biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.857
Έλα ντε!!!που φτάσαμε..
Σε ευχαριστώ πολύ κ θα περιμένω το comeback soon )))Μα σημειώσω επίσης ότι οι φωτογραφίες που έχεις αγαπητή στεφάνια σε αδικούν. Είσαι πολύ πιο γλυκιά από κοντά. Υ.γ. έχω να έρθω από όταν ήσουν στο ισό-υπογειο ψυχικό λόγω δουλειάς Θεσσαλονίκη αλλά από Ιούνιο όταν πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών θα επανέλθω.
Ότι πιο αξιολογο στην Αθήνα σε υπηρεσίες μασάζ και ερωτισμού κατά την ταπεινή μου άποψη η Στεφανία.
Ετοιμασου για καταγγελιες της delusional και των λουληδων της πως ειναι ανηθικο να ψαχνεις στο νημα της για αλλες υπηρεσιες.Ποιος συναγωνιστης γνωριζει αν υπαρχει κοπελα μαυρη να κανει μασαζ
περίμενες 3 χρόνια ολόκληρα να κάνεις ένα Post και τελικά το έκανες σε λάθος thread!Ποιος συναγωνιστης γνωριζει αν υπαρχει κοπελα μαυρη να κανει μασαζ
Γιατί όχι ένα αγγουρακι? που ειναι και δροσερό?Oletiras , αηδία βρε παιδί μου..
Δεν έλεγες κάτι vegetarian τουλάχιστον..τύπου καυτή κόκκινη πιπεριά!
Φετιχ με Tabasco κανεις δηλαδη?Oletiras , αηδία βρε παιδί μου..
@biky-stefania είσαι βετζετεριαν;;;Oletiras , αηδία βρε παιδί μου..
βικουλα ,σου θυμιζει κατι αυτο ....? πρεπει να ξαναερθω τελικα .εχουν περασει 2 χρονια και ...προφανως εχεις βελτιωσει ακομη περισσοτερο τις επιδοσεις σου. πολλους διθυραμβους διαβαζω (απο γνωστους κι αγνωστους ) και με βαζουν σε πειρασμο ...Αφού έκανα την επίσκεψη και εγώ στην στεφάνια έχω να πω τα εξής.
Προσωπικά την καταταζω στα στάνταρ μου για το μασαζ που προσφέρει. Πήρα το πρόγραμμα με το happy end. Περιττω να πω ότι το μασάζ το κατέχει απίστευτα αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι και το γλυκό στο τέλος το έκανε με τρόπο που με ευχαρίστησε πλήρως.
Αν θα έκανα κάποιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει και σεχ, μάλλον όχι.
Όχι για την εμφάνιση της κοπέλας, αλλα (είναι πολύ γλυκιά) γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν το θέλει και δεν θέλω να με χαλάσει κάτι σε αυτό που κάνει.
Υσ. Αν και δεν ξέρω αν το έχει σε κάποιο πρόγραμμα αλλά μασαζ και στοματικό θα ήταν κορυφή.
Ναι!!@biky-stefania είσαι βετζετεριαν;;;
Καλή Κυριακή! ευχαριστω πολύ για την θετική αξιολόγησηΑφού έκανα την επίσκεψη και εγώ στην στεφάνια έχω να πω τα εξής.
Προσωπικά την καταταζω στα στάνταρ μου για το μασαζ που προσφέρει. Πήρα το πρόγραμμα με το happy end. Περιττω να πω ότι το μασάζ το κατέχει απίστευτα αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι και το γλυκό στο τέλος το έκανε με τρόπο που με ευχαρίστησε πλήρως.
Αν θα έκανα κάποιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει και σεχ, μάλλον όχι.
Όχι για την εμφάνιση της κοπέλας, αλλα (είναι πολύ γλυκιά) γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν το θέλει και δεν θέλω να με χαλάσει κάτι σε αυτό που κάνει.
Υσ. Αν και δεν ξέρω αν το έχει σε κάποιο πρόγραμμα αλλά μασαζ και στοματικό θα ήταν κορυφή.
Καινούρια πληροφορία αυτή, δεν το ήξερα.