Νέα

Στέφανος Χίος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
μόλις άκουσα/είδα τη χτεσινή εκπομπή.

προφανώς και εάν δεν ακολουθείς τις επιταγές της κοινωνίας, πόσο δε μάλλον όταν έχει και ένα τέτοιο βήμα, είναι δεδομένο ότι θα σε πολεμήσουν.

πάντως το θεωρώ κακό που φεύγει, έχει το δικό του κοινό που τον στηρίζει και θα είναι άδικο για όλους αυτούς που τον βλέπουν ή διαβάζουν να σηκωθεί και να φύγει.

εάν φύγει πάντως, θα έλεγα να διοργανώσουμε πορεία στην αθήνα.

όντως κρίμα που φεύγει χωρίς καμία καταδίκη, φυλάκιση, μήνυση. είναι πράγματι άδικο

(σιγά μη φύγει)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όντως κρίμα που φεύγει χωρίς καμία καταδίκη, φυλάκιση, μήνυση. είναι πράγματι άδικο

(σιγά μη φύγει)
εσείς οι δημοκράτες, τις φυλακίσεις τις καταδίκες και τις μηνύσεις τις έχετε ψωμοτύρι.
κανένα δημοκρατικό αποκεφαλισμό θα κάνετε;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
εσείς οι δημοκράτες, τις φυλακίσεις τις καταδίκες και τις μηνύσεις τις έχετε ψωμοτύρι.
κανένα δημοκρατικό αποκεφαλισμό θα κάνετε;

σε περιπτώσεις διασποράς ψευδών ειδήσεων, προσβολής νεκρών, ρατσιστικού λόγου, συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης, έτσι γίνεται σε μια δημοκρατική χώρα.

αν δεν σου αρέσει η δημοκρατία δεν σου φταίμε εμείς.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
σε περιπτώσεις διασποράς ψευδών ειδήσεων, προσβολής νεκρών, ρατσιστικού λόγου, συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης, έτσι γίνεται σε μια δημοκρατική χώρα.

Τύπε, στη σάτιρα (την οποία θεωρώ ότι κάνει ο Χίος, δεν είναι δυνατόν να τα γράφει σοβαρά αυτά) όλα επιτρέπονται! Θα είναι σαν να κάνει κάποιος μήνυση στο κουλούρι για διασπορά ψευδών ειδήσεων ... :uglystupid:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
Εάν σταματήσει ο Στέφανος Χίος την δημοσιογραφία τότε θα γίνει πιο φτωχός ο κλάδος και θα απωλέσουμε μια "εναλλακτική" ας μου επιτραπεί να χαρακτηρίσω έτσι πηγή ειδήσεων και σκέψεων.
:(

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

κλασσικές ξύδικες μαλακίες.
Απ' ό,τι θυμάμαι, δεν έχει καταδικαστεί για κάτι, οπότε μόνο στο δικό σου πάτο συμβαίνουν όλα αυτά.

γίνατε και δικαστές πανάθεμά σας.

εντιτ:
ο ξύδης όταν μιλάει για την ομαδούλα του, μας τα λέει αλλιώς.
Αν αποδειχθεί δικαστικά εννοείται να μπει.

Μέχρι τότε καλό είναι να λέμε ότι επίσημη καταδικαστική απόφαση από ελληνικό δικαστήριο έχει μόνο ο Αλαφούζος ενώ ο Μελισσανίσης είχε δικαστήρια για λαθρεμπόριο όπου στην τελευταία ευκαιρία πριν παραγραφούν οι κατηγορίες δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο η πολιτική αγωγή (δηλαδή το ελληνικό κράτος...) ενώ λίγο μετά πήρε και τον ΟΠΑΠ. Το απόλυτο σκάνδαλο αλλά ναι, ο Μαρινάκης (και οι μπάτσοι) πουλάνε την ηρωίνη. Αυτά σας είπαν, αυτά παπαγαλίζετε.
όταν μιλάει για κάποιον με τον οποίο διαφωνεί, ακονίζει τα τσεκούρια ή ξεκαπνίζει τις κάνες.
... έτσι κάνουν οι δημοκράτες και σια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εάν σταματήσει ο Στέφανος Χίος την δημοσιογραφία τότε θα γίνει πιο φτωχός ο κλάδος και θα απωλέσουμε μια "εναλλακτική" ας μου επιτραπεί να χαρακτηρίσω έτσι πηγή ειδήσεων και σκέψεων.
το σάιτ του είναι για τον πούτσο, δε θα λείψει σε κανέναν.
Όταν κόψει τις ειδήσεις με τους κώλους και τις ειδήσεις από την πάτρα τότε θα το πάρουμε στα σοβαρά.
Στις εκπομπές του όμως έχει πει πολλά πράγματα, τα οποία δεν τα βγάζει κανένα πουτανόπαιδο από τα κανάλια.
Επίσης έχει δώσει βήμα στον Πανά, ο οποίος λέει αρκετά σωστά πράγματα.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Τύπε, στη σάτιρα (την οποία θεωρώ ότι κάνει ο Χίος, δεν είναι δυνατόν να τα γράφει σοβαρά αυτά) όλα επιτρέπονται! Θα είναι σαν να κάνει κάποιος μήνυση στο κουλούρι για διασπορά ψευδών ειδήσεων ... :uglystupid:

