apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Στειλε λινκ αν μπορεις μπιλυ,δεν μπορω να βρω το θρεντ με τις γυφτισες γμτ :Sτου πόσταρε ένας τυπάκος όλες τις φωτό που ανέβαζε...
μετα ξεκινησε να ανεβαζει αλλες φωτο και καλα δικες του
δεν ξερω παιδια εχω απογοητευθεί.... :S
Στειλε λινκ αν μπορεις μπιλυ,δεν μπορω να βρω το θρεντ με τις γυφτισες γμτ :S
http://[URL unfurl="true"]www.womensports.gr/images/2633_ph1.jpg[/img[/URL]]
[/quote][img]http://nstatic.tanea.gr/EV_GA_KINA_SAMARAS_EPISKEPSI6_1368788826779_1368788826779.limghandler.jpg?i=aT1maWxlcyUyZjElMmZtZWRpYSUyZjIwMTMlMmYwNSUyZjE3JTJmZXZfZ2Ffa2luYV9zYW1hcmFzX2VwaXNrZXBzaTZfMTM2ODc4ODgyNjc3OV8xMzY4Nzg4ODI2Nzc5LmpwZyZ3PTY2MCZoPTM3NiZzdD10cnVlJmJnPTE2Nzc3MjE1JmNyPXRydWUmYXQ9NA%3D%3D
συναντηση κορυφης τυπε,λες να τον εφεραν οι κινεζοι να διαπραγματευτει τιποτα με τον αντωνη
Μαλακιες και συκοφαντιες του Σατραπη ειναι μπιλαρε.Εγω στηριζω Κωστακη 100%
Μαλακιες και συκοφαντιες του Σατραπη ειναι μπιλαρε.Εγω στηριζω Κωστακη 100%
Στέφανος Χίος
“ΜΑΚΕΛΕΙΟ 5″ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΙΣ 21:45: “ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ” ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ-ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 52 ΝΟΜΟΥΣ-ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΜΕ(ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ)
Στέφανος Χίος
“ΜΑΚΕΛΕΙΟ 5″ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΙΣ 21:45: “ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ” ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ-ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 52 ΝΟΜΟΥΣ-ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΜΕ(ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ)
Aπ'οτι θυμαμαι οχι.Μαλλον τον μπερδευεις με τον Ζουγκλαείχε καμία αξιοπιστία η προηγούμενη για να έχει αυτή;
αυτός δεν ήταν που έβγαζε Κασιδιάρη δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή;
είχε καμία αξιοπιστία η προηγούμενη για να έχει αυτή;
αυτός δεν ήταν που έβγαζε Κασιδιάρη δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή;
θα είναι σε στούντιο η μέσω web camera ?
αν είναι σε web camera δεν λέει.. είναι ήρεμος
Θα εχει κανει ανακαινιση στη σοφιτα? Κανενα φρεσκαρισματακι?
Δεν εχει ανοιξει ακομα?Σε ποιο λινκ ειναι ρε τυπε"????????????