Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
όταν έβριζε το σαμαρά, τα συριζάκια τον είχανε για καλό,Αυτόν θα έπρεπε κανονικά να τον είχαν μαζέψει.
τώρα είναι για να τον μαζέψουν...
όταν έβριζε το σαμαρά, τα συριζάκια τον είχανε για καλό,Αυτόν θα έπρεπε κανονικά να τον είχαν μαζέψει.
μόλις άκουσα/είδα τη χτεσινή εκπομπή.
προφανώς και εάν δεν ακολουθείς τις επιταγές της κοινωνίας, πόσο δε μάλλον όταν έχει και ένα τέτοιο βήμα, είναι δεδομένο ότι θα σε πολεμήσουν.
πάντως το θεωρώ κακό που φεύγει, έχει το δικό του κοινό που τον στηρίζει και θα είναι άδικο για όλους αυτούς που τον βλέπουν ή διαβάζουν να σηκωθεί και να φύγει.
εάν φύγει πάντως, θα έλεγα να διοργανώσουμε πορεία στην αθήνα.
εσείς οι δημοκράτες, τις φυλακίσεις τις καταδίκες και τις μηνύσεις τις έχετε ψωμοτύρι.όντως κρίμα που φεύγει χωρίς καμία καταδίκη, φυλάκιση, μήνυση. είναι πράγματι άδικο
(σιγά μη φύγει)
εσείς οι δημοκράτες, τις φυλακίσεις τις καταδίκες και τις μηνύσεις τις έχετε ψωμοτύρι.
κανένα δημοκρατικό αποκεφαλισμό θα κάνετε;
σε περιπτώσεις διασποράς ψευδών ειδήσεων, προσβολής νεκρών, ρατσιστικού λόγου, συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης, έτσι γίνεται σε μια δημοκρατική χώρα.
αν δεν σου αρέσει η δημοκρατία δεν σου φταίμε εμείς.
κλασσικές ξύδικες μαλακίες.σε περιπτώσεις διασποράς ψευδών ειδήσεων, προσβολής νεκρών, ρατσιστικού λόγου, συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης, έτσι γίνεται σε μια δημοκρατική χώρα.
αν δεν σου αρέσει η δημοκρατία δεν σου φταίμε εμείς.
όταν μιλάει για κάποιον με τον οποίο διαφωνεί, ακονίζει τα τσεκούρια ή ξεκαπνίζει τις κάνες.Αν αποδειχθεί δικαστικά εννοείται να μπει.
Μέχρι τότε καλό είναι να λέμε ότι επίσημη καταδικαστική απόφαση από ελληνικό δικαστήριο έχει μόνο ο Αλαφούζος ενώ ο Μελισσανίσης είχε δικαστήρια για λαθρεμπόριο όπου στην τελευταία ευκαιρία πριν παραγραφούν οι κατηγορίες δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο η πολιτική αγωγή (δηλαδή το ελληνικό κράτος...) ενώ λίγο μετά πήρε και τον ΟΠΑΠ. Το απόλυτο σκάνδαλο αλλά ναι, ο Μαρινάκης (και οι μπάτσοι) πουλάνε την ηρωίνη. Αυτά σας είπαν, αυτά παπαγαλίζετε.
το σάιτ του είναι για τον πούτσο, δε θα λείψει σε κανέναν.Εάν σταματήσει ο Στέφανος Χίος την δημοσιογραφία τότε θα γίνει πιο φτωχός ο κλάδος και θα απωλέσουμε μια "εναλλακτική" ας μου επιτραπεί να χαρακτηρίσω έτσι πηγή ειδήσεων και σκέψεων.
Τύπε, στη σάτιρα (την οποία θεωρώ ότι κάνει ο Χίος, δεν είναι δυνατόν να τα γράφει σοβαρά αυτά) όλα επιτρέπονται! Θα είναι σαν να κάνει κάποιος μήνυση στο κουλούρι για διασπορά ψευδών ειδήσεων ...
