Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 7.059
- Πόντοι
- 1.046
Και μιας και αναφεραμε τις ποδαρες της Σταματίνας...οριστε και μια καλη φωτο με τις ποδαρες της φατσα καρτα...ποδαρες για τρελο γλειψιμο και για δυνατο footjob
Να βγάλει τις γόβες και να σε βάλει να της γλειψεις τα πατουσακιαΓόβα και ξερό ψωμί
Aυτα τα χειιλάκια να ποστισω και να πεσει στα βυζακια τηςΤην είχα πετύχει πριν από χρόνια πρωί στη Γλυφάδα.
Μαύρο κολάν και ύφος.
Σε αντίθεση με αυτά που γράφουν πολλοί εμένα μου άρεσε πολύ ο κωλος της.
Ήταν γυμναστηριακος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κορμάρα!Για πολύ στάξιμο.....η μιλφαρα
Και μιας και αναφεραμε τις ποδαρες της Σταματίνας...οριστε και μια καλη φωτο με τις ποδαρες της φατσα καρτα...ποδαρες για τρελο γλειψιμο και για δυνατο footjob
Εεεε και;;;μας πειράζει αυτο;;;Έχει κότσι.
Εεεε και;;;μας πειράζει αυτο;;;
Από τον Δρυμούση την έμαθα εποχής alter
Ετσι και να μυριζουν δερματιλα απο τις γοβες.Να βγάλει τις γόβες και να σε βάλει να της γλειψεις τα πατουσακια
Ετσι ακριβώς...θα έχουν και υπέροχη γεύση τα πατουσακια τηςΕτσι και να μυριζουν δερματιλα απο τις γοβες.
Φουττζοπ και χυσιμο στις πατουσες της.να τις τρυβει μεταξυ τους να αποροφιουνται τα χυσια.για ενυδατωση.ποια κρεμα και μαλακιες.Ετσι ακριβώς...θα έχουν και υπέροχη γεύση τα πατουσακια της
Χαχαχα έτσι ακριβώς όπως τα λες φιλαράκιΦουττζοπ και χυσιμο στις πατουσες της.να τις τρυβει μεταξυ τους να αποροφιουνται τα χυσια.για ενυδατωση.ποια κρεμα και μαλακιες.
Από τον Δρυμούση την έμαθα εποχής alter
Μετά δεν την παρακολουθούσα ελέω χρόνου
Παλιά φώτο αυτή satov1Σούπερ Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Αλήθεια?Δε θυμάμαι να την έχω δει.Παλιά φώτο αυτή satov1