Ποιός είσαι στ'αλήθεια George Foreman?Kάτσε να δεις πώς θα φουντώσω εγώ τον τραμουντάνα απόψε...
Πάλι ξεβράκωμα στις ψευτιές του τραβαμούνη
Aποκαλύψου George Foreman.
Ποιός είσαι στ'αλήθεια George Foreman?Kάτσε να δεις πώς θα φουντώσω εγώ τον τραμουντάνα απόψε...
Πάλι ξεβράκωμα στις ψευτιές του τραβαμούνη
καλα κανεις τυπε......το σαιτ αυτο πρεπει να κλεισειTι φταίω εγώ που έχεις χάσει επεισόδια, κάνοντας lobbying στη Ντόρα, και δεν ξέρεις ποιος είμαι;
Μπαίνω αραιά και που με σκοπό να διώξω το λαθρομετανάστη Τραμουντάνα από τη χώρα μου.
Και να τον φορτωθούμε εμείς πάλι; Δεν είσαι καλάTι φταίω εγώ που έχεις χάσει επεισόδια, κάνοντας lobbying στη Ντόρα, και δεν ξέρεις ποιος είμαι;
Μπαίνω αραιά και που [size=15pt]με σκοπό να διώξω το λαθρομετανάστη Τραμουντάνα από τη χώρα μου[/size].
χοντροAυτό, σύμβλαχε, δεν είναι υπογραφή ενός ανθυποτίποτα του σάιτ; kosnik, βάτραχος, μάριος, kosamf κτλ. Τους μπερδεύω κιόλας, σχώρνα με.
χοντρο
σε κατηγορησε ευθεως οτι ο μαριος ειναι κλωνος σου μανθα 'πρεπε να υπάρχουν όρια και στην απαξίωση :'(
στο σαιτ μπαινουν πολλα πρεζονια μαν....την γνωμη σουκαλά νταξ'. ask voltaire, όταν μπει.
edit: ό,τι νάναι σχόλια έκανα αυτές οι chronodose αλλούν έπρεπε να έχουν δράσει
kosnik, βάτραχος, μάριος, kosamf κτλ. Τους μπερδεύω κιόλας, σχώρνα με.
θα ναι καμια αλλη λεγεωνα αυτη φαινεται ,μυστικη ;)
θα ναι καμια αλλη λεγεωνα αυτη φαινεται ,μυστικη ;)
Kosnik=Kosamf.Tι λες
το χειρότερο είδος κλώνου είναι εκείνο του εξυπνάκια ;)
που είσαι στο hoc
Τι κλώνος ρε παρθένε; Με τον Τερέλ μιλάς, μυγόχεσμα.
Θελω να τον τηλεφωνησω παλι αλλα φοβάμαι....
Θα με πλακωσει στα ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑ!!!!!
[size=20pt]“ΖΩΝΤΑΝΟ” ΜΑΚΕΛΕΙΟ4 ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ” ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ- Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ[/size]
www.makeleio.gr/?p=102244]http://www.makeleio.gr/?p=102244 [/URL]