Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
232
Πόντοι
20
Τελευταία τροποποίηση:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.391
Πόντοι
11.146
Την έχει πηδηξει κάποιος? Αυτός στο first dates?
...αδελφε τρολαρεις τωρα εεε?!?!? :confused::confused::confused:
Ναι, οσοι επιλεξαν το φουλ προγραμμα που προσφερει η κοπελα!!!

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
232
Πόντοι
20
Πόσο μουνοδούλος :vomit:
Όχι μόνο τη Στεφανία, αλλά καμία κοπέλα. Για αυτό δεν υπάρχουν κριτικές από έμενα. Στο ερώτημα γιατί είμαι μέλος θα σου απαντήσω: για να βάζω στη θέση τους κάτι αγάμητους χαζούς σαν εσένα.

Geox_pad

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Κάτσε να γίνουν κατανόητα τα βασικά!
Εξάλλου το tantra αγαπητέ μου είναι χειμερινή έκδοση οπότε από δω και πέρα σιγά-σιγά μπαίνει ξανά στο παιχνίδι!!
δεν έχω διαβάσει τελευταία εάν κάνει tantra. Την παραπάνω απάντηση τη βρήκα στη σελίδα 401 στις 7/10/2024
ξέρει κανείς πόσο κοστίζει;

Geox_pad

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Το μόνο που δεν μπορούν να απολαύσουν τα τριχωτα αγόρια είναι το body to body..
Το οποίο θα είναι διαθέσιμο από νοέμβριο..
Κατά τα άλλα είναι οι χρεώσεις είναι σταθερές ,πέρα από αθήνα σε οποιαδήποτε μέρος του tour, εντός και εκτός ελλάδας.
στη σελίδα 405 βρήκα αυτό
ξέρει κανείς αν είναι διαθέσιμο το body to body?

Kenpachi40

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
184
Πόντοι
0
Βρε βλάκα δεν την έχω συναντήσει ποτέ την κοπέλα. Μουνόδουλος ποτέ δεν υπήρξα στη ζωή μου, αλλά λατρόμουνος. Εσύ μείνε με την χουφταλία σου.
Αγαμητος είσαι γιατί αν τόν έβρεχες δεν θα έβαζες το μουνι σέ θρόνο καρμίρη. Μουνοδούλος και μουνοζητιάνος το χειρότερο είδος είσαι :vomit:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.341
Πάμε να φτιάξουμε τη διάθεση μακριά από τοξικά και ανάγωγα άτομα!

Συνημμένα

• IMG_20250128_170407.jpg
    IMG_20250128_170407.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 33

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.170
Πόντοι
12.056
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.229
Πόντοι
3.556
Πάμε να φτιάξουμε τη διάθεση μακριά από τοξικά και ανάγωγα άτομα!
Πιστεύω πως δεν χρειάζεται να ασχολείσαι καθόλου με τέτοιου είδους σχόλια, δεν αξίζει.. και φυσικά να μην επηρεάζεται ούτε κατά το ελάχιστο η καλή σου διάθεση ! Με το καλό να επιστρέψεις στην βάση σου στην Αθήνα !! :wink:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.341
καθε φορα ξεφυτρωνει και ενα φυντανι :wink::cheesy: εχεις καπου σπειρει :think:
Ναι σπειρω την καυλόσκονη και κάποιοι είναι αλλεργικοιιιι!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από κυριακή με το καλό!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.341
Πιστεύω πως δεν χρειάζεται να ασχολείσαι καθόλου με τέτοιου είδους σχόλια, δεν αξίζει.. και φυσικά να μην επηρεάζεται ούτε κατά το ελάχιστο η καλή σου διάθεση ! Με το καλό να επιστρέψεις στην βάση σου στην Αθήνα !! :wink:
Έχεις απόλυτο δίκιο!!
Απλά για να μη χαλάει η αισθητική, ανεβάζω τις αισθησιακές και κομψές μου φωτογραφίες πάντα να υπενθυμίζω ποση θετική αύρα με διακατέχει!
Μου έλειψες!!!

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
232
Πόντοι
20
Φίλε μου είσαι λάθος και πρέπει να το πάρεις αλλιώς. Καταρχάς, δεν βρίζουμε ποτέ μια γυναίκα. Ο σεβασμός προς όλους είναι αυτός που πρέπει να χαρακτηρίζει την ανθρώπινη φύση. Πόσω μάλλον σε μια γυναίκα που, προσωπικά, τις εκλαμβάνω όλες ως Κυρίες. Ακόμη και όσες στεναχώρησαν κάποιες περιόδους της ζωής μου. Πόσω μάλλον, αν θέλεις, μια κοπέλα που με ειλικρίνεια δίνει όσα μας προσφέρει. Θα μου πεις, με χρηματικό αντάλλαγμα. Ναι, εκεί έγκειται η ειλικρίνειά της και στον τρόπο που εκφράζεται μέσω του site.
Είμαι πεπεισμένος πως, εάν η 15χρονη εμπειρία σου στο χώρο σε έχει απογοητεύσει, στερείσαι άμεσης αντίληψης. Οπότε υπάρχει θέμα. Επίσης, η ενεργή συμμετοχή σου στο site έρχεται σε αντίθεση με την, κατά τα γραφόμενα, πολυετή εμπειρία σου. Τέλος, ας υποθέσουμε πως συμμερίζομαι την εν λόγω απόγοήτευσή σου. Σε αυτή την περίπτωση θέτω απλό ερώτημα: Γιατί δεν αναζητάς κοπέλα μή επαγγελματία για να σε συντροφεύει;
Τα προαναφερθεντα αποτυπώθηκαν με φιλική διάθεση και ελπίδα να καταλάβεις το λάθος σου. Φιλική τοποθέτηση από έναν, πιθανότατα, μεγαλύτερο σε ηλικία και σίγουρα πιο πλούσιο σε εμπειρίες ζωής.

Αγαμητος είσαι γιατί αν τόν έβρεχες δεν θα έβαζες το μουνι σέ θρόνο καρμίρη. Μουνοδούλος και μουνοζητιάνος το χειρότερο είδος είσαι :vomit:
Μάγκα του πληκτρολογίου πρόσεξε: είμαι ό,τι ακριβώς μου προσάπτεις. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ξέρεις γιατί; Γιατι από μικρός λατρεύω το μουνί. Έχω απολαύσει τόσα που δέκα ζωές να ζήσεις δεν θα το πετύχεις. Όντως, το έχω σε θρόνο το μουνί. Εσύ ξέρεις τι έχεις σε θρόνο; :alivedick: Επίσης, με αγράμματους, ενδεχομένως, μπορεί να ασχοληθώ. Σε χαζούς αγράμματους δεν αφιερώνω άλλο χρόνο.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom