Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
Ήρθε και ο Αγράμματος
Στων φίλων την παρέα
Μια καλησπέρα για να πει
Σε όλους και στην ωραία

Μα ξαφνικά αντίκρισε
Μια νέα φωτογραφία
Κι αμέσως συλλογίστηκε
΄΄Η πιο γοητευτική κυρία΄΄ :wink:
Κ ποιητής!μα πόσα ταλέντα βρε παιδί μου!
"Πολυμήχανος Οδυσσέας", πραγματικά όμως!

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Στε
Bonjour!
IMG_20220531_111620.jpg
Κοριτσι μας φτιαχνεις εν αναμονη της καθοδου σου στην Κρητη.....
Αν τωρα ανεβαζες κ την πισω οψη.....

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Στε

Κοριτσι μας φτιαχνεις εν αναμονη της καθοδου σου στην Κρητη.....
Αν τωρα ανεβαζες κ την πισω οψη.....
Άσε ρε φιλε,δεν είμαστε τώρα για εγκεφαλικά, έχουμε και κάποια ηλικια!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Στεφανία πρέπει να ενημερώσεις για τις αλλαγές που έχεις κάνει ειδικά στο δεύτερο μέρος του προγράμματος σου για να μην μας έρχεται ξαφνικό από το τηλέφωνο, εκτός αν το κάνεις επιλεκτικά οπότε κάνε όπως νομίζεις, αλλά καλό είναι να ξέρουν όλοι από πριν για τις αλλαγές.

ΥΓ. Έχεις γίνει μεγάλη καύλα, δηλώνω fan, όσο μεγαλώνεις τόσο μας καύλ....... ερεθιζεις
(έχουμε και τρόπους, δεν είμαστε γομάρια.)

Τελευταία τροποποίηση:

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.082
Πόντοι
206
Στεφανία πρέπει να ενημερώσεις για τις αλλαγές που έχεις κάνει ειδικά στο δεύτερο μέρος του προγράμματος σου για να μην μας έρχεται ξαφνικό από το τηλέφωνο, εκτός αν το κάνεις επιλεκτικά οπότε κάνε όπως νομίζεις, αλλά καλό είναι να ξέρουν όλοι από πριν για τις αλλαγές.

ΥΓ. Έχεις γίνει μεγάλη καύλα, δηλώνω fan, όσο μεγαλώνεις τόσο μας καύλ....... ερεθιζεις
Αλλαγές?

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
Ενημερωση για τις αλλαγες θα επρεπε ηδη να εχει γινει.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998

Καλησπέρα αρχικά δεν υπάρχουν αλλαγές.ούτως η άλλως είμαι πάντα ξεκάθαρη κ σαφής ως προς τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων κ το τι ισχύει, για κάθε ενδιαφερόμενο που είναι καινούργιος η έχει καιρό ν με επισκεφτεί.
Χαίρομαι που σου αρέσει η αισθησιακή μου εκδοχή κ διακρινεις να ωριμάζει μέρα με την μέρα.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Καλησπέρα αρχικά δεν υπάρχουν αλλαγές.ούτως η άλλως είμαι πάντα ξεκάθαρη κ σαφής ως προς τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων κ το τι ισχύει, για κάθε ενδιαφερόμενο που είναι καινούργιος η έχει καιρό ν με επισκεφτεί.
Χαίρομαι που σου αρέσει η αισθησιακή μου εκδοχή κ διακρινεις να ωριμάζει μέρα με την μέρα.
Δώσε δημόσια μια σαφή ενημέρωση κι ας κρίνει ο κάθε ενδιαφερόμενος αν πρόκειται για αλλαγή η όχι, σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι κακό απλά για μένα πρέπει να ενημερώσεις .

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Δώσε δημόσια μια σαφή ενημέρωση κι ας κρίνει ο κάθε ενδιαφερόμενος αν πρόκειται για αλλαγή η όχι, σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι κακό απλά για μένα πρέπει να ενημερώσεις .
Εγώ που συναντώ τακτικά την Στεφανια (όχι όσο θα ήθελα λόγω απόστασης) δεν έχω δει να υπάρχουν αλλαγές πέρα από την προσθήκη της tantra ,που διαρκεί 1μιση ώρα και έχει κόστος 100 ευρώ!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
Κ το edging που είναι κ αυτό καινούργιο πρόγραμμα σχετικά.
Φυσικά σκέφτομαι τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον κ πρωτοτυπία να εντάξω στις επιλογές .. για ο,τι νεώτερο θα υπάρχει άμεση ενημέρωση ως συνήθως!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Εγώ που συναντώ τακτικά την Στεφανια (όχι όσο θα ήθελα λόγω απόστασης) δεν έχω δει να υπάρχουν αλλαγές πέρα από την προσθήκη της tantra ,που διαρκεί 1μιση ώρα και έχει κόστος 100 ευρώ!
Έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα πως ίσως το κάνει επιλεκτικά γι'αυτό δεν έγραψα τίποτα περισσότερο, για να το αποσαφηνίσει η ίδια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.167
Πόντοι
5.506
Ο εξυπνάκιας της βραδυάς.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα πως ίσως το κάνει επιλεκτικά γι'αυτό δεν έγραψα τίποτα περισσότερο, για να το αποσαφηνίσει η ίδια
Το tantra ναι το κάνει επιλεκτικά με κριτήριο την τριχοφυια του ενδιαφερόμενου!
Ας με διορθώσει η στεφ αν δεν είναι έτσι!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Δεν τίθεται κανένα θέμα επιλεκτικοτητας,θα σε παρακαλούσα να μην επίμονος με κάτι που δεν υφίσταται.
Εννοείς πως κάνω λαθος
Το tantra ναι το κάνει επιλεκτικά με κριτήριο την τριχοφυια του ενδιαφερόμενου!
Ας με διορθώσει η στεφ αν δεν είναι έτσι!
Καμία σχέση ούτε με τάντρα ούτε με κωλοδάχτυλα ούτε με μποντυ του μποντυ που ναι το ξέρω πως το κάνει ανάλογα με την τριχοφυία, αν θέλει ας ενημερώσει η ίδια, προς το παρών δεν θα πω κάτι παραπάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom