Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.756
Πόντοι
46.423

"Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει και τα κάνει. Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στη Μακρόνησο, εκεί που έχουν χύσει το αίμα τους πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Αυτός με τα πούπουλα…"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Κασελάκης, Γιωργάκης, Τσίπρας, Σαμαράς, Κωστάκης (κάτι προσπάθησε αυτός), Κούλης κτλ είναι οι μπροστινοί, οι μαριονέττες, ώστε να εισπράττουν την δυσαρέσκεια και το μένος του λαού γιά ό,τι έχουν αποφασίσει γιά την τύχη του εκείνοι στούς οποιους ανήκει το προτεκτοράτο "Ελλάδα".
Διχάζουν τα ζώα (εμάς) με ιδεολογίες και πολιτικές κοκκορομαχίες γιά το θεαθήναι και αντικαθίστανται με την σειρά η μία μετά την άλλη μαριονέττα, όταν παίξουν τόν ρόλο τους, αποσυρόμενες αδιαμαρτύρητα σαν καλά παιδιά (όπως ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης, ο Αλέξης κτλ) γιά να ανέβει στην σκηνή του πολιτικού θεάτρου η επόμενη "μαριονέτα-ταχυδακτυλουργός" ώστε να ξεγελάσει γιά μία ακόμη φορά τους θεατές.
Έχετε σκεφθεί ότι τα οικονομικά (Α.Α.Δ.Ε.), το χρήμα (ΕΚΤ, ΤτΕ) η ενέργεια (Ρ.Α.Ε.) η πληροφορία (Ε.Σ.Ρ. και ΕΛ.ΣΤΑΤ.) ΔΕΝ ΕΛΕΧΓΟΝΤΑΙ ούτε καν από τις προαναφερθείσες μαριονέττες, και το Ελληνικό Δημόσιο εν γένει, αλλά απο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ" ΑΡΧΕΣ ή Εταιρείες, που δέν δίνουν λόγο σε κανέναν;
Τι περιεργο, κι εγω νομιζα οτι η θεσπιση των ανεξαρτητων αρχων γι' αυτο το λογο ακριβως γινεται, για να μην ανακατευεται το κρατος και επηρεαζει. Τωρα εγινε κακό κι αυτο? Ελα ρε φιλε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

"Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει και τα κάνει. Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στη Μακρόνησο, εκεί που έχουν χύσει το αίμα τους πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Αυτός με τα πούπουλα…"
Η κατασταση του Αλεξη εχει ξεφυγει εντελως πλεον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Σε ποιούς δίνουν "ρε φίλε", λόγο οι ανεξάρτητες αρχές; Γνωρίζεις; Η ΑΑΔΕ, γιά παράδειγμα, δέν έχει ούτε νομική υπόσταση. Δηλαδή είναι μιά "μάζωξη συντρόφων"!!! Δίνει λόγο, σύμφωνα μέ τό καταστατικό της στήν "ώρα του Πρωθυπουργού"! Εδώ γελάμε με αναφιλητά! Δηλαδή κατ΄ουσίαν η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ"αρχή αποτελείται από κάποιους που δεν λογοδοτούν πουθενά! Πόσο ανεξάρτητη είναι, εξ άλλου; Όσο ανεξάρτητος είναι ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου... Δές την σύνθεση του πρώτου προσωρινού Δ.Σ. της ΑΑΔΕ. Όλοι ξένοι!!! Μή γράφεις, λοιπόν, μ@κ@κίες άμα δεν ξέρεις, ορμώμενος σε παγιωμένες ιδεοληψίες.
Οχι ρε φιλε, ποιος ειμαι εγω για να ξερω? Ενας απλος δικηγορος ειμαι. Πού να τα ξερω αυτα. Σεβομενος τον εαυτο μου δεν προκειται να απαντησω περαιτερω στο κατεβατο ανακριβειων και ξερολιασης που παρεθεσες.

Αυτο το "οι ανεξαρτητες αρχες δεν εχουν νομικη υποσταση" και "δινουν λογο στην ωρα του πρωθυπουργου" με εξοντωσε.
Αμ το αλλο? "Προσωρινή Διοικηση της ΑΑΔΕ".

Απο περιεργεια τύπε, Νίκη ψηφιζεις? Μονο καποιος που ψηφιζει Νικη θα μπορουσε να χωρεσει τοσες ανοησιες σε μια παραγραφο.

Υ.Γ. Δεν ειναι εντυπωσιακο οτι οι ασχετοι παντα γραφουν την μπούρδα τους με περισσή αυτοπεποιθηση και βεβαιοτητα?

