Καλα ρε φιλε, εγινε δημοσκοπηση για εθνικες εκλογες ενω πλησιαζουν οι ευρωεκλογες?
Ούτως ή αλλως τωρα ο κοσμος απαντα στις δημοσκοπησεις με λογικη ευρωεκλογων.
Επιπλεον, κοιταξε κατι, αν για τρίτη συνεχομενη εθνικη εκλογικη αναμετρηση εχει παλι ανοδο, θα προκειται για παγκοσμιο επιτευγμα.
Το να χασει 2-3 μοναδες μετα απο 8 χρονια, και μαλιστα προς τα δεξια, δεν το λες και τραγικο. Αλλά μην βιαζομαστε, το 2027 απεχει ακομη
Να απολογηθώ εγώ γιατί η Opinion έθεσε ταυτόχρονα θέμα εθνικών; Προφανώς αυτός που την παρήγγειλε το ζήτησε.
Υπάρχει ένα σενάριο το 4+2+4, που εγώ το βρίσκω μεγάλη ταρζανια, αλλά ποιός με ρωτάει εμένα;
Ο Μητσοτάκης προκηρύσσει έκτακτες εκλογές στη 2ετια από τις τελευταίες εκλογές. Ενσωματώνει τις όποιες απώλειες από όσα ψηφίζει, πχ γάμος ομοφύλων, νεα ΚΑΠ, μη αντιμετώπιση ανησυχιών ασφάλειας και ακρίβειας και όσο οι άλλοι είναι σκορποχώρι εξασφαλίζει νέα 4ετια. Πάει για 10 χρόνια πρωθυπουργίας και μετά βλέπει. Για μένα παράλογο αλλά δεν είμαι εγώ ο ΠΘ.
Ενδεικτικό είναι, αν ισχύει, γιατί το άκουσα, ότι ο Αυγενάκης πάει στη σύσκεψη των υπουργών Γεωργίας με το Στρατακο κι όχι με το Μπαγινετα που είναι ο αρμόδιος γραμματέας. Κι αν ισχύει ότι ο τελευταίος σχετίζεται συγγενικά με τον Πρωθυπουργό, μάλλον έχει πέσει σε δυσμένεια και θα φάνε αυτόν για να σωθεί ο Αυγενάκης, που είναι ο πραγματικά αποτυχημένος. Ουτε σαν αθλητισμού τα κατάφερε ούτε σαν γεωργίας.
Οι γεωργοί είναι προνομιακή εκλογική δεξαμενή της ΝΔ αλλά τώρα τα πράγματα δεν πάνε καλά. Και παρά το άνετο στυλακι και το φεύγω για Ινδία, αλλά οι διαδηλωτές μας δίνουν δύναμη να πιέσουμε, οι κώλοι έχουν σφίξει στο Μαξίμου.
Γιατί τις μαλακίες της ΚΑΠ, ειδικά εκείνες που έχουν τοπική, ελληνική εφαρμογή, ο Μητσοτάκης τις πρότεινε και τις ψήφισε.
Κι οι αγρότες το ξερουν.
Κι όπως τη σφύριξαν στον Αγοραστό, θα τη σφυρίξουν και στο Μητσοτάκη.