ποιος σου είπε ότι κάνει σάτιρα θα μας τρελάνεις άνθρωπέ μου; εννοείται τα εννοεί όλα. κανονική χρυσαυγίτικη προπαγάνδα κάνει. μήπως σε λίγο θα μας πεις ότι και η Χρυσή Αυγή κάνει πρόβα για επιθεώρηση;  :think: :think: :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ποιος σου είπε ότι κάνει σάτιρα θα μας τρελάνεις άνθρωπέ μου; εννοείται τα εννοεί όλα. κανονική χρυσαυγίτικη προπαγάνδα κάνει. μήπως σε λίγο θα μας πεις ότι και η Χρυσή Αυγή κάνει πρόβα για επιθεώρηση;  :think: :think: :think:
ρε καραγκιόζη,
το φλεβάρη ψήφισε σύριζα και πριν 1-2 μήνες τσακωνόταν με του χ.α.ιτες.
ζώο, ε ζώο.
αλλά
Αυτά σας είπαν, αυτά παπαγαλίζετε.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
κλασσικές ξύδικες μαλακίες.
Απ' ό,τι θυμάμαι, δεν έχει καταδικαστεί για κάτι, οπότε μόνο στο δικό σου πάτο συμβαίνουν όλα αυτά.

γίνατε και δικαστές πανάθεμά σας.

εντιτ:
ο ξύδης όταν μιλάει για την ομαδούλα του, μας τα λέει αλλιώς.όταν μιλάει για κάποιον με τον οποίο διαφωνεί, ακονίζει τα τσεκούρια ή ξεκαπνίζει τις κάνες.
... έτσι κάνουν οι δημοκράτες και σια.

ρε χαζούλη δεν καταλαβαίνεις απλές διαφορές, θα καταλάβεις αυτά; πάρε την εφημερίδα, κάντην ρολό και βάλτην στον πάτο σου να σου βγει ο Χίος απ την μύτη. Ξέρεις εσύ.

(όπως μιλάς έτσι θα σου απαντάω καραγκιόζη)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ρε καραγκιόζη,
το φλεβάρη ψήφισε σύριζα και πριν 1-2 μήνες τσακωνόταν με του χ.α.ιτες.
ζώο, ε ζώο.
αλλά

τσακωνόταν με τους χρυσαυγίτες αλλα είχε διαφήμιση στη σελίδα του την εφημερίδα τους...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ναι στα μαχαίρια ήταν είναι και θα είναι  :2funny: :2funny: :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
καμία σχέση με χρυσή αυγή ο τύπος. ιδέα σας είναι

URL]]

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

δύο παρακολουθούν Χίο, ο ένας νομίζει ότι βλέπει σάτιρα, ο δεύτερος νομίζει ότι βλέπει ειδήσεις... τι να συζητήσεις μετά και με ποιον;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τσακωνόταν με τους χρυσαυγίτες αλλα είχε διαφήμιση στη σελίδα του την εφημερίδα τους...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ναι στα μαχαίρια ήταν είναι και θα είναι  :2funny: :2funny: :2funny:
και ο συριζα έκλεινε τις σκουριές αλλά είχε διαφήμιση στην εφημερίδα και στο σάιτ του.
έκαιγαν το βράδυ τις τράπεζες και το πρωί έπαιρναν από την τράπεζα τα έσοδα από τις διαφημίσεις στο σάιτ και την εφημερίδα.
Το κκε είναι υπέρ των εργατών, αλλά τους έδιωχνε όπως μπορούσε, και πήγε και πούλησε και τον 902 σε off shore όπου και κατέληξε στο βρυώνη.

ρε χαζούλη δεν καταλαβαίνεις απλές διαφορές, θα καταλάβεις αυτά; πάρε την εφημερίδα, κάντην ρολό και βάλτην στον πάτο σου να σου βγει ο Χίος απ την μύτη. Ξέρεις εσύ.

(όπως μιλάς έτσι θα σου απαντάω καραγκιόζη)
καθίκια σαν και του λόγου σου τα έχω ψωμοτύρι, να μου τρίβεσαι θέλω για να σε ξεβρακώνω.
πες μας για τον εγκληματία της ομαδούλας σου που περιμένεις καταδικαστική απόφαση πρώτα για να τον χαρακτηρίσεις.

μαλάκες το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν σάπιο δεν περίμενε τον μαρινάκη. 
σου έχω φτιάξει ράφι με τις ξεφτίλες σου... όσο θα συνεχίζεις θα συνεχίζει και το ξεβράκωμά σου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    103,7 KB · Εμφανίσεις: 35

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
και ο συριζα έκλεινε τις σκουριές αλλά είχε διαφήμιση στην εφημερίδα και στο σάιτ του.
έκαιγαν το βράδυ τις τράπεζες και το πρωί έπαιρναν από την τράπεζα τα έσοδα από τις διαφημίσεις στο σάιτ και την εφημερίδα.
Το κκε είναι υπέρ των εργατών, αλλά τους έδιωχνε όπως μπορούσε, και πήγε και πούλησε και τον 902 σε off shore όπου και κατέληξε στο βρυώνη.

καθίκια σαν και του λόγου σου τα έχω ψωμοτύρι, να μου τρίβεσαι θέλω για να σε ξεβρακώνω.
πες μας για τον εγκληματία της ομαδούλας σου που περιμένεις καταδικαστική απόφαση πρώτα για να τον χαρακτηρίσεις.
σου έχω φτιάξει ράφι με τις ξεφτίλες σου... όσο θα συνεχίζεις θα συνεχίζει και το ξεβράκωμά σου.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όχι ρε μαλάκα δεν γίνονται αυτά. με πέθανες!

(κάτσε, μήπως κάνεις  σάτιρα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: )

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν κατάλαβα καν τι είναι αυτό που έβαλες αλλά εντάξει, είσαι αστείος οπότε σε συγχωρώ.
τι να καταλάβεις ρε ζώο.
άμα καταλάβαινες, θα έγραφες τις μαλακίες που γράφεις;
μερικοί μαζεύετε το IQ από το πάτωμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom