You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Δεν προλάβαινε να κλεινει τα ποδια λεει ο αλλος!!!!
Αφου δε γαμιεται για λεφτα η Στεφανια ρε νιαμου!!!!
Αισθησιασμο προσφερει!!!!!
Αφου δε γαμιεται για λεφτα η Στεφανια ρε νιαμου!!!!
Αισθησιασμο προσφερει!!!!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.030
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Σέξυ....Καλησπέρα στους αγαπημένους Μ!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.132
- Πόντοι
- 3.506
Πολύ γοητευτική όπως με κάθε σου φόρεμα!Καλησπέρα στους αγαπημένους Μ!
Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Δείξε λίγο το στήθος σου και για μας που του έχουμε αδυναμίαΚαλησπέρα στους αγαπημένους Μ!
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Άμα του έχεις αδυναμία, πάει να πει το έχεις δει, αν το έχεις δει πάει να πει έχεις γνωρίσει το κορίτσι μας, αν το έχεις γνωρίσει πάει να πει δεν κατάλαβες τίποτα!Δείξε λίγο το στήθος σου και για μας που του έχουμε αδυναμία
Άρα με την εις άτοπον απαγωγή που λέμε εμείς οι μαθηματικοί, είτε δεν την έχεις γνωρίσει ΚΑΘΟΛΟΥ, είτε δεν την έχεις γνωρίσει πραγματικά!
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.675
- Πόντοι
- 456
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ο βασιλιας ολων των επιστημων !!!Άμα του έχεις αδυναμία, πάει να πει το έχεις δει, αν το έχεις δει πάει να πει έχεις γνωρίσει το κορίτσι μας, αν το έχεις γνωρίσει πάει να πει δεν κατάλαβες τίποτα!
Άρα με την εις άτοπον απαγωγή που λέμε εμείς οι μαθηματικοί, είτε δεν την έχεις γνωρίσει ΚΑΘΟΛΟΥ, είτε δεν την έχεις γνωρίσει πραγματικά!
Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Φίλε μαθηματικέ, ο προτασιακός λογισμός σου είναι καλή προσπάθεια αλλά θέλει δουλειά!Άμα του έχεις αδυναμία, πάει να πει το έχεις δει, αν το έχεις δει πάει να πει έχεις γνωρίσει το κορίτσι μας, αν το έχεις γνωρίσει πάει να πει δεν κατάλαβες τίποτα!
Φυσικά η Στεφανία είναι κορίτσι με πολλές χάρες, αλλά εγώ είμαι βυζολάγνος και έχω έμφυτες αδυναμίες.
Και εδώ έρχεται η βιολογία να συνοδεύσει τα μαθηματικά.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 1.196
Από ότι φαίνεται φίλοι μου, ούτε τα μαθηματικά, ούτε η βιολογία, αλλά ούτε κ η τριγωνομετρία κ ο Αρχιμήδης (μη γράψω λάθος το όνομα κ παρεξηγηθούμε!) ο ίδιος να κατέβει, μπορούν να πείσουν την Στεφανία να δείξει λίγο το στήθος της, δυστυχώς! Στο θέμα αυτό δείχνει να είναι "μη μου τους κύκλους τάραττε".Φίλε μαθηματικέ, ο προτασιακός λογισμός σου είναι καλή προσπάθεια αλλά θέλει δουλειά!
Φυσικά η Στεφανία είναι κορίτσι με πολλές χάρες, αλλά εγώ είμαι βυζολάγνος και έχω έμφυτες αδυναμίες.
Και εδώ έρχεται η βιολογία να συνοδεύσει τα μαθηματικά.
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.638
- Πόντοι
- 1.436
Αφηστε ρε παιδιά το στήθος κλπ.Από ότι φαίνεται φίλοι μου, ούτε τα μαθηματικά, ούτε η βιολογία, αλλά ούτε κ η τριγωνομετρία κ ο Αρχιμήδης (μη γράψω λάθος το όνομα κ παρεξηγηθούμε!) ο ίδιος να κατέβει, μπορούν να πείσουν την Στεφανία να δείξει λίγο το στήθος της, δυστυχώς! Στο θέμα αυτό δείχνει να είναι "μη μου τους κύκλους τάραττε".
Πηγαίνετε να σας κάνει ένα μασάζ να σαν μπει ο χρόνος χωρίς πιασίματα και με χαμογελο
Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Μα δεν ειπα να δειξει γυμνο το στήθος.Από ότι φαίνεται φίλοι μου, ούτε τα μαθηματικά, ούτε η βιολογία, αλλά ούτε κ η τριγωνομετρία κ ο Αρχιμήδης (μη γράψω λάθος το όνομα κ παρεξηγηθούμε!) ο ίδιος να κατέβει, μπορούν να πείσουν την Στεφανία να δείξει λίγο το στήθος της, δυστυχώς! Στο θέμα αυτό δείχνει να είναι "μη μου τους κύκλους τάραττε".
Αλλά στην φωτογραφία που σχολίασα ούτε ζιβάγκο να φόραγε!
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
εχει φωτο σε προηγουμενες σελιδες του νηματος!!! χωρις ζιβαγκο!!!Μα δεν ειπα να δειξει γυμνο το στήθος.
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Μια που πιάσατε τα σχολικά μαθήματα να τονίσω ότι τα βυζγιά της Στεφανίας ακολουθούν ΠΙΣΤΑ τους νόμους της φυσικής ιδιαίτερα εκείνον της βαρύτητας…
Σημαδεύουν πάτωμα!!!!
Σημαδεύουν πάτωμα!!!!
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 1.196
Δεκέμβρης φίλε, προσέχει για να μη κρυώσει. Το καλοκαίρι δίπλα στην πισίνα φόραγε λιγότερα!Μα δεν ειπα να δειξει γυμνο το στήθος.
linusvonpelt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2010
- Like
- 175
- Πόντοι
- 0
6η επισκεψή μου σήμερα στην στεφανία και μάλλον θα σταματήσω να μετράω,ελπίζω να τις εκατοστίσω!Αφού με χαλάρωσε όπως μόνο αυτή ξέρει,μετά με απογείωσε πάλι όπως μόνο αυτή ξέρει.Εκτός από τις άριστες υπηρεσίες τις ,είναι και πολύ καλό παιδί που σέβεται αυτόν που θα την επισκεφτεί,χωρίς να κοιτάει ρολόϊ και χωρίς να ξεπετάει.Η στεφανία σε αυτά που προσφέρει είναι μονόδρομος,ας μας πει κάποιος ποιά είναι καλύτερη,στο θέμα μασάζ με παρελκόμενα,να την επισκεφτούμε!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.030
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.282
- Πόντοι
- 1.076
Χρόνια πολλά Στεφάνια να είσαι καλά και σε περιμένουμε να έρθεις με το νέο έτος θεσσαλονικη.Χρόνια πολλά με υγεία!
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
Χρόνια πολλά στεφι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χρόνια πολλά με υγεία!
Χρόνια πολλά και καλά γλυκό κορίτσιΧρόνια πολλά με υγεία!
BTW.... Είσαι super!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K