Ας γράψω κι εγώ τη Μαλακία μου. Υποθέτω πως όλοι μας θυμόμαστε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε ο ίδιος ο Κασσελάκης, σαν το μόνο άτομο που θα μπορούσε να νικήσει το Μητσοτάκη. Είμαι Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας (μην καγχάζετε, τι πούλησε γράφω), έχω πάει σε Ξένα Πανεπιστήμια, ξέρω πολύ καλά Αγγλικά, είμαι ψηλός, όμορφος και Γυμνασμένος. Μπόνους, έχω άλλη Σεξουαλική Ταυτότητα. Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μάσησε αυτό το Παραμύθι, αποδεικνύει ότι δεν είναι Κόμμα Αρχών, αλλά θέλει να Κυβερνήσει με κάθε Κόστος. Ναι, αλλά τα στρώματα από τα οποία ελπίζει να πάρει ψήφους, δεν έλκονται από αυτά. Και το πραγματικά χειρότερο, είναι ότι δεν γνωρίζει από Πολιτική. Ας πούμε κι ο ίδιος ο Παπανδρέου στην κορυφή της Δόξας του, άκουγε τα ανώτερα Στελέχη του (έστω κι αν στο τέλος έκανε το δικό του), το έκανε με κάποιες διαδικασίες. Ο εν λόγω, σαν πραγματικά πλούσιος, δεν έχει συνηθίσει να συζητάει αντιρρήσεις ή αντίθετες γνώμες, και το δείχνει και πολύ χοντροκομμένα. Στο θέμα του Νομοσχέδιου, δεν λειτούργησε ως Αρχηγός Κόμματος, έστω με εκπεφρασμένη θέση, φέρθηκε σαν Προωθητής επειδή έτσι ταίριαζε στην πάρτυ του. Τα πράγματα δείχνουν ότι κι ο Ανδρουλάκης δεν πείθει σαν άτομο, άσε που δεν ξεχνιούνται εύκολα τα πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ. Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξέρουν τι να κάνουν, ίσως δούμε τεράστια αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ, ίσως απέχουν, ίσως λίγοι ξαναγυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ, πάντως δεν θα το ρίξουν εκεί. Πάντως, Μητσοτάκης στη θέση του Μητσοτάκη, είναι απίθανο να γίνει. Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς, το μέλλον μας επιφυλάσσει τεράστιες εκπλήξεις