Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχευχαριστω πολυ τα 2 μελη που ανταποκριθηκαν στην αιτηση μου
υγ¨περιμενα τον λακη μεσα στην λιστα....δεν πειραζει next time
ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχευχαριστω πολυ τα 2 μελη που ανταποκριθηκαν στην αιτηση μου
Kαλα ρε τυπε και να τον ειχε θα τον εβρισκες?Λες να τον ειχε ως:Lakis33 toy Bou ?ευχαριστω πολυ τα 2 μελη που ανταποκριθηκαν στην αιτηση μου
Μπορει να ηταν το ψευδονημο του στην οργανωσηKαλα ρε τυπε και να τον ειχε θα τον εβρισκες?Λες να τον ειχε ως:Lakis33 toy Bou ?
Kαλα ρε τυπε και να τον ειχε θα τον εβρισκες?Λες να τον ειχε ως:Lakis33 toy Bou ?
λογικο,εχεις δει την υπογραφη του?προσεξε τις τελειες που εχει ;)Ρε έχει και Καπερνάρο μέσα
λογικο,εχεις δει την υπογραφη του?προσεξε τις τελειες που εχει ;)
εχει και αλλη μια με οσους χρωστανε στην εφορια, ο παπαζολης λεει οτι εχει και σενα μεσαας στειλει κανεις κανα πμ για την λιστα
Τον λακις33 δεν ηταν δυσκολο..ολο και καποιος μυστικος μπατσος μπενει στο μπου να γραψει κρητικες για πουτανεςΡε παιδιά όλους αυτούς τους τσακώσανε με παρακολουθήσεις τηλεφώνων?
εχει και αλλη μια με οσους χρωστανε στην εφορια, ο παπαζολης λεει οτι εχει και σενα μεσα
ως πολεμαρχος τυπεKαλα ρε τυπε και να τον ειχε θα τον εβρισκες?Λες να τον ειχε ως:Lakis33 toy Bou ?
εσκασε λιστα τυποι?
ο στιβις ειναι μεσα?
ο δαραβιγκας στην λιστα τυπε?Δεν είναι η λίστα πια εκεί.
Ήταν κ ο Δαραβίγκας μέσα, ένας Mπον Ζόβι, κ ένα σουβλατζίδικο που παραγγέλνουμε από την δουλειά.