LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
ΚομμώτριαΝταλικιερισσα είναι η λουγκρα?
ΚομμώτριαΝταλικιερισσα είναι η λουγκρα?
Εσύ σίγουρα ξέρεις τις πρεζοπουτανες!Άρα κατά τα λεγόμενα σου υπάρχουν μονο 2 κατηγορίες εργαζομένων κοριτσιών, οι πρεζοπουτανες και η κατηγορια "Στεφανία" ή αλλιώς ιέρεια.
αδυνατεις να κατανοήσεις το νόημα της λέξης μίας πρεζοπουτάνας ...δεν αναφέρω πολλές(πρεζοπουτάνων)..φυσικά υπάρχουν κατηγορίες .......έχεις πρόβλημα σύγκρισης λόγω νηπιακης απειρίας και λόγω παιδείας.φυσικά και υπάρχουν και άλλες κατηγορίες. δεν είναι όλα τα εστιατορια ίδια.την συγκεκριμένη κριτική την έγραψα διότι πρέπει σε αυτη την χώρα οι σωστοί να αμοίβονται .αντιλαμβανομαι τον βαρύτατο πόνο σου και την θλίψη σου για την κριτική μουΆρα κατά τα λεγόμενα σου υπάρχουν μονο 2 κατηγορίες εργαζομένων κοριτσιών, οι πρεζοπουτανες και η κατηγορια "Στεφανία" ή αλλιώς ιέρεια.
Αυτο με το beta-males ωραιο. Αν επιτρεπεις θα το ενσωματωσω στο ρεπερτοριο μουΟ άλλος λέει ντρέπεται να γράψει για τις έξτρα υπηρεσίες επειδή δεν αισθάνεται άνετα... Λες και δεν πλήρωσε για αυτές τις υπηρεσίες, η ότι είναι ζευγάρι και θα την εκθέσει...
Φέρθηκε με σεβασμό και αξιοπρέπεια στα έξτρα έγραψε, για αυτο. Οι άλλες κοπέλες δηλαδή στον παίζουν και κάνουν σεξ χωρίς αξιοπρέπεια, για αυτό γράφονται κριτικές.
Πόσα beta males έχει γεμίσει αυτή η σελίδα...
Όπως υπάρχουν και δύο κατηγορίες γυναικών, αυτές που τις γαμας και αυτές που τους κάνεις έρωτα!Άρα κατά τα λεγόμενα σου υπάρχουν μονο 2 κατηγορίες εργαζομένων κοριτσιών, οι πρεζοπουτανες και η κατηγορια "Στεφανία" ή αλλιώς ιέρεια.
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!Garden mood!
Καλησπέρα σας γοητευτική μου κυρία !!Garden mood!
Καλησπέρα σας γοητευτική μου κυρία !!
Έλεος βρε κορίτσι μου... Η Πρίνου είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί. Βέβαια, εφ΄ όσον σου αρέσεις και υπάρχουν οι διάφοροι που σε κάνουν ΘΕΑ από την αγαμία τους, καλά κάνεις και τους χορεύεις καστρινό. Αλλά έλεος με τα βοδινά μπούτια και τα χοιρινά καπούλια...Garden mood!
Εντάξει στο bou είμαστε, δεν είμαστε στο site της αρχιεπισκοπής αλλά εσύ το παραγαμησες τύπε ...Έλεος βρε κορίτσι μου... Η Πρίνου είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί. Βέβαια, εφ΄ όσον σου αρέσεις και υπάρχουν οι διάφοροι που σε κάνουν ΘΕΑ από την αγαμία τους, καλά κάνεις και τους χορεύεις καστρινό. Αλλά έλεος με τα βοδινά μπούτια και τα χοιρινά καπούλια...
