Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.865
- Πόντοι
- 1.406
Ρε Αλεξ με ποιον μιλαει ο Σαμαρας στο βιντεο ,ξερεις?
ΚαμμενοΤι θα ψηφισεις?
Ούτε αν είναι ο Σαμαρας ξερω, ούτε με ποιον μιλαει. Οποιος τα επικαλείται αυτά, ας τα αποδειξει.Ρε Αλεξ με ποιον μιλαει ο Σαμαρας στο βιντεο ,ξερεις?
Ωραια. Σιγουρεψαμε ότι θα μεινει εκτος βουλης.Καμμενο
Εκτός βουλής δε μένει που να χτυπάς τον κώλο σου ανάποδαΩραια. Σιγουρεψαμε ότι θα μεινει εκτος βουλης.
Πας στοίχημα?Εκτός βουλής δε μένει που να χτυπάς τον κώλο σου ανάποδα
ΟχιΠας στοίχημα?
εγω στη θεση σου θα ανησυχουσα μη μεινει εκτος βουλης ο σαμαρας ;)Πας στοίχημα?
Την ειδες πώς μαζευτηκε?εγω στη θεση σου θα ανησυχουσα μη μεινει εκτος βουλης ο σαμαρας ;)
το αλιντι μαζευεται οταν πονταρει δικα του λεφτα, αν εβγαινε ενας πιρφορος να την καλυψει στο στοιχημα θα το πηγαινε, μη χαιρεσαι χασοδικη ;)Την ειδες πώς μαζευτηκε?
Είμαι σφιχτή σε όλα μουτο αλιντι μαζευεται οταν πονταρει δικα του λεφτα, αν εβγαινε ενας πιρφορος να την καλυψει στο στοιχημα θα το πηγαινε, μη χαιρεσαι χασοδικη ;)
αν ηξερε ο χασοδικης τις επιδοσεις σου στο κεγκελ θα καλυπτε εκεινος το στοιχημα και θα παρακαλουσε να χασεις για να το πληρωσει ;)Είμαι σφιχτή σε όλα μου
Εχεις ακούσει το ρητό που λέει "Κρατείστε ενός λεπτού σιγή για όσους κέρασαν και δεν γάμησαν?"αν ηξερε ο χασοδικης τις επιδοσεις σου στο κεγκελ θα καλυπτε εκεινος το στοιχημα και θα παρακαλουσε να χασεις για να το πληρωσει ;)
μαναρι μου αν το καναμε αυτο στην ελλαδα θα υπηρχε μονιμη σιωπη :SΕχεις ακούσει το ρητό που λέει "Κρατείστε ενός λεπτού σιγή για όσους κέρασαν και δεν γάμησαν?"
Ούτε αν είναι ο Σαμαρας ξερω,
Θα μας γαμησει στην αναμονη ο χιος παλι.
Θα μας γαμησει στην αναμονη ο χιος παλι.