stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Τι να βλεπω ρε τύπε? Εφη 60% βλεπω
Μήπως εννοείς τον Τζουμάκα αλεξ;;;
Τι να βλεπω ρε τύπε? Εφη 60% βλεπω
τον ειδα μωρε το μαλακαΝέος τύπε ... 77 χρονών μόνο ....
Τι περιεργο, κι εγω νομιζα οτι η θεσπιση των ανεξαρτητων αρχων γι' αυτο το λογο ακριβως γινεται, για να μην ανακατευεται το κρατος και επηρεαζει. Τωρα εγινε κακό κι αυτο? Ελα ρε φιλε...Κασελάκης, Γιωργάκης, Τσίπρας, Σαμαράς, Κωστάκης (κάτι προσπάθησε αυτός), Κούλης κτλ είναι οι μπροστινοί, οι μαριονέττες, ώστε να εισπράττουν την δυσαρέσκεια και το μένος του λαού γιά ό,τι έχουν αποφασίσει γιά την τύχη του εκείνοι στούς οποιους ανήκει το προτεκτοράτο "Ελλάδα".
Διχάζουν τα ζώα (εμάς) με ιδεολογίες και πολιτικές κοκκορομαχίες γιά το θεαθήναι και αντικαθίστανται με την σειρά η μία μετά την άλλη μαριονέττα, όταν παίξουν τόν ρόλο τους, αποσυρόμενες αδιαμαρτύρητα σαν καλά παιδιά (όπως ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης, ο Αλέξης κτλ) γιά να ανέβει στην σκηνή του πολιτικού θεάτρου η επόμενη "μαριονέτα-ταχυδακτυλουργός" ώστε να ξεγελάσει γιά μία ακόμη φορά τους θεατές.
Έχετε σκεφθεί ότι τα οικονομικά (Α.Α.Δ.Ε.), το χρήμα (ΕΚΤ, ΤτΕ) η ενέργεια (Ρ.Α.Ε.) η πληροφορία (Ε.Σ.Ρ. και ΕΛ.ΣΤΑΤ.) ΔΕΝ ΕΛΕΧΓΟΝΤΑΙ ούτε καν από τις προαναφερθείσες μαριονέττες, και το Ελληνικό Δημόσιο εν γένει, αλλά απο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ" ΑΡΧΕΣ ή Εταιρείες, που δέν δίνουν λόγο σε κανέναν;
Η κατασταση του Αλεξη εχει ξεφυγει εντελως πλεον
"Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει και τα κάνει. Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στη Μακρόνησο, εκεί που έχουν χύσει το αίμα τους πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Αυτός με τα πούπουλα…"
Οχι ρε φιλε, ποιος ειμαι εγω για να ξερω? Ενας απλος δικηγορος ειμαι. Πού να τα ξερω αυτα. Σεβομενος τον εαυτο μου δεν προκειται να απαντησω περαιτερω στο κατεβατο ανακριβειων και ξερολιασης που παρεθεσες.Σε ποιούς δίνουν "ρε φίλε", λόγο οι ανεξάρτητες αρχές; Γνωρίζεις; Η ΑΑΔΕ, γιά παράδειγμα, δέν έχει ούτε νομική υπόσταση. Δηλαδή είναι μιά "μάζωξη συντρόφων"!!! Δίνει λόγο, σύμφωνα μέ τό καταστατικό της στήν "ώρα του Πρωθυπουργού"! Εδώ γελάμε με αναφιλητά! Δηλαδή κατ΄ουσίαν η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ"αρχή αποτελείται από κάποιους που δεν λογοδοτούν πουθενά! Πόσο ανεξάρτητη είναι, εξ άλλου; Όσο ανεξάρτητος είναι ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου... Δές την σύνθεση του πρώτου προσωρινού Δ.Σ. της ΑΑΔΕ. Όλοι ξένοι!!! Μή γράφεις, λοιπόν, μ@κ@κίες άμα δεν ξέρεις, ορμώμενος σε παγιωμένες ιδεοληψίες.
Η συζητηση τελειωσεΓλίτσα πραγματική είσαι , μόνο και μόνο από την ερώτηση που έκανες εάν ψηφίζω Νίκη. Τί σχέση έχει αυτό ρε ανεκδιήγητε; Σού έχει μείνει από το παλιό "κλασσικό" φακέλλωμα των αντιφρονούντων, από την Ασφάλεια;
Δικηγόρος; Μή στενοχωριέσαι! Κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή!
