Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 687
- Πόντοι
- 361
καλησπέρα υπέροχη στεφ!!
κοστος για 1.5 ωρα?Η συνάντηση με τη Στεφανία ήταν απλά μοναδική εμπειρία. Ήταν πρόθυμη να ακούσει τι μου αρέσει και πως είχα στο μυαλό μου τη φαντασίωση και τα έδωσε όλα πραγματικά. Παρόλο που ήμουν πολύ αγχωμένος, κατάφερε και με βοήθησε να χαλαρώσω και να περάσω υπέροχα. Μπορεί να μη το πέρασα εκείνη την ώρα γιατί δεν είμαι εκφραστικός αλλά από κοντά είναι υπέροχη, εντυπωσιακό σώμα, τέλειο μαύρισμα και αυτά που φορούσε και δε φορούσε ήταν όλα καταπληκτικά πάνω της. Ελπίζω να πέρασε και η ίδια ωραία, φαίνεται ότι της αρέσει πολύ να κάνει πραγματικότητα φαντασιώσεις. Μακάρι να έχω ευκαιρία να ξαναβρεθώ και να δοκιμάσουμε πράγματα, διότι έκλεισα τα μάτια μου και πέρασε η μιάμιση ώρα αστραπιαία.
Ευχαριστώ πολύ Γλυκέ μου Η αλήθεια είναι ότι είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση να φροντίζω κάποιον που πραγματικά το έχει ανάγκη και το εκτιμάει κάνε ένα κόπο Αν θέλεις και μετέφερε αυτή την κριτική στο thread Θεσσαλονίκης .σε φιλώΗ συνάντηση με τη Στεφανία ήταν απλά μοναδική εμπειρία. Ήταν πρόθυμη να ακούσει τι μου αρέσει και πως είχα στο μυαλό μου τη φαντασίωση και τα έδωσε όλα πραγματικά. Παρόλο που ήμουν πολύ αγχωμένος, κατάφερε και με βοήθησε να χαλαρώσω και να περάσω υπέροχα. Μπορεί να μη το πέρασα εκείνη την ώρα γιατί δεν είμαι εκφραστικός αλλά από κοντά είναι υπέροχη, εντυπωσιακό σώμα, τέλειο μαύρισμα και αυτά που φορούσε και δε φορούσε ήταν όλα καταπληκτικά πάνω της. Ελπίζω να πέρασε και η ίδια ωραία, φαίνεται ότι της αρέσει πολύ να κάνει πραγματικότητα φαντασιώσεις. Μακάρι να έχω ευκαιρία να ξαναβρεθώ και να δοκιμάσουμε πράγματα, διότι έκλεισα τα μάτια μου και πέρασε η μιάμιση ώρα αστραπιαία.
Ισχύει.Καθενας με τα γουστα του φιλε.
Η συγκεκριμενη για μενα ειναι top στο gfe!
Όχι βρε παιδί μου υπομονή μέχρι το καλοκαιράκι λογικά..Στεφάνια Κρήτη θα έρθεις καθόλου μέσα στο χειμώνα;
Too hotDarlings im back!
έχεις κάνει απίστευτη κορμαρα μ..έχεις αδυνατησει πάρα πολύ .Κ με καυλωνεις ακόμα περισσότερο ..όταν έρθω Αθήνα θα σ έρθω .Γτ έχουν καιρό να με περιποίηθουν αυτά τα χεράκια .Darlings im back!
Καλώς ήλθες στην Αθήνα! Πολύ ωραίο το φόρεμα, θα επιθυμοούσα να το δω και από κοντά!Darlings im back!
γιατι δε μιλας στην ιδια ? εχει τηλεφωνο κατω απο το αβαταρ τηςΟποιος εχει κανει ραντεβου και μπορει ας μου στειλει ενα μνμα για καποιες διευκρινιστικες ερωτησεις που εχω
Καλησπέρα όχι όχιΣτεφανία καλημέρα. Κάνεις μήπως μασάζ πρωκτού;
Καλησπέρα το τηλέφωνό μου θα το βρεις ακριβώς από κάτω στην υπογραφή τ προφίλ μουΚαλησπερα!!! ειμαι νεος εδω θα μπορουσα ν εχω προσωπικη επικοινωνια;;;
στεφάνια μ θα δουλέψεις τις γιορτές ?βασικά μετά τις γιορτές θα δουλέυεις ??Γτ θα κάνω ταξίδι στην Αθήνα κ θα ήθελα να αφεθω λίγο στα χεράκια σου .Κ να δω πόσο μουναρα έχεις γίνει ,Γτ έχω να σε δω αρκετό καιρό .Καλησπέρα το τηλέφωνό μου θα το βρεις ακριβώς από κάτω στην υπογραφή τ προφίλ μου