ρε καραγκιόζη,ποιος σου είπε ότι κάνει σάτιρα θα μας τρελάνεις άνθρωπέ μου; εννοείται τα εννοεί όλα. κανονική χρυσαυγίτικη προπαγάνδα κάνει. μήπως σε λίγο θα μας πεις ότι και η Χρυσή Αυγή κάνει πρόβα για επιθεώρηση;
Αυτά σας είπαν, αυτά παπαγαλίζετε.
κλασσικές ξύδικες μαλακίες.
Απ' ό,τι θυμάμαι, δεν έχει καταδικαστεί για κάτι, οπότε μόνο στο δικό σου πάτο συμβαίνουν όλα αυτά.
γίνατε και δικαστές πανάθεμά σας.
εντιτ:
ο ξύδης όταν μιλάει για την ομαδούλα του, μας τα λέει αλλιώς.όταν μιλάει για κάποιον με τον οποίο διαφωνεί, ακονίζει τα τσεκούρια ή ξεκαπνίζει τις κάνες.
... έτσι κάνουν οι δημοκράτες και σια.
ρε καραγκιόζη,
το φλεβάρη ψήφισε σύριζα και πριν 1-2 μήνες τσακωνόταν με του χ.α.ιτες.
ζώο, ε ζώο.
αλλά
Εάν σταματήσει ο Στέφανος Χίος την δημοσιογραφία τότε θα γίνει πιο φτωχός ο κλάδος και θα απωλέσουμε μια "εναλλακτική" ας μου επιτραπεί να χαρακτηρίσω έτσι πηγή ειδήσεων και σκέψεων.
και ο συριζα έκλεινε τις σκουριές αλλά είχε διαφήμιση στην εφημερίδα και στο σάιτ του.τσακωνόταν με τους χρυσαυγίτες αλλα είχε διαφήμιση στη σελίδα του την εφημερίδα τους...
ναι ναι στα μαχαίρια ήταν είναι και θα είναι
καθίκια σαν και του λόγου σου τα έχω ψωμοτύρι, να μου τρίβεσαι θέλω για να σε ξεβρακώνω.ρε χαζούλη δεν καταλαβαίνεις απλές διαφορές, θα καταλάβεις αυτά; πάρε την εφημερίδα, κάντην ρολό και βάλτην στον πάτο σου να σου βγει ο Χίος απ την μύτη. Ξέρεις εσύ.
(όπως μιλάς έτσι θα σου απαντάω καραγκιόζη)
σου έχω φτιάξει ράφι με τις ξεφτίλες σου... όσο θα συνεχίζεις θα συνεχίζει και το ξεβράκωμά σου.μαλάκες το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν σάπιο δεν περίμενε τον μαρινάκη.
έγκυρες μαλακίες... όχι παίζουμεδύο παρακολουθούν Χίο, ο ένας νομίζει ότι βλέπει σάτιρα, ο δεύτερος νομίζει ότι βλέπει ειδήσεις... τι να συζητήσεις μετά και με ποιον;
και ο συριζα έκλεινε τις σκουριές αλλά είχε διαφήμιση στην εφημερίδα και στο σάιτ του.
έκαιγαν το βράδυ τις τράπεζες και το πρωί έπαιρναν από την τράπεζα τα έσοδα από τις διαφημίσεις στο σάιτ και την εφημερίδα.
Το κκε είναι υπέρ των εργατών, αλλά τους έδιωχνε όπως μπορούσε, και πήγε και πούλησε και τον 902 σε off shore όπου και κατέληξε στο βρυώνη.
καθίκια σαν και του λόγου σου τα έχω ψωμοτύρι, να μου τρίβεσαι θέλω για να σε ξεβρακώνω.
πες μας για τον εγκληματία της ομαδούλας σου που περιμένεις καταδικαστική απόφαση πρώτα για να τον χαρακτηρίσεις.
σου έχω φτιάξει ράφι με τις ξεφτίλες σου... όσο θα συνεχίζεις θα συνεχίζει και το ξεβράκωμά σου.
έγκυρες μαλακίες... όχι παίζουμε
τι να καταλάβεις ρε ζώο.δεν κατάλαβα καν τι είναι αυτό που έβαλες αλλά εντάξει, είσαι αστείος οπότε σε συγχωρώ.