- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.199
- Πόντοι
- 17.085
Μια αηδία είναι. :S
Καλά δεν τρελαίνομαι αλλά την βρίσκω ικανοποιητική.σ αρεσει τρελοπαπα?
ψιλομουροχαβλη ειναι!!!
α χαΚαλά δεν τρελαίνομαι αλλά την βρίσκω ικανοποιητική.
εχει πολυ γλυκο προσοπακι.μετρια μουρη και μου τη δινει στα νευρα για καποιον αγνωστο λογο
αλλα στο αλτερ που την ειχα δει απο κοντα εχει κορμαρα και ποδαρες
Ακριβώς ότι ετοιμαζόμουν να σου πω!!!μετρια μουρη και μου τη δινει στα νευρα για καποιοναγνωστο λογο
μετρια μουρη και μου τη δινει στα νευρα για καποιον αγνωστο λογο
Δυστηχώς την έχω δει κι εγώ απο κοντά και επιβεβαιώθηκα.Μπάζο τρελό πέρα απο τα υπόλοιπα που είπα πριν που ισχύουν είναι και κοντή,της ρίχνω ένα κεφάλι.
ωπα της!!!Δυστηχώς την έχω δει κι εγώ απο κοντά και επιβεβαιώθηκα.Μπάζο τρελό πέρα απο τα υπόλοιπα που είπα πριν που ισχύουν είναι και κοντή,της ρίχνω ένα κεφάλι.
Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα μπορείς να το πιστεύεις!!!Δυστηχώς την έχω δει κι εγώ απο κοντά και επιβεβαιώθηκα.Μπάζο τρελό πέρα απο τα υπόλοιπα που είπα πριν που ισχύουν είναι και κοντή,της ρίχνω ένα κεφάλι.
ωπα της!!!
ποσο υψος εχεις?
Φαντάσου να την πηδάς και να σε κοιτάει με αυτό το αγελαδίσιο βλέμμα και ακόμα χειρότερα να σου χαμογελάει..Εδώ είναι σε μια καλή στιγμή της που η κωλούθρα-περιφέρεια έχει απλωσει στο τραπέζι (Την κοιλιά την ακούμπησε στο μπούτι να ξαποστάσει απο τα κοψίδια)Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα μπορείς να το πιστεύεις!!!
Καμία διαφορά με εσένα πιστεύω,γνώμη μου πάντα!!!Φαντάσου να την πηδάς και να σε κοιτάει με αυτό το αγελαδίσιο βλέμμα και ακόμα χειρότερα να σου χαμογελάει..
Δεν είμαι κοκκαλιάρα λιονταράκο,normal σώμα έχωAυτό το κόμπλεξ που έχουν οι κοκαλιάρες μόλις δουν ψωμωμένη, αλλά με σωστά κατανεμημένα τα κιλά, να τη βγάζουν χοντρή ΜΑ τη παναγία δεν το 'χω καταλάβει.
Με αυτά καβλώνουν οι άντρες