Νέα

Στέφανος Χίος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι αλλα αποφασιστε θα δωσει δανειο η εχει δεσμευσει τους λογαριασμους

:2funny: :2funny: :2funny:

βρε μαλάκα πότε θα καταλάβεις ότι ο Κουρής δεν πιά είναι μέτοχος στο Αλτερ αλλά έχει το Κόντρα??????????????????

το ήξερα ότι οι ΠΑΣΟΚΟΙ είναι βλάκες αλλά τόσο πολύ δεν το περίμενα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τα 2 ηλίθια παπαγαλάκια πετάγονται σα να τους χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα να υπερασπιστούν τον ΓΑΠ σε κάθε θέμα που εμμέσως ή άμεσα τον αφορά.

Αλήθεια,τί υπερασπίζονται ακριβώς οι πανηλίθιοι?

Την σφαγή της ελληνικής κοινωνίας?

ΤΟ 6,5% ΥΦΕΣΗ??????????

Εκτός αν έχουν φάει με χρυσά κουτάλια επί ΠΑΣΟΚ,αν και δεν το νομίζω γιατί χαμηλού οικονομικοκοινωνικού επιπέδου μου φαίνονται....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Θα τους δωσει το δάνειο όπως εκανε στην Ελευθεροτυπια μετα την δήθεν αποκάλυψη για τα χρεη του Βοσκόπουλου!!!!!!
Και θα κανει τοην ηρωα στον λαο οτι εχει δεσμεύσει λογαριασμούς!!!!!!!!!!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Άμα δουλευες στο αλτερ γιαννακη κι είχες 2 μηνες να πληρωθεις, και τρέχανε οι υποχρεώσεις σου, θα βλεπες τα χαχανα βλακα...
Αλλά ως γνησιος άχρηστος πασοκοκοπρίτης δεν έχεις πρόβλημα....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τον ξερω απο πολυ παλιά. Απλα εχει φαει μεγαλο κ..λι με την δεσμευση του 50% των λογαριασμων στο Αλτερ και το παίζει επαναστάτης ο παπαρας. Λες και ανακάλυψε τωρα την Αμερικη. Οταν ήταν κανάλι των εργολάβων δεν είχε ακούσει τίποτα για σκάνδαλα!!!!!!!!!!

εεε καλά τώρα... σιγά μην είχε ακούσει η παρθένα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και γώ τον ξέρω καλά και αυτόν και τον πατέρα του.. γειτονας ήταν ο γέρος του το πολιτικό του γραφείο το είχε φάτσα καρτα με το σπίτι μου και ήταν και πολύ φίλος του γέρου μου..
η μάνα του ωραία γυναίκα στην εποχή της, ο πατέρας του πραγματικός κύριος (οδοντιατρος το επάγγελμα) και ο αδελφός του πολύ καλό παιδί .. αυτός πως μας προέκυψε έτσι δεν ξέρω..

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
χαχαχαχαχαχαχαχα δεν παίζεται με τίποτα το παληκάρι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
:idiot:

Συνημμένα

• samaras-diadilosi 0.jpg
    samaras-diadilosi 0.jpg
    79,9 KB · Εμφανίσεις: 28

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τα 2 ηλίθια παπαγαλάκια πετάγονται σα να τους χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα να υπερασπιστούν τον ΓΑΠ σε κάθε θέμα που εμμέσως ή άμεσα τον αφορά.

Αλήθεια,τί υπερασπίζονται ακριβώς οι πανηλίθιοι?

Την σφαγή της ελληνικής κοινωνίας?

ΤΟ 6,5% ΥΦΕΣΗ??????????

Εκτός αν έχουν φάει με χρυσά κουτάλια επί ΠΑΣΟΚ,αν και δεν το νομίζω γιατί χαμηλού οικονομικοκοινωνικού επιπέδου μου φαίνονται....

εσυ οσο γραφεις θα παιρνει τετραετιες ο γαπ

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
το να κάνετε πολιτική συζήτηση με βάση τον Χιο είναι αστείο, ο άνθρωπος αυτός είναι για τα παρατράγουδα της Πάνια...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
απο τους ξεπουλημενους, προσκυνημενους, δηθεν ''πολιτισμενους'' και σοβαρους, Πρετεντερη, Χατζινικολαου, Τρεμη και την υπολοιπη φαρα των Μεσων Μαζικης Αποβλακωσης, προτιμω 100 φορες τον Χιο....δυστυχως, οι τρελοι στις μερες μας ειναι ελαχιστοι....ολοι εγιναν σοβαροι με γραβατες και ξυλινη γλωσσα...

Άλλο Τρέμη, άλλο Πρετεντέρης, άλλο Χ''Νικολάου...
Ο Πρετεντέρης είναι ίσως ο μόνος στο ΔΟΛ που έχει ασκήσει σοβαρή κριτική στο μνημόνιο και έχει αμφισβητήσει ευθέως την αποτελεσμάτικότητά του...Και έχει στηλιτεύσει πολλά παράλογα. Το ότι τον έχουν βάλει στο μάτι από βαθύ πασοκ έως τσυριζοανταρσύες και τρομοκράτες είναι προς τιμήν του.
Βέβαια θα τον κυνηγάει πάντα και δικαιολογημένα η στάμπα του κωλογλείφτη του κινέζου αλλά κατ' εμέ είναι από τους λίγους πραγματικά ευφυείς (και όχι απλά τσαμπουκαλεμένους θρασύτατους ξερόλες) δημοσιογράφους.
Για το Χ'' έχω αρκετα καλή άποψη, όχι ότι δεν έχει κάνει κουτσουκέλες και μαλακιούλες.
Η Τρέμη πάλι είναι κλασσικό τσόκαρο... Τσαμπουκάς, ημιμάθεια, ξερολίαση και το υφάκι της πρασινοφουφιάνας των 80s...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Λίγοι πλέον τιμούν το επάγγελμα,μετρημένοι κυριολεκτικά στα δάχτυλα

