Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.743
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια!
Σκάλωμα που έφαγες βραδιάτικα βρε παιδί μου..
Ευχαριστώ για την υπόδειξη , αλλά ξέρω να διαχειρίζομαι σωστά την δουλειά μου κ να ενημερώνω για τις υπηρεσίες μου οι οποίες είναι γνωστές κ στην τελική οποίος ενδιαφέρεται μαθαίνει.

Tsabatman222043

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
14
Πόντοι
0
Εγώ πάντως προσωπικά θα ήθελα να εντάξεις στο πρόγραμμα σου, και το λέω σοβαρά, να μπορεί κάποιος να σε επισκεφτεί για να πιει έναν καφέ μαζί σου να σε γνωρίσει. Πάντα με το κατάλληλο αντίτιμο.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.743
Εγώ πάντως προσωπικά θα ήθελα να εντάξεις στο πρόγραμμα σου, και το λέω σοβαρά, να μπορεί κάποιος να σε επισκεφτεί για να πιει έναν καφέ μαζί σου να σε γνωρίσει. Πάντα με το κατάλληλο αντίτιμο.
Σε ευχαριστώ πολύ Καταρχάς για την πρόταση να αντιπροτείνω κάτι ακόμη καλύτερο μπορείς να κανονίσεις εσύ εάν κάποιος ενδιαφέρεται μία συνάντηση μασάζ κ ν κλείσει επιπλέον χρόνο αν θέλεις και να αξιοποιήσουμε και τον κήπο του χώρου που διαθέτω είτε για ποτό είτε για καφέ είτε για παρέα και να είναι μία απόλυτα ολοκληρωμένη χαλαρωτική και gfe experiencε.

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Εχετε ξεφυγει

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Bonjour!
IMG_20220531_111620.jpg
Κούκλα.....φωνούλα.....φιλάκια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.921
Πόντοι
3.506

'' Κι ο Οδυσσέας γύρισε
Στο σπίτι κουρασμένος
Μασάζ πολύ θα ήθελε
Γιατί είναι πονεμένος''

''Όμως δεν το περίμενε
Να δει κι άλλη φωτογραφία
Και στο κορίτσι έγραψε
''Να μια αιθέρια παρουσία'' :hi:

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Μήπως να την πληρώνουμε για να κάνουμε τις δουλειές της στο σπίτι και να μαγειρεύουμε???

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
Σε ευχαριστώ πολύ Καταρχάς για την πρόταση να αντιπροτείνω κάτι ακόμη καλύτερο μπορείς να κανονίσεις εσύ εάν κάποιος ενδιαφέρεται μία συνάντηση μασάζ κ ν κλείσει επιπλέον χρόνο αν θέλεις και να αξιοποιήσουμε και τον κήπο του χώρου που διαθέτω είτε για ποτό είτε για καφέ είτε για παρέα και να είναι μία απόλυτα ολοκληρωμένη χαλαρωτική και gfe experiencε.
Για να αισθανθει στο πετσι του το girlfriend experience μπορεις να του δινεις και τα σκουπιδια να τα πεταξει φευγοντας :bounce-glasses:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.042
Πόντοι
5.956
'' Κι ο Οδυσσέας γύρισε
Στο σπίτι κουρασμένος
Μασάζ πολύ θα ήθελε
Γιατί είναι πονεμένος''

''Όμως δεν το περίμενε
Να δει κι άλλη φωτογραφία
Και στο κορίτσι έγραψε
''Να μια αιθέρια παρουσία'' :hi:
Ζωγραφίζεις αγόρι μου!!
Άρα Πηνελόπη όχι Κίρκη!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.042
Πόντοι
5.956
ΩΡΑΙΟ,για εμάς τους γυμνιστες υπάρχει δυνατότητα να είμαστε με αδαμιαια περιβολη στον κηπο?
Υπάρχει privacy?

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
ΩΡΑΙΟ,για εμάς τους γυμνιστες υπάρχει δυνατότητα να είμαστε με αδαμιαια περιβολη στον κηπο?
Υπάρχει privacy?
Πρέπει να πάει ο φίλος να κουρέψει το γρασίδι πρώτα!!! :grin::grin::grin:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom