pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Δεν είμαι κοκκαλιάρα λιονταράκο,normal σώμα έχω
και γιατί μπάινεις στο σάιτ αυτό μας θυμίζεις καρδούλα μου?
Πολύ ψευτιά ρε παιδιά η κοπέλα!!!Από τις πλαστικές που έχει κάνει μέχρι το στήσιμο και το χαμόγελό της,κάτι με χαλάει πολύ πάνω της.Βέβαια οφείλω να παραδεχτώ ότι αυτό που βλέπω στην οθόνη της τηλεόρασης είναι αρκούντως ικανοποιητικό.Την προτιμώ δηλαδή από άλλες παρουσιάστριες τέτοιου είδους (Σκορδά,Λόη,Καραβάτου).Αλλά χίλιες φορές να βλέπω την Ευγενία απο Ράδιο Αρβύλα!!!
Εσυ μην μιλας γδυσου!!!!κουκλα!
I Bourdela tv.και γιατί μπάινεις στο σάιτ αυτό μας θυμίζεις καρδούλα μου?
δώσε κι εσύ μια φωτό να βγούμε από την ιδέα ότι η κριτική σου ερείδεται στη ζήλεια!!!
I Bourdela tv.
Αντικειμενικά δεν υπάρχει normal, υποκειμενικό κριτήριο είναι αυτό. Αντικειμενικά όμως υπάρχει το καλό και το κακό σώμα, της οποίας σταματίνας σίγουρα δεν είναι κακό.Δεν είμαι κοκκαλιάρα λιονταράκο,normal σώμα έχω
Άλλο να την λες μπάζο κι άλλο να την λες χοντρή. Η μούρη της όντως είναι σφαλιαρομαγνήτηςγιατι πρεπει οταν εκφραζουμε αρνητικη γνωμη για μια γυναικα να τη ζηλευουμε?
δλδ ελεος δεν ειπε και τη Megan Fox μπαζο, τη Τσιμτσιλη ειπε!
Κανα 2 βδομάδες.Επόμενη ερώτησηπόσα χρόνια έχει να πέσει σάλιο από ανδρικό σιελογόνο αδένα στην ευρύτερη περιοχή που ξεκινάει από την άνω κλειτορίδα και τελειώνει στην έσω μαγούλα?
Άλλο να την λες μπάζο κι άλλο να την λες χοντρή. Η μούρη της όντως είναι σφαλιαρομαγνήτης
Κανα 2 βδομάδες.Επόμενη ερώτηση
Κλειστά τα καπή μάλλον!!!2 βδομαδες?Στεγνα τα υδραυλικα?
Κλειστά τα καπή μάλλον!!!
Aμα η Αλίντισσα βλέπει χοντρή τη Σταματίνα, την Ευγενία θα την θεωρεί θωρηκτό Ποτέμκιν..κουκλα!
με κατι κανονια....Aμα η Αλίντισσα βλέπει χοντρή τη Σταματίνα, την Ευγενία θα την θεωρεί θωρηκτό Ποτέμκιν..
[size=80pt]Δεν είμαι κοκκαλιάρα λιονταράκο,normal σώμα έχω
[size=80pt]
Στην πουτσα μας.[/size]