Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα requiem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δυστηχώς την έχω δει κι εγώ απο κοντά και επιβεβαιώθηκα.Μπάζο τρελό πέρα απο τα υπόλοιπα που είπα πριν που ισχύουν είναι και κοντή,της ρίχνω ένα κεφάλι.
Μην είσαι άδικη ( για το μπάζο πάει αυτό ) αν κ είναι υποκειμενικό το θέμα, τώρα  όσον αφορά το κοντή, εδώ αντικειμενικά είσαι λάθος

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, και η Ευγενία είναι σούπερ από άποψη εξοπλισμού. Απλώς η Χριστίνα έχει μεγαλύτερο διαμέτρημα.

Πάντως αν και η Ευγενία είναι όντως λιγάκι σκυλέ στη φάτσα, βγάζει μια αφέλεια και καλοσύνη που ιντριγκάρει.

καμια δεν ειναι σκυλε μωρε τι λετε και οι 2 εχουν πολυ ωραια προσωπα
απλα η Ευγενια ειναι πιο πονηρη και προστυχη και γι αυτο εχει μεγαλυτερη περαση

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
H Χριστινά είναι πιο γλυκιά. Η Ευγενία έχει αυτά τα γουρλωμένα μάτια αλά Μάρτι Φέλντμαν που σε ψιλοαγριεύουν και γενικά είναι ελαφρώς πιο ανοικονόμητη.
ρε πιεξουλη,δεν ανοιγεις κι ενα θρεντ με συνταγες για κουλουρακια(και τσουρεκακια)?

αφου εκει ειναι το στοιχειο σου...

κουστομπολα! :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ποιός σου μίλησε εσένα μωρή πουτάνα και πετάγεσαι σαν την πορδή;
Άντε μαζί με το φίλο σου τον χασοδίκη σε καμιά συγκέντρωση των Χρυσών Αυγών να στανιάρεις.
σε ενοχλω που κουτσομπολευεις με τη φιλεναδα σου?

αντε μπας και σου μαθει να κουνιεσαι επιτελους γιατι εισαι ΑΧΑΡΗ μωρη μονοκοματη!

αχαχαχαχα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δε γαμιέσαι μωρή πουστόγρια. Σε γράφω στ'αρχίδια μου και πάω να δω Ρεάλ-Μπάρτσα.
Εσύ μείνε εδώ να σκούζεις σα γουρούνι που το σφάζουνε.
αντε να δεις αντρικα κωλαρακια με σορτσακια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931
Πρόσφατα γνώρισα ένα παλικάρι που δουλεύει στο Alter και από τι μου είπε η Σταματίνα είναι βαθύ λαρύγγι :pipa1: :pipa2: Πριν 3 χρόνια τσιμπουκωσε όλα τα υψηλά στελέχη του Alter και μάλιστα έκανε και στεγνό καθάρισμα για να πάρει δικιά της εκπομπή και από τι φαίνεται τα κατάφερε από πανεληστρια και συμπαρουσιαστρια του Δρυμουση τώρα έχει δικιά της εκπομπή το Σαββατοκύριακο ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Πρόσφατα γνώρισα ένα παλικάρι που δουλεύει στο Alter και από τι μου είπε η Σταματίνα είναι βαθύ λαρύγγι :pipa1: :pipa2: Πριν 3 χρόνια τσιμπουκωσε όλα τα υψηλά στελέχη του Alter και μάλιστα έκανε και στεγνό καθάρισμα για να πάρει δικιά της εκπομπή και από τι φαίνεται τα κατάφερε από πανεληστρια και συμπαρουσιαστρια του Δρυμουση τώρα έχει δικιά της εκπομπή το Σαββατοκύριακο ;)

Θες να πεις ότι οι ανταγωνίστριές της δεν έκαναν τσιμπούκια?
Ή ότι ο καναλάρχης εφτιαξε τοσα λεφτα και εστησε κανάλι με το να είναι τοσο "γεναιόδωρος" σε μια τσιμπουκλου?

Δεν απέκτησε δική της εκπομπή απο τους λιγουρηδες που στηνονται στην τιβι για να δουν λιγο βυζι και μπουτι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θες να πεις ότι οι ανταγωνίστριές της δεν έκαναν τσιμπούκια?
Ή ότι ο καναλάρχης εφτιαξε τοσα λεφτα και εστησε κανάλι με το να είναι τοσο "γεναιόδωρος" σε μια τσιμπουκλου?

Δεν απέκτησε δική της εκπομπή απο τους λιγουρηδες που στηνονται στην τιβι για να δουν λιγο βυζι και μπουτι?
Απο το στομα μου το πηρες.....ααααααααχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχα που λεει και ο περσονας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ....δεν κυριολεκτω..... ;) :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βυζι και μπουτι ματίνας ????

μπλιαχ ρε γαμωτο με τη μα'ι'μού..  :S :S :S :S

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
32_kleinei-tv.jpg

κάντε ένα πείραμα και κλείστε τη τη ρημάδα!
αν περάσει ο πρώτος μήνας δε θα σας λείπει καθόλου!
5 χρόνια τώρα μόνο για να δω μπάλα την ανοίγω.
(ταινίες και λοστ από το ίντερνετ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom