Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Zimpampoue89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
1.538
Πόντοι
206
Η εκτόνωση μπορεί να έρθει και με ποδολαγνεία η δεν προσφέρεις τέτοια υπηρεσία ?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.030
Η εκτόνωση μπορεί να έρθει και με ποδολαγνεία η δεν προσφέρεις τέτοια υπηρεσία ?
ναι αμέ είναι το μόνο φετιχ που δέχομαι ν προσφέρω κ μου αρέσει το footjob και ενασχόληση μ τα πατουσάκια μ :*
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κουκλίτσα μου στις 2 ώρες πόσες εκτονωσεις?
μέχρι κ 2 κ άνεση χρόνου στην απόλαυση τ μασάζ :)))

Συνημμένα

• 20231006_234859.jpg
    20231006_234859.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 228

Zimpampoue89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
1.538
Πόντοι
206
ναι αμέ είναι το μόνο φετιχ που δέχομαι ν προσφέρω κ μου αρέσει το footjob και ενασχόληση μ τα πατουσάκια μ :*

Πανέμορφα πατουσακια και τι υπέροχο νέο ότι σου αρέσει η ποδολαγνεία θα τα τιμήσω σύντομα να είσαι καλά καλό σ/κ

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336
καλημέρα!μέχρι 14 Νοεμβρίου Λοιπόν κανονικά διαθέσιμη στην Αθήνα!

Βρε συ!! Κι άλλο αδυνάτισες από τότε που σε είδα? Νομίζω ότι έχεις βάλει τα γυαλιά σε πολλούς εδώ μέσα πλέον!!

ΜΠΡΑΒΟ σου!! Γιατί δεν είναι εύκολο να χάσεις τόσα κιλά! Κάτι ξέρω κι εγώ που ΔΕΝ τα καταφέρνω! :(

Ptr1st

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
2.999
Πόντοι
456

Τα δέχομαι και τα δύο χωρίς δεύτερη σκέψη

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
881
Πόντοι
86
Τα δέχομαι και τα δύο χωρίς δεύτερη σκέψη
Δεν θα το μετανιώσεις. Πάνε κάποια χρόνια που την είχα επισκεφθεί,και ακόμα θυμάμαι πόση καυλα έβγαζε με τα πατουσακια της!!

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
881
Πόντοι
86

Τα δαχτυλακια αυτά χρειάζονται ένα καλό γλύψιμο νομιζω!!!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.030
Βρε συ!! Κι άλλο αδυνάτισες από τότε που σε είδα? Νομίζω ότι έχεις βάλει τα γυαλιά σε πολλούς εδώ μέσα πλέον!!

ΜΠΡΑΒΟ σου!! Γιατί δεν είναι εύκολο να χάσεις τόσα κιλά! Κάτι ξέρω κι εγώ που ΔΕΝ τα καταφέρνω! :(
Καλημέρα καλημέρα το μυστικό βρίσκεται στην πειθαρχία και την αφοσίωση!
όταν κάτι το θέλεις και το βάζεις σκοπό τίποτα δεν μπορεί το χαλάσει!
επίσης είναι πολύ σημαντικό να το κάνεις κυρίως για τον εαυτό σου όπως το έκανα εγώ χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη πίεση από άλλους για αλλαγές :*

pidixtarasnick

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Like
49
Πόντοι
0

Το όριο των 2, περιλαμβάνει και τις εκτονώσεις κατά την διάρκεια του μασάζ εκτός από την επαφή;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.030
Το όριο των 2, περιλαμβάνει και τις εκτονώσεις κατά την διάρκεια του μασάζ εκτός από την επαφή;
Τι ακριβώς εννοείς καλέ? τι είσαι συντριβάνι ?!πόσες φορές δηλαδή μπορεί να χρειαστείς να μιλάμε λίγο ρεαλιστικά..

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
Τι ακριβώς εννοείς καλέ? τι είσαι συντριβάνι ?!πόσες φορές δηλαδή μπορεί να χρειαστείς να μιλάμε λίγο ρεαλιστικά..
Τι νόμιζες?
Τυπικό μέλος bou!
Μεγάλο μέγεθος ,άνω των 20 cm συνήθως και ικανότητα πολλαπλών θεαματικων οργασμων!
Αν δεν ηταν τόσο σεμνά παιδιά θα έβλεπες τους περισσότερους να πρωταγωνιστουν σε hard-core ταινίες!

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Τι νόμιζες?
Τυπικό μέλος bou!
Μεγάλο μέγεθος ,άνω των 20 cm συνήθως και ικανότητα πολλαπλών θεαματικων οργασμων!
Αν δεν ηταν τόσο σεμνά παιδιά θα έβλεπες τους περισσότερους να πρωταγωνιστουν σε hard-core ταινίες!
ακριβώς έτσι... μπλέξαμε!!! χαχαχαχα

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
εγώ μαζί σου και 5ώρο πρόγραμμα να κάναμε θα μου ήταν λίγο.... :) ανυπομονώ να βρεθούμε όμορφη, αισθησιακή, δοτική μας Στεφανία..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom