kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
εχω πεθαινει στα γελια!!!!!!!!!!
χααχχαχααχ ρε την ειχα δει αυτην την εκπομπη και ειχα πεθανει τοτε στα γελια
δεν υπαρχει το συγκεκριμενο βιντεο
εχω πεθαινει στα γελια!!!!!!!!!!
Ο Χιος ειναι πονηρη κουφαλα. Ολο πουλαει φουμαρα οτι ειναι φτωχουλης του θεου αλλα δε μας λεει που βρηκε τα λεφτα και εκανε εφημεριδα, συντηρει προφανεστατα εργαζομενους, online καναλι κλπ. Λερα, κοινως, οπως οι υπολοιποι
οποτε ξεμενει απο διαφημισεις...Κάθε πότε έχει λαιβ εκπομπή ?
εδω εγλυφε σε ενα νημα του τον μικυ μαους θεοδωρακη, και οταν ειπα το αυτοτονητο οτι για να γλυτωσει απο τους γερμανους στην τριπολη, κατεδωσε πολλους πελλοπονησιους....τοτε απαντησε ο χιος με το ονομα ΕΚΔΟΤΗΣ και την αλλη μερα διεγραψε το νημαΧίο, είσαι μεγάλη βρωμιάρα πού έχεις ΠΟΛΥ λογοκρισία στήν έκπομπή σου. Ξέρεις καλά τί σού λέω. Είσαι καί σύ σάν τίς άλλες...
Σε φριχτό σκάνδαλο παιδεραστίας, μπλεγμένος ο Νικολόπουλος και η γυναίκα του. ««Όσες ημέρες κάθισα στο σπίτι του κυρίου .., αυτός με πλησίαζε και με θώπευε στον «ποπό» μου, στα στήθη μου και γενικά σ’ όλο μου το σώμα». Το’ ξερε και ο Καραμανλής και το συγκάλυψε, ακολουθώντας τα χούγια του κωλόμπου των Παρισίων. Βρείτε ένα σχοινί και τραβάτε να κρεμαστείτε, βρωμιάρηδες
Μια ΣΦΑΙΡΑ στο κεφαλι εισαι αναρχοαπλυτε για τον ΣΤΕΦΑΝαυτος ο αληταρας ακομα ελευθερος ειναι ?