FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κατάλαβα τον λόγο...
Κατάλαβα τον λόγο...
ωραιος τυποςθα του μιλησω εγω τυπε ;) ο ιπποτης ειναι δικο μας παιδι και νωντοτυπος
θα του μιλησω εγω τυπε ;) ο ιπποτης ειναι δικο μας παιδι και νωντοτυποςθα του δωσει αδεια ο προεδρος τυπε?
Τους αριθμούς που είπε ο Γούδης σχετικά με τις καταστροφές της χώρας μας από τον πόλεμο,καθώς επίσης και για το κατοχικό δάνειο και τις κλοπές των αρχαιοτήτων,τους άκουσες? :oθα του δωσει αδεια ο προεδρος τυπε?
ναι τυπε τα εχω ξανακουσειΤους αριθμούς που είπε ο Γούδης σχετικά με τις καταστροφές της χώρας μας από τον πόλεμο,καθώς επίσης και για το κατοχικό δάνειο και τις κλοπές των αρχαιοτήτων,τους άκουσες? :o
Για τα δύο πρώτα είχα ακούσει,αλλά όχι για τις κλοπές των αρχαιοτήτων...ναι τυπε τα εχω ξανακουσει
οτι δεν θα τα παρουμε ποτέ τυπεΓια τα δύο πρώτα είχα ακούσει,αλλά όχι για τις κλοπές των αρχαιοτήτων...
Τι γνώμη έχεις?
Δυστυχώς το ίδιο πιστεύω...Τα ποσά πάντως είναι πολύ μεγάλα.οτι δεν θα τα παρουμε ποτέ τυπε
και μικρα να ηταν παλι δεν θα τα εδιναν τυπεΔυστυχώς το ίδιο πιστεύω...Τα ποσά πάντως είναι πολύ μεγάλα.
Ναι σ' αυτό δεν έχεις άδικο...και μικρα να ηταν παλι δεν θα τα εδιναν τυπε
γιατι να τα δωσουν
Κατάλαβα τον λόγο...
ποιον πόλεμο;Τους αριθμούς που είπε ο Γούδης σχετικά με τις καταστροφές της χώρας μας από τον πόλεμο,καθώς επίσης και για το κατοχικό δάνειο και τις κλοπές των αρχαιοτήτων,τους άκουσες? :o
των αστρων τυπεποιον πόλεμο;
εχει δηλωσει ο αλεξης οτι θα σταματησει ολους τους πολεμουςstar wars
εχει δηλωσει ο αλεξης οτι θα σταματησει ολους τους πολεμους
και μετα απο αυτους της γης θα σταματησει και των αστρων
οτι δεν θα τα παρουμε ποτέ τυπε
Moνο αμα επιστρεψει ο Μεγαλειοτατος εχουμε ελπιδα τυπε