♖REDROOK♖
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
Την έχει πηδηξει κάποιος? Αυτός στο first dates?
Τώρα σοβαρά το ρωτάς αυτό;
Αυτός στο first dates πάντως γούσταρε, θα έμπαινε άνετα.
Την έχει πηδηξει κάποιος? Αυτός στο first dates?
Με ένα πράσινο την πηδάς κι εσύ…Την έχει πηδηξει κάποιος? Αυτός στο first dates?
Βρε βλάκα δεν την έχω συναντήσει ποτέ την κοπέλα. Μουνόδουλος ποτέ δεν υπήρξα στη ζωή μου, αλλά λατρόμουνος. Εσύ μείνε με την χουφταλία σου.Πόσο μουνοδούλος
...αδελφε τρολαρεις τωρα εεε?!?!?Την έχει πηδηξει κάποιος? Αυτός στο first dates?
Όχι μόνο τη Στεφανία, αλλά καμία κοπέλα. Για αυτό δεν υπάρχουν κριτικές από έμενα. Στο ερώτημα γιατί είμαι μέλος θα σου απαντήσω: για να βάζω στη θέση τους κάτι αγάμητους χαζούς σαν εσένα.Πόσο μουνοδούλος
Ρε φιλε ο Λαζαρος. Στεφανια τελικα τον πηρες τον ανθρωπο η μονο στο φαι τον αφησεςΤην έχει πηδηξει κάποιος? Αυτός στο first dates?
δεν έχω διαβάσει τελευταία εάν κάνει tantra. Την παραπάνω απάντηση τη βρήκα στη σελίδα 401 στις 7/10/2024Κάτσε να γίνουν κατανόητα τα βασικά!
Εξάλλου το tantra αγαπητέ μου είναι χειμερινή έκδοση οπότε από δω και πέρα σιγά-σιγά μπαίνει ξανά στο παιχνίδι!!
στη σελίδα 405 βρήκα αυτόΤο μόνο που δεν μπορούν να απολαύσουν τα τριχωτα αγόρια είναι το body to body..
Το οποίο θα είναι διαθέσιμο από νοέμβριο..
Κατά τα άλλα είναι οι χρεώσεις είναι σταθερές ,πέρα από αθήνα σε οποιαδήποτε μέρος του tour, εντός και εκτός ελλάδας.
Αγαμητος είσαι γιατί αν τόν έβρεχες δεν θα έβαζες το μουνι σέ θρόνο καρμίρη. Μουνοδούλος και μουνοζητιάνος το χειρότερο είδος είσαιΒρε βλάκα δεν την έχω συναντήσει ποτέ την κοπέλα. Μουνόδουλος ποτέ δεν υπήρξα στη ζωή μου, αλλά λατρόμουνος. Εσύ μείνε με την χουφταλία σου.
Γύρισες?Πάμε να φτιάξουμε τη διάθεση μακριά από τοξικά και ανάγωγα άτομα!
Φτιάξε μας!!!!Πάμε να φτιάξουμε τη διάθεση μακριά από τοξικά και ανάγωγα άτομα!
Φωτιά στα κόκκιναΠάμε να φτιάξουμε τη διάθεση μακριά από τοξικά και ανάγωγα άτομα!
καθε φορα ξεφυτρωνει και ενα φυντανι εχεις καπου σπειρειΠάμε να φτιάξουμε τη διάθεση μακριά από τοξικά και ανάγωγα άτομα!
Πιστεύω πως δεν χρειάζεται να ασχολείσαι καθόλου με τέτοιου είδους σχόλια, δεν αξίζει.. και φυσικά να μην επηρεάζεται ούτε κατά το ελάχιστο η καλή σου διάθεση ! Με το καλό να επιστρέψεις στην βάση σου στην Αθήνα !!Πάμε να φτιάξουμε τη διάθεση μακριά από τοξικά και ανάγωγα άτομα!
Φοβερές μπουταρες ιδανικές για δυνατό χυσιμο!!!Πάμε να φτιάξουμε τη διάθεση μακριά από τοξικά και ανάγωγα άτομα!
Ναι σπειρω την καυλόσκονη και κάποιοι είναι αλλεργικοιιιι!!!καθε φορα ξεφυτρωνει και ενα φυντανι εχεις καπου σπειρει
Από κυριακή με το καλό!Γύρισες?
Έχεις απόλυτο δίκιο!!Πιστεύω πως δεν χρειάζεται να ασχολείσαι καθόλου με τέτοιου είδους σχόλια, δεν αξίζει.. και φυσικά να μην επηρεάζεται ούτε κατά το ελάχιστο η καλή σου διάθεση ! Με το καλό να επιστρέψεις στην βάση σου στην Αθήνα !!
Φίλε μου είσαι λάθος και πρέπει να το πάρεις αλλιώς. Καταρχάς, δεν βρίζουμε ποτέ μια γυναίκα. Ο σεβασμός προς όλους είναι αυτός που πρέπει να χαρακτηρίζει την ανθρώπινη φύση. Πόσω μάλλον σε μια γυναίκα που, προσωπικά, τις εκλαμβάνω όλες ως Κυρίες. Ακόμη και όσες στεναχώρησαν κάποιες περιόδους της ζωής μου. Πόσω μάλλον, αν θέλεις, μια κοπέλα που με ειλικρίνεια δίνει όσα μας προσφέρει. Θα μου πεις, με χρηματικό αντάλλαγμα. Ναι, εκεί έγκειται η ειλικρίνειά της και στον τρόπο που εκφράζεται μέσω του site.
Είμαι πεπεισμένος πως, εάν η 15χρονη εμπειρία σου στο χώρο σε έχει απογοητεύσει, στερείσαι άμεσης αντίληψης. Οπότε υπάρχει θέμα. Επίσης, η ενεργή συμμετοχή σου στο site έρχεται σε αντίθεση με την, κατά τα γραφόμενα, πολυετή εμπειρία σου. Τέλος, ας υποθέσουμε πως συμμερίζομαι την εν λόγω απόγοήτευσή σου. Σε αυτή την περίπτωση θέτω απλό ερώτημα: Γιατί δεν αναζητάς κοπέλα μή επαγγελματία για να σε συντροφεύει;
Τα προαναφερθεντα αποτυπώθηκαν με φιλική διάθεση και ελπίδα να καταλάβεις το λάθος σου. Φιλική τοποθέτηση από έναν, πιθανότατα, μεγαλύτερο σε ηλικία και σίγουρα πιο πλούσιο σε εμπειρίες ζωής.
Μάγκα του πληκτρολογίου πρόσεξε: είμαι ό,τι ακριβώς μου προσάπτεις. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ξέρεις γιατί; Γιατι από μικρός λατρεύω το μουνί. Έχω απολαύσει τόσα που δέκα ζωές να ζήσεις δεν θα το πετύχεις. Όντως, το έχω σε θρόνο το μουνί. Εσύ ξέρεις τι έχεις σε θρόνο; Επίσης, με αγράμματους, ενδεχομένως, μπορεί να ασχοληθώ. Σε χαζούς αγράμματους δεν αφιερώνω άλλο χρόνο.Αγαμητος είσαι γιατί αν τόν έβρεχες δεν θα έβαζες το μουνι σέ θρόνο καρμίρη. Μουνοδούλος και μουνοζητιάνος το χειρότερο είδος είσαι