Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Το έχει κόψει ο Χίος το χειρογύκανο!!!
του αλλου τα εχωσε για τα καλα τυπεΘεικοί ομιλητές σήμερα στο Χίο, ειδικά οι του εξωτερικού
λογικο τυπε αφου ο αλλος ελεγε μαλακιες για τον χιο :SΤα πήρε ο Αυστραλίας.....
Δεν πήρε η θείτσα από Γερμανία.....λογικο τυπε αφου ο αλλος ελεγε μαλακιες για τον χιο :S
αυριο ρε τυπεΠεριμενω 3 ωρες τις αποκαλυψεις που θα ριξουν την κυβερνηση... αποκαλυψεις δεν ακουσα/ειδα
Μαλλον θα τις κανει αυριο ...
αυριο ρε τυπε
τωρα εχει να παει να κοιμηθει
Περιμενω 3 ωρες τις αποκαλυψεις που θα ριξουν την κυβερνηση... αποκαλυψεις δεν ακουσα/ειδα
Μαλλον θα τις κανει αυριο ...
είπε πως κατι βρωμάει στην υπόθεση Σαρακη, τι αλλο θες να ακούσεις??
ολλανδος ηταν τυπε αλλα τα ηξερε ολαΕχει κομμενο και το χειρογυκανο... αν και ο γιατρος του ειπε βαρα οσο αντεχεις κανει καλο
Θα του στειλω αυριο μηνυμα να το ξεκινησει παλι μηπως θυμηθει τις αποκαλυψεις που θα ριξουν την κυβερνηση και δεν θα περιμενει να τις μαθει απο τον Ελβετο που πηρε τηλεφωνο και του ειπε ρωτα εμενα να στα πω ολα (αν δεν ειναι σπιτι να ρωτησει την γυναικα του )!!!!
μερικοι δεν πιανουν τα νοηματα τυπε ;)είπε πως κατι βρωμάει στην υπόθεση Σαρακη, τι αλλο θες να ακούσεις??
μερικοι δεν πιανουν τα νοηματα τυπε ;)
ε καλα ειπε να την ριξει αλλα δεν ειπε και τωραΗ Κυβερνηση ποτε πεφτει να ξερω να μην κανονισω τα μπανια μου να πα να ψηφισω λεμε !!!!
Εχασα καλη εκπομπη παιδια?
Ειμαι με το ταμπλετ και η συνδεση τρισαθλια. >
Εχασα καλη εκπομπη παιδια?
επεσαν κατι πουστριλικια αλλα οχι κατι φοβεροΕχασα καλη εκπομπη παιδια?
δε μιλας ωραια τυπε :Sπως ήταν ο Τσουκαλάς με την εκπομπή για τον ολυμπιακό έτσι είναι ο χίος για την χα δεν πάει να γαμηθεί το μουνόσκυλο