Άν είχες επιχειρήματα σε αυτά που παρέθεσα γιά την ΑΑΔΕ, θα τα έγραφες. όμως περιωρίστηκες να ζητάς τα εκλογικά μου φρονήματα, και να αποδώσεις τον χαρακτηρισμό της ξερολιασης και της ανακρίβειας. Πού είναι η η ανακρίβεια ρε δικηγοράκο, που το παίζεις πολύς και "σπουδαγμένος" εδώ μέσα;
Θα σε συμβουλευα, εντελως φιλικα, καπου εδω να το σταματησεις το θεμα, γιατι οσα περισσοτερα γραφεις, τοσο περισσοτερο εκτιθεσαι.Δικηγορία και ψευτιά είναι συνυφασμένα. Έγραψα γιά το πρώτο διοικητικό της συμβούλιο. Μού είχε κάνει τεράστια εντύπωση, γιατί, πράγματι, δεν θυμάμαι κανένα ελληνικό όνομα σε αυτό!
Το εντυπωσιακο ειναι το πως τα βρισκουν μεταξυ τους οι ηλιθιοι.Οχι ρε φιλε, ποιος ειμαι εγω για να ξερω? Ενας απλος δικηγορος ειμαι. Πού να τα ξερω αυτα. Σεβομενος τον εαυτο μου δεν προκειται να απαντησω περαιτερω στο κατεβατο ανακριβειων και ξερολιασης που παρεθεσες.
Αυτο το "οι ανεξαρτητες αρχες δεν εχουν νομικη υποσταση" και "δινουν λογο στην ωρα του πρωθυπουργου" με εξοντωσε.
Αμ το αλλο? "Προσωρινή Διοικηση της ΑΑΔΕ".
Απο περιεργεια τύπε, Νίκη ψηφιζεις? Μονο καποιος που ψηφιζει Νικη θα μπορουσε να χωρεσει τοσες ανοησιες σε μια παραγραφο.
Υ.Γ. Δεν ειναι εντυπωσιακο οτι οι ασχετοι παντα γραφουν την μπούρδα τους με περισσή αυτοπεποιθηση και βεβαιοτητα?
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ!!!!
Η συγνωμη πού ειναι?Είναι βέβαιο πως η πρώτη σύνθεση του Δ.Σ. είχε μόνο ξένους. Το θυμάμαι σαν τώρα. Δεν συνηθίζω να ψεύδομαι. Αυτά που παραθέτεις δεν αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς σου. ΤΟ ΠΡΩΤΟ Δ.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΡΙΨΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.
Αναρρωτιέμαι όμως γιατί πιάστηκες μόνο από αυτό και δεν σχολίασες το σπουδαιότερο: Το ανεξέλεγκτο της δράσης της ΑΑΔΕ. :
"Άρθρο 5
Σχέσεις με τον Υπουργό Οικονομικών
και λοιπούς κυβερνητικούς φορείς
1. Η Αρχή δεν υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο ή επο-
πτεία από τον Υπουργό Οικονομικών."
Τον βλεπεις? Αντι να πει "εκανα λαθος, συγνωμη για τους χαρακτηρισμους", απανταει "θα στο τριψω στη μουρη" και "αυτα που γραφεις δεν αποδεικνυουν τιποτα". Μεχρι και το ΦΕΚ του εβαλα, δεν του αρκει. Δεν ειναι απιστευτη η ανωριμοτητα ορισμενων?Το εντυπωσιακο ειναι το πως τα βρισκουν μεταξυ τους οι ηλιθιοι.
Τον βλεπεις? Αντι να πει "εκανα λαθος, συγνωμη για τους χαρακτηρισμους", απανταει "θα στο τριψω στη μουρη" και "αυτα που γραφεις δεν αποδεικνυουν τιποτα". Μεχρι και το ΦΕΚ του εβαλα, δεν του αρκει. Δεν ειναι απιστευτη η ανωριμοτητα ορισμενων?
Σου το εχω ξαναπει...Δεν φταινε αυτοι..Κατα την γνωμη μου,κανεις λαθος που ασχολεισαι.Αλλα απο την αλλη μπορει και να ειναι το βιτσιο σουΤον βλεπεις? Αντι να πει "εκανα λαθος, συγνωμη για τους χαρακτηρισμους", απανταει "θα στο τριψω στη μουρη" και "αυτα που γραφεις δεν αποδεικνυουν τιποτα". Μεχρι και το ΦΕΚ του εβαλα, δεν του αρκει. Δεν ειναι απιστευτη η ανωριμοτητα ορισμενων?
Ναι εχω αυτο το ελαττωμα να μην μου αρεσει να αφηνω να πεφτει κατω η καθε βλακειαΣου το εχω ξαναπει...Δεν φταινε αυτοι..Κατα την γνωμη μου,κανεις λαθος που ασχολεισαι.Αλλα απο την αλλη μπορει και να ειναι το βιτσιο σου