filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
Ήταν τελείως άκυρη η δήλωση του Καμμένου - Ψεκασμένου για τον περιβόητο χρηματισμό του αστρονομικού ποσού των... 5.000€!τον εδωσε ο καμμενος για κατι μιζες..
Ήταν τελείως άκυρη η δήλωση του Καμμένου - Ψεκασμένου για τον περιβόητο χρηματισμό του αστρονομικού ποσού των... 5.000€!τον εδωσε ο καμμενος για κατι μιζες..
Δε θα το έλεγα... Στα προηγούμενα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας τον έχει τσακίσει και ο Καμμένος δεν έχει κάνει ούτε αγωγή!!!Τον έτσουξε ο κώλος του με τον Καμμένο πάντως.Σήμερα ασχολείται με τα πόθεν του Τσίπρα και με την παραίτηση Χιώτη
Προφανώς αυτό το στοιχείο θα βρίσκεται στην αυριανή εφημερίδα... Προσωπικά, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω τώρα...Φιλος δεν έχω καταλάβει ποιος χρυσοχόος αυτοκτόνησε και πήγε ο Τσίπρας και αγόρασε το σπίτι του?
τι ονομα ειπε;Καλέ μας διαβάζει στανταρ,μολις είπε το όνομα
ο τριαντος μαλλονΦιλος δεν έχω καταλάβει ποιος χρυσοχόος αυτοκτόνησε και πήγε ο Τσίπρας και αγόρασε το σπίτι του?
ειμαι γάτα ρε πούστη μουΤριαντος
Τελικά θα μου εξηγήσει κάποιος την έννοια της λέξης "κατσαπλιάδες";αβυσαλλεο ξεσπασμα στεφανου για κατσαπλιαδες γιδοβοσκους εαμοβουλγαρους
Τελικά θα μου εξηγήσει κάποιος την έννοια της λέξης "κατσαπλιάδες";
Καλέ μας διαβάζει στανταρ,μολις είπε το όνομαΠροφανώς αυτό το στοιχείο θα βρίσκεται στην αυριανή εφημερίδα... Προσωπικά, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω τώρα...
Τριαντοςτι ονομα ειπε;