Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 11.706
- Πόντοι
- 2.256
Την ξέρω απ' έξω χαχαχαχαΑλήθεια?Δε θυμάμαι να την έχω δει.
Την ξέρω απ' έξω χαχαχαχαΑλήθεια?Δε θυμάμαι να την έχω δει.
Αχχχ να γλειψω τις ποδαρες τηςΈλα και πάτα με
Όχι σαν την μέση ελλεεινιδα που δεν βγάζει τα σπορτεξ ούτε με εγχείρηση λες και ένα δεκάχρονο....Γόβα και ξερό ψωμί
Για αυτό μας φτιάχνουν οι διάσημες επειδή δεν ντύνονται σαν τις καθημερινές ελεεινιδεςΌχι σαν την μέση ελλεεινιδα που δεν βγάζει τα σπορτεξ ούτε με εγχείρηση λες και ένα δεκάχρονο....
Δεν είναι μόνο ότι κυκλοφορούν μόνο με χάλια παπούτσια,έχει χαθεί το γυναικείο ντύσιμο γενικά μια φούστα ένα φορεματακι λίγο πέδιλο έστω μια μπότα όλες με μια φόρμα και ένα τζινΑποκλείεται να κυκλοφορούν έτσι έξω....
Το χειρότερο είναι ότι αυτή η ",μόδα" με τα σπορτεξ χειμώνα καλοκαίρι δεν προέκυψε επί ΣΥΡΙΖΑ ....
Νιώθω ψυχοπλακωμα όταν κυκλοφορώ έξω...με τόσα σπορτεξ νομίζω ότι έχω γύρω μου πιτσιρίκια που βγήκαν για κοπάνα .Στυλιστικό αισχος!
Oταν είδα πρόσφατα μιλφ με μπότα ,με το ζόρι κρατηθηκα να μην ορμηξω και αυτό γιατί ήταν έξω ενώ εγώ έπινα καφέ εντός του καταστήματος...αν την πετύχαινα έξω ,θα ορμουσα και ας ελεγε "όχι".Δεν είναι μόνο ότι κυκλοφορούν μόνο με χάλια παπούτσια,έχει χαθεί το γυναικείο ντύσιμο γενικά μια φούστα ένα φορεματακι λίγο πέδιλο έστω μια μπότα όλες με μια φόρμα και ένα τζιν
Ελπιζω φέτος να αλλάξει αυτή η "μόδα"...μα όλες βαριουνται πχια ;;;;Δεν είναι μόνο ότι κυκλοφορούν μόνο με χάλια παπούτσια,έχει χαθεί το γυναικείο ντύσιμο γενικά μια φούστα ένα φορεματακι λίγο πέδιλο έστω μια μπότα όλες με μια φόρμα και ένα τζιν
Λογικό αν ήταν και καλό,σπάνια βλέπεις να είναι στην τρίχα και μέσα στην καβλα πλέον έξω ελεεινιδαOταν είδα πρόσφατα μιλφ με μπότα ,με το ζόρι κρατηθηκα να μην ορμηξω και αυτό γιατί ήταν έξω ενώ εγώ έπινα καφέ εντός του καταστήματος...αν την πετύχαινα έξω ,θα ορμουσα και ας ελεγε "όχι".
Και ενα κολάν. Εχουν δεν έχουν σφιχτό κωλο.Δεν είναι μόνο ότι κυκλοφορούν μόνο με χάλια παπούτσια,έχει χαθεί το γυναικείο ντύσιμο γενικά μια φούστα ένα φορεματακι λίγο πέδιλο έστω μια μπότα όλες με μια φόρμα και ένα τζιν
Και αυτό ειδικά αν διαγράφει από μέσα και καμιά στριγκαραΚαι ενα κολάν. έχουν δεν έχουν σφιχτό κωλο.
Ποιες ποδάρες;
Αυτή κάνει photoshop μέχρι και τα γόνατα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΟΥΣΤ ΨΟΦΑΛΟΓΑ!
Σούπερ Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Παλιά φώτο αυτή satov1
Αν δεν την γουστάρεις μην βλέπεις το νήμα ρε αδερφέΝαι.
Τώρα η κάμπια πήρε καλύτερο φωτογράφο κ την βγάζει πιο ψηλή
Καλά τα λέει ο συνάδελφος...φύγε από το νήμα και μην μας πριζεις τις μπάλεςΑν δεν την γουστάρεις μην βλέπεις το νήμα ρε αδερφέ
Αν μου βρεις νίμου μετά από τρεις γέννες και στην ηλικία με τέτοιο κορμί και γκαβλα οκ