Επισκέπτης
Tί είναι το ''τούλι'' μωρή πουτανιάρα;θα δεις και τον θειο σου με [size=15pt]τουλι [/size]να χαρει το σοι σου , αφου δεν προλαβε να δει εσενα πρωταγωνιστή
Εγώ δεν τα ξέρω αυτά που ξέρετε εσείς οι πούστηδες... :-
Tί είναι το ''τούλι'' μωρή πουτανιάρα;θα δεις και τον θειο σου με [size=15pt]τουλι [/size]να χαρει το σοι σου , αφου δεν προλαβε να δει εσενα πρωταγωνιστή
Tί είναι το ''τούλι'' μωρή πουτανιάρα;
Εγώ δεν τα ξέρω αυτά που ξέρετε εσείς οι πούστηδες... :-
Πες μωρή τρελή τί είναι το ''τούλι'' και άσε τα νάζιαρωτα τον θειο σου
και πες μας και εσυ για το κολαν
αντρακλα
Πες μωρή τρελή τί είναι το ''τούλι'' και άσε τα νάζια
Nα μας κάνεις αναφορά να μας μπανάρουνΈχετε γαμήσει δύο θρεντ ρε ζώα
κολαν ρε μαλακα πηγες και αγορασες σε γαμησε και ολη η θεατρικη σχολη και ακομη άσημη εμεινες , μονο τα πακια που τσιμπουκωνεις σε μαθανε , σου κλεβαν και τα λεφτα αντρακλα
κατουριοσουν επανω σου
Πες μωρή τρελή τί είναι το ''τούλι'' και άσε τα νάζια
μην γαμάμε άλλο αυτό το ιερό θρεντ.
γαμαει και σημερα ο χιος
δεν παιζει!
γαμαει!
μαν, ασχετα απο το ποιος τις διορισε (λιγο πολυ οι περισσοτεροι δημοσιοι ειτε απ νδ ειτε απο πασοκ διοριστκανε), η κυβερνηση δεν μπορει απ τη μια να επικαλειται τον νομο και την ταξη κι απ την αλλη να αρνειται να εκτελεσει δικαστικες αποφασεις...Πηρε το μερος με τις καθαριστριες
Βρε Μαλακα Χιο το ΠΑΣΟΚ τις διορισε... θα τον παρω τηλεφωνο να τον ξεχεσω ολο μαλακιες λεει σημερα !!!!!
μαν, ασχετα απο το ποιος τις διορισε (λιγο πολυ οι περισσοτεροι δημοσιοι ειτε απ νδ ειτε απο πασοκ διοριστκανε), η κυβερνηση δεν μπορει απ τη μια να επικαλειται τον νομο και την ταξη κι απ την αλλη να αρνειται να εκτελεσει δικαστικες αποφασεις...
ας μας πουν και οι νομικοι του σαιτ τι γινεται οταν καποιος αρνειται να εκτελεσει δικαστικη αποφαση
:Sτύπε περίμενε να μπουν οιχασοδίκεςέγκριτοι νομικοί του σαιτ alex71 και erinal για να γνωμοδοτήσουν