You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σταματίνα Τσιμτσιλή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα requiem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
με κατι κανονια....
σαν του Ναβαρόνε
Κατα τ'αλλα με ξέρετε καλά.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχεις δικιο....μαλλον τις μπερδεψα.....α ρε χριστινα τουμπανιδου....η ευγενια σκυλοφατσαΗ Χριστίνα έχει μεγαλύτερα τύπε.
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μην είσαι άδικη ( για το μπάζο πάει αυτό ) αν κ είναι υποκειμενικό το θέμα, τώρα όσον αφορά το κοντή, εδώ αντικειμενικά είσαι λάθοςΔυστηχώς την έχω δει κι εγώ απο κοντά και επιβεβαιώθηκα.Μπάζο τρελό πέρα απο τα υπόλοιπα που είπα πριν που ισχύουν είναι και κοντή,της ρίχνω ένα κεφάλι.
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η Χριστίνα έχει μεγαλύτερα τύπε.
ιδεα σου
απλα η Χριστινα τα πεταει πιο συχνα εξω
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, και η Ευγενία είναι σούπερ από άποψη εξοπλισμού. Απλώς η Χριστίνα έχει μεγαλύτερο διαμέτρημα.
Πάντως αν και η Ευγενία είναι όντως λιγάκι σκυλέ στη φάτσα, βγάζει μια αφέλεια και καλοσύνη που ιντριγκάρει.
καμια δεν ειναι σκυλε μωρε τι λετε και οι 2 εχουν πολυ ωραια προσωπα
απλα η Ευγενια ειναι πιο πονηρη και προστυχη και γι αυτο εχει μεγαλυτερη περαση
ρε πιεξουλη,δεν ανοιγεις κι ενα θρεντ με συνταγες για κουλουρακια(και τσουρεκακια)?H Χριστινά είναι πιο γλυκιά. Η Ευγενία έχει αυτά τα γουρλωμένα μάτια αλά Μάρτι Φέλντμαν που σε ψιλοαγριεύουν και γενικά είναι ελαφρώς πιο ανοικονόμητη.
αφου εκει ειναι το στοιχειο σου...
κουστομπολα!
σε ενοχλω που κουτσομπολευεις με τη φιλεναδα σου?Ποιός σου μίλησε εσένα μωρή πουτάνα και πετάγεσαι σαν την πορδή;
Άντε μαζί με το φίλο σου τον χασοδίκη σε καμιά συγκέντρωση των Χρυσών Αυγών να στανιάρεις.
αντε μπας και σου μαθει να κουνιεσαι επιτελους γιατι εισαι ΑΧΑΡΗ μωρη μονοκοματη!
αχαχαχαχα
αντε να δεις αντρικα κωλαρακια με σορτσακια!Δε γαμιέσαι μωρή πουστόγρια. Σε γράφω στ'αρχίδια μου και πάω να δω Ρεάλ-Μπάρτσα.
Εσύ μείνε εδώ να σκούζεις σα γουρούνι που το σφάζουνε.
μη λες μεγαλες κουβεντες γιατι ο Ραφμαν παραμονευει!Καλύτερα από το βλέπω πούτσες και να τις βάζω στο στόμα μου όπως εσύ.
αχαχαχαχα
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.905
- Πόντοι
- 9.931
Πρόσφατα γνώρισα ένα παλικάρι που δουλεύει στο Alter και από τι μου είπε η Σταματίνα είναι βαθύ λαρύγγι Πριν 3 χρόνια τσιμπουκωσε όλα τα υψηλά στελέχη του Alter και μάλιστα έκανε και στεγνό καθάρισμα για να πάρει δικιά της εκπομπή και από τι φαίνεται τα κατάφερε από πανεληστρια και συμπαρουσιαστρια του Δρυμουση τώρα έχει δικιά της εκπομπή το Σαββατοκύριακο ;)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Πρόσφατα γνώρισα ένα παλικάρι που δουλεύει στο Alter και από τι μου είπε η Σταματίνα είναι βαθύ λαρύγγι Πριν 3 χρόνια τσιμπουκωσε όλα τα υψηλά στελέχη του Alter και μάλιστα έκανε και στεγνό καθάρισμα για να πάρει δικιά της εκπομπή και από τι φαίνεται τα κατάφερε από πανεληστρια και συμπαρουσιαστρια του Δρυμουση τώρα έχει δικιά της εκπομπή το Σαββατοκύριακο ;)
Θες να πεις ότι οι ανταγωνίστριές της δεν έκαναν τσιμπούκια?
Ή ότι ο καναλάρχης εφτιαξε τοσα λεφτα και εστησε κανάλι με το να είναι τοσο "γεναιόδωρος" σε μια τσιμπουκλου?
Δεν απέκτησε δική της εκπομπή απο τους λιγουρηδες που στηνονται στην τιβι για να δουν λιγο βυζι και μπουτι?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Απο το στομα μου το πηρες.....ααααααααχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχα που λεει και ο περσονας.....Θες να πεις ότι οι ανταγωνίστριές της δεν έκαναν τσιμπούκια?
Ή ότι ο καναλάρχης εφτιαξε τοσα λεφτα και εστησε κανάλι με το να είναι τοσο "γεναιόδωρος" σε μια τσιμπουκλου?
Δεν απέκτησε δική της εκπομπή απο τους λιγουρηδες που στηνονται στην τιβι για να δουν λιγο βυζι και μπουτι?
υγ....δεν κυριολεκτω..... ;)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
βυζι και μπουτι ματίνας ????Δεν απέκτησε δική της εκπομπή απο τους λιγουρηδες που στηνονται στην τιβι για να δουν λιγο βυζι και μπουτι?
μπλιαχ ρε γαμωτο με τη μα'ι'μού.. :S :S :S :S
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δικο εχεις μαιμουδοφερνει λιγο...βυζι και μπουτι ματίνας ????
μπλιαχ ρε γαμωτο με τη μα'ι'μού.. :S :S :S :S
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
κάντε ένα πείραμα και κλείστε τη τη ρημάδα!
αν περάσει ο πρώτος μήνας δε θα σας λείπει καθόλου!
5 χρόνια τώρα μόνο για να δω μπάλα την ανοίγω.
(ταινίες και λοστ από το ίντερνετ)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Παρόμοια θέματα