You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Στεφανια, μου έχεις λείψει πολύ, λόγω της πανδημίας, σε λίγες μέρες που θα είμαι πλήρως εμβολιασμενος θα σε επισκεφθώ. Έχεις γίνει ακόμη ομορφότερη κούκλα μου, να είσαι πάντα καλά!Glamorous!
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Μέχρι τρία.Δάχτυλο βάζει; Ξέρετε;
?????
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.801
Υπάρχουν κ άσκοπες-χυδαιες ερωτήσεις...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 79062
Επισκέπτης
Καλησπέρα Στεφανία! Νομίζω ότι 2-3 φωτογραφίες (χωρίς πρόσωπο) θα βοηθούσαν....δεν μιλάω για κάτι ιδιαίτερο , απλά για να έχουμε μια εικόνα.Μασάζ προστάτη είναι ρε παιδιά. Δε καταλαβαίνω γιατί το θεωρείτε χυδαίο κλπ. Τεσπα
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.479
- Πόντοι
- 456
εχει το τηλεφωνο της η κοπελα φατσα καρτα .παρτε την και ρωτειστε την. μην περιμενετε απαντηση δημοσιως σε τετοια ερωτηματα .Δάχτυλο βάζει; Ξέρετε;
να το βαζει που;Δάχτυλο βάζει; Ξέρετε;
Στο βαζο με το μελι...να το βαζει που;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.801
Καλησπέρα!τι φωτογραφίες εννοεις?Καλησπέρα Στεφανία! Νομίζω ότι 2-3 φωτογραφίες (χωρίς πρόσωπο) θα βοηθούσαν....δεν μιλάω για κάτι ιδιαίτερο , απλά για να έχουμε μια εικόνα.
Δεν προσφέρω μασαζ προστάτη κ γενικά περίεργα φετίχ.αυτα δεν έχουν σχέση με το μασάζ η τον αισθησιασμό.. ξεφεύγει η κατάσταση.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
και γω αναρωτιέμαι γιατί δεν βάζουν φωτογραφίες στα θρέντς των μασάζ.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
γιατί η βιτρίνα τους( δεν αναφέρομαι στην Στεφανία αλλά στα μασαζ που ρώτησες) είναι το μσαζ, τα υπόλοιπα Κύριοι των Αρχών είνα θέμα της κοπέλας!και γω αναρωτιέμαι γιατί δεν βάζουν φωτογραφίες στα θρέντς των μασάζ.
Η βιτρίνα τους πρέπει να είναι καθαρή!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 79062
Επισκέπτης
Εννοώ κάποιες φωτογραφίες να έχουμε μια εικόνα σου . Νομίζω ότι βοηθάει να υπάρχει μια πρώτη ιδέα τι θα συναντήσουμε. Αν αυτό νομίζεις ότι σε προσβάλει , συγνωμηΚαλησπέρα!τι φωτογραφίες εννοεις?
Δεν προσφέρω μασαζ προστάτη κ γενικά περίεργα φετίχ.αυτα δεν έχουν σχέση με το μασάζ η τον αισθησιασμό.. ξεφεύγει η κατάσταση.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
μα όλα τα μασάζ βάζουνε φωτογραφίες στα σάιτς. Που είναι η παρανομία να βάλεις φωτογραφία δεν ανέφερα καθόλου για υπόλοιπα. Από τη στιγμή που παίζει ρόλο πρέπει να μπαίνουν και φωτογραφίες. Όπως στα σάιτς.γιατί η βιτρίνα τους( δεν αναφέρομαι στην Στεφανία αλλά στα μασαζ που ρώτησες) είναι το μσαζ, τα υπόλοιπα Κύριοι των Αρχών είνα θέμα της κοπέλας!
Η βιτρίνα τους πρέπει να είναι καθαρή!
Και θα τελειώσουν και οι ατέλειωτες κουβέντες τύπου η αφροδίτη είναι χοντρή όχι είναι γεματούλα
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
εννοεείς όταν για παράδειγμα αναφερόμαστε σε μια Χ κοπέλα να μπορούμε να βάζουμε την φωτογραφία της, μα ούτως ή άλλως την έχει στο Τάδε site του γραφείου!μα όλα τα μασάζ βάζουνε φωτογραφίες στα σάιτς. Που είναι η παρανομία να βάλεις φωτογραφία δεν ανέφερα καθόλου για υπόλοιπα. Από τη στιγμή που παίζει ρόλο πρέπει να μπαίνουν και φωτογραφίες. Όπως στα σάιτς.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
εννοώ να βάζουνε οι ίδιες οι κοπέλες στα θρέντς τους.εννοεείς όταν για παράδειγμα αναφερόμαστε σε μια Χ κοπέλα να μπορούμε να βάζουμε την φωτογραφία της, μα ούτως ή άλλως την έχει στο Τάδε site του γραφείου!
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Αγαπητή μου, όταν έχουν τεθεί όρια ξεκάθαρα στην συνέδρια, τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει. Ο αισθησιασμός αφορά την διέγερση των αισθήσεων και μπορεί να επιτευχθεί με οποιοδήποτε τρόπο. Το μασάζ προστάτη είναι άλλη μια υπηρεσίες που προσφέρεται η’ και όχι.Καλησπέρα!τι φωτογραφίες εννοεις?
Τελευταία τροποποίηση:
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
μα αν δεις δεν υπάρχουν κοπέλες με threads!εννοώ να βάζουνε οι ίδιες οι κοπέλες στα θρέντς τους.
Μόνο της Στεφανίας είναι και έχει επιζήσει μέρι σήμερα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K