• Like
Αντιδράσεις: piko

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Α, και προς ενημερωση σου, καμια "προσωρινη διοικηση" της ΑΑΔΕ δεν υπαρχει. Υπαρχει απο το 2022 κανονικη διοικηση διορισμενη απο τον Σταικουρα.
Και τα μελη της ειναι οι Αιμίλιος Γαλαριώτης, Κωνσταντίνος Ελευθερίου, Ελευθέριος Κρητικός, Χρήστος Κωτσόγιαννης και Νικόλαος Μυλωνάς.

Προφανώς δεν πρεπει να ειναι ξένοι. Ενταξει ειμαστε? Και πριν γραψεις οτι "λεω μαλακιες", μπορεις απλα με ενα γκουγκλαρισμα να ελεγξεις πριν γραψεις την μπούρδα σου. Αντε μπραβο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.232
Πόντοι
6.056
σανό made in america με τον νέο Πατέλη ...τον υποστηρίζει και το τσογλάνι της Παναγιωταρέας μετά τις οδηγίες το υπερατλαντικό ταξίδι

Αχτσιόγλου συντρόφια , έχει τουλάχιστον ένα καλό πτυχίο σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ με το σπαθί της

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Γλίτσα πραγματική είσαι , μόνο και μόνο από την ερώτηση που έκανες εάν ψηφίζω Νίκη. Τί σχέση έχει αυτό ρε ανεκδιήγητε; Σού έχει μείνει από το παλιό "κλασσικό" φακέλλωμα των αντιφρονούντων, από την Ασφάλεια;
Δικηγόρος; Μή στενοχωριέσαι! Κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή!
Άν είχες επιχειρήματα σε αυτά που παρέθεσα γιά την ΑΑΔΕ, θα τα έγραφες. όμως περιωρίστηκες να ζητάς τα εκλογικά μου φρονήματα, και να αποδώσεις τον χαρακτηρισμό της ξερολιασης και της ανακρίβειας. Πού είναι η η ανακρίβεια ρε δικηγοράκο, που το παίζεις πολύς και "σπουδαγμένος" εδώ μέσα;
Η συζητηση τελειωσε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Δικηγορία και ψευτιά είναι συνυφασμένα. Έγραψα γιά το πρώτο διοικητικό της συμβούλιο. Μού είχε κάνει τεράστια εντύπωση, γιατί, πράγματι, δεν θυμάμαι κανένα ελληνικό όνομα σε αυτό!
Θα σε συμβουλευα, εντελως φιλικα, καπου εδω να το σταματησεις το θεμα, γιατι οσα περισσοτερα γραφεις, τοσο περισσοτερο εκτιθεσαι.
Το πρωτο διοικητικο συμβουλιο της ΑΑΔΕ διοριστηκε απο τον Τακαλωτο το 2016.

Ποια πρόσωπα απαρτίζουν το Συμβούλιο Διοίκησης
H επιλογή των 5 προσώπων που απαρτίζουν το Συμβούλιο Διοίκησης της ΑΑΔΕ πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016. Συγκεκριμένα, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, το Συμβούλιο Διοίκησης της ΑΑΔΕ απαρτίζεται από τους:

- Νικολίνα Κωστελέτου του Ευσταθίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με θητεία πέντε ετών.
- Χρήστο Κωτσόγιαννη του Γεωργίου, καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Έξετερ (Exeter) του Ηνωμένου Βασιλείου, με θητεία τεσσάρων ετών.
- Εμμανουέλα Τρούλη του Νικολάου, λέκτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θητεία τεσσάρων ετών.
- Πρόδρομο Βλάμη του Γρηγορίου, ερευνητή στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), με θητεία τριών ετών.
- Γεώργιο Θεοδωρακόπουλο του Παναγιώτη, πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με θητεία τριών ετών.

Ολοι Ελληνες, βεβαια.
Τωρα μπορεις να μου πεις ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ σου ειπε οτι το συμβουλιο ηταν ξενοι?
Περιμενω.
Αφου επιμενεις, να το παμε ως το τελος.
Οχι τιποτα αλλο, αλλά επειδη βριζεις κιολας επειδη σου τριβω στα μουτρα την μπουρδα σου.
Τι λες, ειμαι ακομη ψευτης και ασχετος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Ε ρε, που τους βρηκαμε μερικους μερικους εδω μεσα.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Α και πού εισαι, περιμενω να ζητησεις συγνωμη για τους χαρακτηρισμους, τωρα που αποδεικνυεται οτι ειχα δικιο κι εσυ αδικο.

