petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.763
- Πόντοι
- 41.813
Επιπλοποιο κοίτα να βρεις πρώτα για να στο φτιάξει μετάΜωρό μου θα έρθω να σπάσουμε το κρεβάτι!!!
Επιπλοποιο κοίτα να βρεις πρώτα για να στο φτιάξει μετάΜωρό μου θα έρθω να σπάσουμε το κρεβάτι!!!
ναι αμέ είναι το μόνο φετιχ που δέχομαι ν προσφέρω κ μου αρέσει το footjob και ενασχόληση μ τα πατουσάκια μΗ εκτόνωση μπορεί να έρθει και με ποδολαγνεία η δεν προσφέρεις τέτοια υπηρεσία ?
μέχρι κ 2 κ άνεση χρόνου στην απόλαυση τ μασάζ ))Κουκλίτσα μου στις 2 ώρες πόσες εκτονωσεις?
Ηρέμησε πορνοστάρ!!!Μωρό μου θα έρθω να σπάσουμε το κρεβάτι!!!
Πανέμορφα πατουσακια και τι υπέροχο νέο ότι σου αρέσει η ποδολαγνεία θα τα τιμήσω σύντομα να είσαι καλά καλό σ/κναι αμέ είναι το μόνο φετιχ που δέχομαι ν προσφέρω κ μου αρέσει το footjob και ενασχόληση μ τα πατουσάκια μ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μέχρι κ 2 κ άνεση χρόνου στην απόλαυση τ μασάζ ))
καλημέρα!μέχρι 14 Νοεμβρίου Λοιπόν κανονικά διαθέσιμη στην Αθήνα!
Τα δέχομαι και τα δύο χωρίς δεύτερη σκέψηναι αμέ είναι το μόνο φετιχ που δέχομαι ν προσφέρω κ μου αρέσει το footjob και ενασχόληση μ τα πατουσάκια μ
Δεν θα το μετανιώσεις. Πάνε κάποια χρόνια που την είχα επισκεφθεί,και ακόμα θυμάμαι πόση καυλα έβγαζε με τα πατουσακια της!!Τα δέχομαι και τα δύο χωρίς δεύτερη σκέψη
Τα δαχτυλακια αυτά χρειάζονται ένα καλό γλύψιμο νομιζω!!!ναι αμέ είναι το μόνο φετιχ που δέχομαι ν προσφέρω κ μου αρέσει το footjob και ενασχόληση μ τα πατουσάκια μ
Καλημέρα καλημέρα το μυστικό βρίσκεται στην πειθαρχία και την αφοσίωση!Βρε συ!! Κι άλλο αδυνάτισες από τότε που σε είδα? Νομίζω ότι έχεις βάλει τα γυαλιά σε πολλούς εδώ μέσα πλέον!!
ΜΠΡΑΒΟ σου!! Γιατί δεν είναι εύκολο να χάσεις τόσα κιλά! Κάτι ξέρω κι εγώ που ΔΕΝ τα καταφέρνω!
Το όριο των 2, περιλαμβάνει και τις εκτονώσεις κατά την διάρκεια του μασάζ εκτός από την επαφή;ναι αμέ είναι το μόνο φετιχ που δέχομαι ν προσφέρω κ μου αρέσει το footjob και ενασχόληση μ τα πατουσάκια μ
Τι ακριβώς εννοείς καλέ? τι είσαι συντριβάνι ?!πόσες φορές δηλαδή μπορεί να χρειαστείς να μιλάμε λίγο ρεαλιστικά..Το όριο των 2, περιλαμβάνει και τις εκτονώσεις κατά την διάρκεια του μασάζ εκτός από την επαφή;
Τι νόμιζες?Τι ακριβώς εννοείς καλέ? τι είσαι συντριβάνι ?!πόσες φορές δηλαδή μπορεί να χρειαστείς να μιλάμε λίγο ρεαλιστικά..
ακριβώς έτσι... μπλέξαμε!!! χαχαχαχαΤι νόμιζες?
Τυπικό μέλος bou!
Μεγάλο μέγεθος ,άνω των 20 cm συνήθως και ικανότητα πολλαπλών θεαματικων οργασμων!
Αν δεν ηταν τόσο σεμνά παιδιά θα έβλεπες τους περισσότερους να πρωταγωνιστουν σε hard-core ταινίες!
εγώ μαζί σου και 5ώρο πρόγραμμα να κάναμε θα μου ήταν λίγο.... ανυπομονώ να βρεθούμε όμορφη, αισθησιακή, δοτική μας Στεφανία..Τι ακριβώς εννοείς καλέ? τι είσαι συντριβάνι ?!πόσες φορές δηλαδή μπορεί να χρειαστείς να μιλάμε λίγο ρεαλιστικά..
Και 3ποντο εγώ φτάσαμε αισίως στα 4!εγο εχο μονοποντο