Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 10.920
- Πόντοι
- 2.256
Τελικά σ αρέσει η όχι ρε μάστορα δεν κατάλαβαΤύπε είναι καύλα αλλά όχι αυτό που βλέπεις και γουστάρεις.
Τσάκο και εσύ πυρφόρε
Τελικά σ αρέσει η όχι ρε μάστορα δεν κατάλαβαΤύπε είναι καύλα αλλά όχι αυτό που βλέπεις και γουστάρεις.
Τσάκο και εσύ πυρφόρε
Τελικά σ αρέσει η όχι ρε μάστορα δεν κατάλαβα
Σωστός ο φίλος φαίνεται γνωστης της κατάστασης. Κ στο αλτερ π την είχαν πάρει τα φύλλα κ τα δεντρα έκανα μλκια. Έπρεπε να έχω άποψη αλλά δεν με συγκίνησε ποτεΌταν μου την έκαναν πάσα τις εποχές του mad είπα όχι.
Μιλάμε για πριν τις πλαστικές, τότε δεν άξιζε.
Τώρα της έριχνα και ένα και 2.
Απλά σου λέω ότι εάν ξεβαφτεί και φύγουν τα φίλτρα κ εσυ θα ξενερώσεις
Σωστός ο φίλος φαίνεται γνωστης της κατάστασης. Κ στο αλτερ π την είχαν πάρει τα φύλλα κ τα δεντρα έκανα μλκια. Έπρεπε να έχω άποψη αλλά δεν με συγκίνησε ποτε
Η γυναίκα μουΑν μου βρεις νίμου μετά από τρεις γέννες και στην ηλικία με τέτοιο κορμί και γκαβλα οκ
Χαχαα μπαααΣτείλε μήνυμα χωρίς πρόσωπο να δω
Η σταματινα και το χαρέμι τηςΚαβλιαρα και στην έξοδο
γιατι ποσες ξερεις ομορφες χωρις χτενισμα μακιγιαζ και φιλτρα?Όταν μου την έκαναν πάσα τις εποχές του mad είπα όχι.
Φορεματαρα με πέδιλο
Όλες, αν ξεβαφούν, το ίδιο είναι...Ελάχιστες, είναι αυτ΄ες που βλέπονται χωρίς μακιγιάζ...Όταν μου την έκαναν πάσα τις εποχές του mad είπα όχι.
Φορεματαρα με πέδιλο
Πρόσφατο βιδεο;Φορεματαρα με πέδιλο
Πως το ξερετε ρε παιδια... Τι λετε;;Η τωρινή σύντροφος και αφεντικίνα της Σταματίνας, Μαίρη Παλιαλέξη είχε χθες γενέθλια. Στιγμή δεν έφυγε από κοντά της η Σταματίνα κρατώντας της σφιχτά το χέρι, ενώ η γενεθλιάζουσα ήταν τρισευτυχισμένη. Το φόρεμα της Σταματίνας τέλος φοβερό
Και στην μέση η κουμπαρούλα...Να έχεις μια καρδιά που ποτέ δεν σκληραίνει, έναν χαρακτήρα που ποτέ δεν κουράζει, ένα άγγιγμα που ποτέ δεν πονά.
Κάρολος Ντίκενς , 1812-1870, Βρετανός συγγραφέας