Εχεις τα αντερα να ζητησεις συγνωμη και να πεις οτι εκανες λαθος?

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.305
Πόντοι
3.656
Οχι ρε φιλε, ποιος ειμαι εγω για να ξερω? Ενας απλος δικηγορος ειμαι. Πού να τα ξερω αυτα. Σεβομενος τον εαυτο μου δεν προκειται να απαντησω περαιτερω στο κατεβατο ανακριβειων και ξερολιασης που παρεθεσες.

Αυτο το "οι ανεξαρτητες αρχες δεν εχουν νομικη υποσταση" και "δινουν λογο στην ωρα του πρωθυπουργου" με εξοντωσε.
Αμ το αλλο? "Προσωρινή Διοικηση της ΑΑΔΕ".

Απο περιεργεια τύπε, Νίκη ψηφιζεις? Μονο καποιος που ψηφιζει Νικη θα μπορουσε να χωρεσει τοσες ανοησιες σε μια παραγραφο.

Υ.Γ. Δεν ειναι εντυπωσιακο οτι οι ασχετοι παντα γραφουν την μπούρδα τους με περισσή αυτοπεποιθηση και βεβαιοτητα?
Το εντυπωσιακο ειναι το πως τα βρισκουν μεταξυ τους οι ηλιθιοι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.232
Πόντοι
6.056
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ!!!!
marinakis.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Είναι βέβαιο πως η πρώτη σύνθεση του Δ.Σ. είχε μόνο ξένους. Το θυμάμαι σαν τώρα. Δεν συνηθίζω να ψεύδομαι. Αυτά που παραθέτεις δεν αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς σου. ΤΟ ΠΡΩΤΟ Δ.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΡΙΨΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.
Αναρρωτιέμαι όμως γιατί πιάστηκες μόνο από αυτό και δεν σχολίασες το σπουδαιότερο: Το ανεξέλεγκτο της δράσης της ΑΑΔΕ. :

"Άρθρο 5
Σχέσεις με τον Υπουργό Οικονομικών
και λοιπούς κυβερνητικούς φορείς
1. Η Αρχή δεν υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο ή επο-
πτεία από τον Υπουργό Οικονομικών."
Η συγνωμη πού ειναι?

Φυσικα δεν υποκειται σε ελεγχο απο τον Υπουργο. Αν ελεγχοταν, θα ηταν υπηρεσια του υπουργειου και οχι ανεξαρτητη αρχη. Γι αυτο θεσπιστηκαν οι αρχες.

Ναι, περιμενω να βρεις το πρωτο Δ.Σ. με τους ξενους τύπε. Μονο που σου παρεθεσα το Δ.Σ. της ιδρυτικης πραξης ης ΑΑΔΕ, αρα δεν υπαρχει αλλο συμβουλιο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΟ Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Το εντυπωσιακο ειναι το πως τα βρισκουν μεταξυ τους οι ηλιθιοι.
Τον βλεπεις? Αντι να πει "εκανα λαθος, συγνωμη για τους χαρακτηρισμους", απανταει "θα στο τριψω στη μουρη" και "αυτα που γραφεις δεν αποδεικνυουν τιποτα". Μεχρι και το ΦΕΚ του εβαλα, δεν του αρκει. Δεν ειναι απιστευτη η ανωριμοτητα ορισμενων?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.254
Πόντοι
12.756
Τον βλεπεις? Αντι να πει "εκανα λαθος, συγνωμη για τους χαρακτηρισμους", απανταει "θα στο τριψω στη μουρη" και "αυτα που γραφεις δεν αποδεικνυουν τιποτα". Μεχρι και το ΦΕΚ του εβαλα, δεν του αρκει. Δεν ειναι απιστευτη η ανωριμοτητα ορισμενων?

Καλά το έκανα λαθος βγαλτο εντελως απο την προταση
Μεινε στο συγγνωμη για τους χαρακτηρισμους

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.305
Πόντοι
3.656
Σου το εχω ξαναπει...Δεν φταινε αυτοι..Κατα την γνωμη μου,κανεις λαθος που ασχολεισαι.Αλλα απο την αλλη μπορει και να ειναι το βιτσιο σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Σου το εχω ξαναπει...Δεν φταινε αυτοι..Κατα την γνωμη μου,κανεις λαθος που ασχολεισαι.Αλλα απο την αλλη μπορει και να ειναι το βιτσιο σου
Ναι εχω αυτο το ελαττωμα να μην μου αρεσει να αφηνω να πεφτει κατω η καθε βλακεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom