FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Καντε εσεις πλακα , και ο Κουλης χωρις αντιπολιτευση θα σας ξεκωλιασει
1,65 πηγεΕφη 1,25 στις στοιχηματικές.
Κουβάς;
τι βλέπεις;1,65 πηγε
Τι να βλεπω ρε τύπε? Εφη 60% βλεπωτι βλέπεις;
ελεγα μηπως σε μαγεψε ο μπρούκλης!Τι να βλεπω ρε τύπε? Εφη 60% βλεπω
Εγω εχω την υποψια οτι απλως φτιαχνει ονομα για να κανει δικο του κομμα αυριο μεθαυριο. Σιγα μην κολλαει αυτος ο τυπος ως ηγετης των κατσαπλιαδων.ελεγα μηπως σε μαγεψε ο μπρούκλης!
Ναι. Δεν έχει τίποτα να χάσει. Το όνομα το έφτιαξε, μπήκε στο χάρτη. Στη χειροτερη, αν τρελαθούν οι παλαβοί, να παρει ενα (κατα τη γνωμη του) υποτιμημενο κομμα και να το ανεβασει (λέμε τώρα).Εγω εχω την υποψια οτι απλως φτιαχνει ονομα για να κανει δικο του κομμα αυριο μεθαυριο. Σιγα μην κολλαει αυτος ο τυπος ως ηγετης των κατσαπλιαδων.
Πολύ θα στενοχωρηθώ.Οποιος και να βγει, ο Συριζα θα διασπαστει .
Στις δημοκρατιες χρειαζεται και αντιπολιτευσηΠολύ θα στενοχωρηθώ.
Το 3.5% των παλιων ετων ειναι κατσαπλιαδες. Το 25% δεν ειναι , το παλιο Πασοκ ειναιΕγω εχω την υποψια οτι απλως φτιαχνει ονομα για να κανει δικο του κομμα αυριο μεθαυριο. Σιγα μην κολλαει αυτος ο τυπος ως ηγετης των κατσαπλιαδων.
Αυτο που χρειαζεται βασικα ειναι μια καλη κυβερνησηΣτις δημοκρατιες χρειαζεται και αντιπολιτευση
Συμφωνώ. Αντιπολίτευση. Όχι αυτό το τοξικό και άχρηστο βδέλυγμα.Στις δημοκρατιες χρειαζεται και αντιπολιτευση
Η αντιπολτευση βγαζει τα απλυτα στη φορα. Αλλιως περιμενουμε τις πλημμυρες για να μαθουμε οτι ολα τα εργα τα ειχε παρει η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑΑυτο που χρειαζεται βασικα ειναι μια καλη κυβερνηση
Διάσπαση στους διασπασμενους από Λαφαζάνη Ζωίτσα γιαννηδες με ένα ν στους ήδη διασπασμενους που πήγαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους ήδη διασπασμενους από το ΚΚΕ...Ο Τσύριζα θα διασπαστεί είτε βγει είτε δεν βγει ο Κασσελάκης.
Από την στιγμή που θα πάρει ένα σεβαστό ποσοστό, είτε 1ος βγει είτε 2ος η διάσπαση είναι δεδομένη
αυτος που λεω εγω ειναι τελικα ο παλιος 'η αλλος?
Ο Τζουμακας πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ καλτ φάση.
Στηρίζω