Επισκέπτης
Εμενα θα με κλείσουνε με τους βιαστές μπας και δει χαρά η σούφρα μου.
πράγματι θα σου ταιριάζει αυτή η πτέρυγα για να μην το ξανασκάσεις!
Εμενα θα με κλείσουνε με τους βιαστές μπας και δει χαρά η σούφρα μου.
δεν θελω καν να μαθω τον τροπο με τον οποιο προχωρησε...
μετα την καριερα του διπλα στην Τατι :S
εκανα προχτες αιτηση να μπω σεκουριτας σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών για να χορτάσω πούτσα από τα πάκια
ξημερωσαμε μεχρι να το αλλαξειςμπράβο Σταματίνα!
μονο στις πιπες ειμαι γρηγορη
μην εισαι σιγουρος.. τα πακια αλλα λενε στην αιτηση τουςη πιεξούλα είναι πιο γρήγορη από εσένα!
εχεις μεινει πισω.ο γλοιωδης γραφει οτι γαμιεται με ζευγαρια απο βουλγαρια και μετα το παιζει αγριο αρσενικο βριζει οποιο μοντελο ποσταρουν φοτο του εδω.αλλα οταν τον γαμανε βουλγαροι σε παρτουζες με ζευγαρια κανει σαν σκυλα.και το παιζει πατριωτης παναθεμα τον ο βρωμοπουστας.Μωρή ξεκωλιάρα, πάλι παρθένα προσπαθείς να το παίξεις; Εδώ έφαγες όλη την πελατεία του Μεμά που ήταν η παλιότερη πουτάνα της Συγγρού.
αληθεια που χαθηκε ο μεμας και η ροζαλίτσαΜωρή ξεκωλιάρα, πάλι παρθένα προσπαθείς να το παίξεις; Εδώ έφαγες όλη την πελατεία του Μεμά που ήταν η παλιότερη πουτάνα της Συγγρού.
εχεις μεινει πισω.ο γλοιωδης γραφει οτι γαμιεται με ζευγαρια απο βουλγαρια και μετα το παιζει αγριο αρσενικο βριζει οποιο μοντελο ποσταρουν φοτο του εδω.αλλα οταν τον γαμανε βουλγαροι σε παρτουζες με ζευγαρια κανει σαν σκυλα.και το παιζει πατριωτης παναθεμα τον ο βρωμοπουστας.
σε πιανει τρεμουλο μωρη κρυφοαδερφω?που το παιζεις αντρακι και γεματος καφριλα βριζεςι χωρις αν σε προκαλεσει ο αλλος?εσυ δεν γραφεις οτι κανεις τριολε με ζευγαρια απο βουλγαρια ρε τρυπιε?σιχαμενη εμετικη κρυφοαδερφω.τι έγινε κόλλησε η βελόνα μωρή παλιόπουστα???
σε πιανει τρεμουλο μωρη κρυφοαδερφω?που το παιζεις αντρακι και γεματος καφριλα βριζεςι χωρις αν σε προκαλεσει ο αλλος?εσυ δεν γραφεις οτι κανεις τριολε με ζευγαρια απο βουλγαρια ρε τρυπιε?σιχαμενη εμετικη κρυφοαδερφω.
Εξαφανίστηκαν κι'αυτοί στην απύθμενη κωλότρυπιδα μου.
το τριβεις το πιπερι
Μωρή παρτουζιάρα, δε σου έφταναν τα πάκια έμπλεξες και με Βούλγαρους τώρα; Αχόρταγη είναι αυτή η πατούρα σου.
μπαινει βριζει χωρις να τον προκαλεσω με λεει αδερφη χωρις λογο και αυτος γραφει οτι κανει τριολε με ζευγαρια απο την βουλγαρια ρε!!και γραφει οτι τρελαινεται για γλυφοκωλι...δεν κανω πλακα.τετοια γραφει και μετα το παιζει αντρας βριζοντας οτι γυναικα μοντελο ποσταρουν εδω.τοσο ανωμαλιαρα κρυφοαδερφω ειναι.που το παιζει πατριωτης κιολας.Μωρή παρτουζιάρα, δε σου έφταναν τα πάκια έμπλεξες και με Βούλγαρους τώρα; Αχόρταγη είναι αυτή η πατούρα σου.
μπαινει βριζει χωρις να τον προκαλεσω με λεει αδερφη χωρις λογο και αυτος γραφει οτι κανει τριολε με ζευγαρια απο την βουλγαρια ρε!!και γραφει οτι τρελαινεται για γλυφοκωλι...δεν κανω πλακα.τετοια γραφει και μετα το παιζει αντρας βριζοντας οτι γυναικα μοντελο ποσταρουν εδω.τοσο ανωμαλιαρα κρυφοαδερφω ειναι.που το παιζει πατριωτης κιολας.
εγω δεν εχω παει με τραβελι ντανιελα.σε οτι αφορα την νινα ρωτησε την...αν και μπορει αν το εχεις κανει γιαι ολο για αυτην μιλασ...πες μας εσυ ομως.εγραψες οτι ακνεςι τριολε με ζευγαρια απο βουλγαρια ναι η ου μωρη πουστρα?εγραψες οτι γουσταρεις να σου κανουν γλυφοκωλι ναι η ου μωρη πουστρα?βριζεις οτι γυναικα ποσταρουν εδω ναι η ου μωρη κομπλεξικια λουγκρα?αντε σταματαω εδω.και πουσαι.γαμησου απο τον κωλο κανε οτι θελεις, σοβαρα μιλαω, δικος σου κωλος ειναι αλλα μην μας πουλας τζαμπα μαγκια εδω.οκ κρυφοβρωμοπουστα?περαστικά σου παλιόπουστα...τράβα να πάρεις μια στη φιλενάδα σου τη τρανς νίνα!
εγω δεν εχω παει με τραβελι ντανιελα.σε οτι αφορα την νινα ρωτησε την...αν και μπορει αν το εχεις κανει γιαι ολο για αυτην μιλασ...πες μας εσυ ομως.εγραψες οτι ακνεςι τριολε με ζευγαρια απο βουλγαρια ναι η ου μωρη πουστρα?εγραψες οτι γουσταρεις να σου κανουν γλυφοκωλι ναι η ου μωρη πουστρα?βριζεις οτι γυναικα ποσταρουν εδω ναι η ου μωρη κομπλεξικια λουγκρα?αντε σταματαω εδω.και πουσαι.γαμησου απο τον κωλο κανε οτι θελεις, σοβαρα μιλαω, δικος σου κωλος ειναι αλλα μην μας πουλας τζαμπα μαγκια εδω.οκ κρυφοβρωμοπουστα?
ναι γιατι εσυ το προκαλεσες μωρη λουγκρα.εσυ επιτεθηκες και πουλας καφριλα στα καλα καθουμενα.δεν ασχολουμαι μαζι σου αλαλ τα θελει η κωλαρα σου.το παιζεις και straight λακαμα.ποστάρεις το ίδιο ποστ σε κάθε θρεντ μωρή παλιόπουστα?