Έχεις δίκιο,είμαστε αγαμητοι,εσυ σαν γαμημενος που είσαι γιατί μπαίνεις σε νήμα κοριτσιού που δεν γουστάρεις?Έλεος βρε κορίτσι μου... Η Πρίνου είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί. Βέβαια, εφ΄ όσον σου αρέσεις και υπάρχουν οι διάφοροι που σε κάνουν ΘΕΑ από την αγαμία τους, καλά κάνεις και τους χορεύεις καστρινό. Αλλά έλεος με τα βοδινά μπούτια και τα χοιρινά καπούλια...
Κάνεις λάθος, αποχωρώντας αφήνεις χώρο στα γελοια υποκείμενα του σαιτ,τους γαμιαδες της χούφτας τους,η στην καλύτερη του δεκαρικού στα μπουρδελακια του μεταξιου!!εγώ τέρματίζω μετα την δημοσίευση του κυρίου παύω να συμμετέχω....στην συζήτηση.είναι ευθύνη των διαχειριστών να σέβονται τα μέλη.ειλικρινά με ενοχλεί να προσβάλουν φίλους μου φορώντας κουκούλα και μάλιστα γυναίκα ειναι ανανδρο.ας βγάλουν την κουκούλα τουλάχιστον.....ειλικρινα λυπάμε για την κατάντια του σαιτ.θα παραμείνω ενεργός χωρίς να συμμετεχω πλέον σε συζητήσεις οπως κάνω εδω και χρόνια
Ηρεμησε μυστη,φιλη σου δεν ειναι,πληρωσες μια υπηρεσια,και την ελαβες.Πιθανον να εχει εφεση η κοπελα στα αγαπησιαρικα παιχνιδια και στο gfe.Κι εσυ ετοιμος εισαι να πεσεις στα ποδια της να ζητησεις γαμο.Αναφερεις οτι θα ξαναπας εαν σε δεχτει.Εσυ εισαι ο πελατης ,δε σου κανει κανενας χαρη.Αν σε δεχοταν τσαμπα,το συζηταμε..εγώ τέρματίζω μετα την δημοσίευση του κυρίου παύω να συμμετέχω....στην συζήτηση.είναι ευθύνη των διαχειριστών να σέβονται τα μέλη.ειλικρινά με ενοχλεί να προσβάλουν φίλους μου φορώντας κουκούλα και μάλιστα γυναίκα ειναι ανανδρο.ας βγάλουν την κουκούλα τουλάχιστον.....ειλικρινα λυπάμε για την κατάντια του σαιτ.θα παραμείνω ενεργός χωρίς να συμμετεχω πλέον σε συζητήσεις οπως κάνω εδω και χρόνια
Η katsika γιατί κουτσαθηκε?δεν βαζεις εσυ μπουτακι ... κοκκινιστο με χοντρο μακαρονι ειναι οτι πρεπει ....
Εσύ δηλαδη κάνεις έρωτα στα κορίτσια ρε 65χρονο σαψαλο;Όπως υπάρχουν και δύο κατηγορίες γυναικών, αυτές που τις γαμας και αυτές που τους κάνεις έρωτα!
Το τελευταίο προφανώς σου ειναι άγνωστη λέξη!
Πέρα από την πλάκα, τιμή της που βάζει φωτογραφίες, γιατί αν βασιζόταν ο καθένας που ήθελε να την κλείσει (και έδινε πολλη σημασία στην εμφανιση) στο τι γράφουν τα όρνια κάθε μέρα εδώ μέσα θα περίμενε να συναντήσει κάποιο αγγελάκι της victoria's secretΈλεος βρε κορίτσι μου... Η Πρίνου είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί. Βέβαια, εφ΄ όσον σου αρέσεις και υπάρχουν οι διάφοροι που σε κάνουν ΘΕΑ από την αγαμία τους, καλά κάνεις και τους χορεύεις καστρινό. Αλλά έλεος με τα βοδινά μπούτια και τα χοιρινά καπούλια...
Και βέβαια ,αυτό έκανα παντοτε!εύχομαι όταν φτάσεις στην ηλικία μου να μπορείς να κάνεις το ίδιο!Εσύ δηλαδη κάνεις έρωτα στα κορίτσια ρε 65χρονο σαψαλο;