Στάθης,Δελαστίκ,Συρίγος,Ακριβοπούλου,Ξυδάκης,Γιάννης Τριάντης κα

Εννοίται αφοί Καψή,Παπαχρήστος,Μακρή,Τρέμη,Τσίμας κλπ είναι όνειδος για το επάγγελμα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Λίγοι πλέον τιμούν το επάγγελμα,μετρημένοι κυριολεκτικά στα δάχτυλα

Στάθης,Δελαστίκ,Συρίγος,Ακριβοπούλου,Ξυδάκης,Γιάννης Τριάντης κα

Θα αστειεύεσαι φυσικά...
Ο ένας πιο πυροβολημένος από τον άλλον.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φαντάζομαι ο στρέιτ θα συμφωνεί απολύτως για την φακλάνα την Ακριβοπούλου. Είναι τόσο έγκυρη και μαχητική δημοσιογράφος, που ο τότε Υπουργός Γεωργίας Σωτήρης Χατζηγάκης την προσέλαβε με παχυλό μισθό στο Κανάλι των Αγροτών που θα άνοιγε.
Φυσικά το κανάλι δε βγήκε ποτέ στον αέρα και επί ενάμισι σχεδόν χρόνο η μαχητική δημοσιογράφος Ακριβοπούλου τσέπωνε την αργομισθία της, αλλά ποιός ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες; 

Υ.Γ. Συρίγος είπατε; Θου κύριε...

Δες πιο πάνω το σχόλιό μου....

Αλλά για τον Πρετεντέρη ψιλοδιαφωνώ...Όχι τόσο στο τσατσιλίκι (στην τελική, όλοι κάπου είναι υπαλληλοι, ακόμη και οι δήθεν ανένταχτοι) αλλά στην πγιότητα που έλεγε και το ίνδαλμά του...
Και στην τελική, κάποιος πρέπει να τσαμπουλαλευτεί με συνδικάλες και αλαβάνους, αρκετά τους χαϊδευανε τόσα χρόνια τα αυτιά αρκετοί μαλάκες του συναφιού.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Είδα πριν από λίγο αυτό το βιντεάκι και πολύ το ευχαριστήθηκα το χώσιμο του  Χίου :2funny: :2funny:.Δεν το είδα στις τελευταίες σελίδες και γι'αυτό το ανεβάζω εγώ :sunglasses: :sunglasses:

MotherFucker

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είδα πριν από λίγο αυτό το βιντεάκι και πολύ το ευχαριστήθηκα το χώσιμο του  Χίου :2funny: :2funny:.Δεν το είδα στις τελευταίες σελίδες και γι'αυτό το ανεβάζω εγώ :sunglasses: :sunglasses:

παλιό μεν, ιστορικό δε.
ο πρώην μαχητικός ρεπόρτερ των εκπομπών ' Γυάλινος Τοίχος' και ' Φύλλο & Φτερό', αλλά και στενός συνεργάτης της κυρίας Ευαγγελάτου(ορκίζομαι :grin:) λέει και κανά καλό που κ που.
πέρα από την πλάκα, πολύ μεγάλο καραγκιοζάκι. Θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω ως έναν... οργίλο κλώνο του Αυτιά... :2funny: :2funny: :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ολοι αυτοι ρε οι "μαχητικοι" δημοσιογραφοι απλα ειναι μερος του συστηματος και φωναζουν ταχα αυτοι για να μην φωναζουμε και ξεσηκωθουμε εμεις. Αν δεν ηταν μερος του συστηματος απλα δεν θα τους επαιζαν οι τηλεορασεις.
Τα πραγματικα μυστικα δεν εχουν αποκαλυφθει ουτε στο τοσο δα.
Να το ξερετε αυτο. Καραγκιοζηδες, παπαγαλακια και ρουφιανοι παντα θα υπαρχουνε.
Απλα αλλαζουν προσωπειο καθε φορα...

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Είδα πριν από λίγο αυτό το βιντεάκι και πολύ το ευχαριστήθηκα το χώσιμο του  Χίου :2funny: :2funny:.Δεν το είδα στις τελευταίες σελίδες και γι'αυτό το ανεβάζω εγώ :sunglasses: :sunglasses:

1:36 (Πάγκαλος) Βοσκοτόπια για να βόσκει τι; Τα ζώα που τον ψηφίζουν;  :2funny: :2funny: :2funny:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Ολοι αυτοι ρε οι "μαχητικοι" δημοσιογραφοι απλα ειναι μερος του συστηματος και φωναζουν ταχα αυτοι για να μην φωναζουμε και ξεσηκωθουμε εμεις. Αν δεν ηταν μερος του συστηματος απλα δεν θα τους επαιζαν οι τηλεορασεις.
Τα πραγματικα μυστικα δεν εχουν αποκαλυφθει ουτε στο τοσο δα.
Να το ξερετε αυτο. Καραγκιοζηδες, παπαγαλακια και ρουφιανοι παντα θα υπαρχουνε.
Απλα αλλαζουν προσωπειο καθε φορα...

:thumbsup:
Το ίδιο ισχύει και για την ελάσσονα αντιπολίτευση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom