυκλοφορείς έξω τύπε;;; όλοι για τον Τζουμάκα μιλάνε .... βλεπω πολύ ρεύμα .... αρκετοί γνωστοί μου θα τον ψηφίσουν για σπάσιμο ....
Ο Κασσελακης θα είναι στον 2ο γύρο .... άγνωστο με ποιόν .... προσωπικά στηρίζω Τζουμάκα γιατί νοιάζομαι για την αριστερά της γλίτσας που την εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ .....