boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.614
- Πόντοι
- 2.256
Τυπε το Ολγακι το περιποιήθηκε στις διακοπές που ειχαν παει, τωρα ειπε να φαει κατι σε ξανθοΚαλημέρα, καλό χειμώνα φιλαράκια μου! Το πρώτο ελαφρύ χαμούρεμα της σεζόν της Σταματίνας στα οπίσθιά της αρχισυντάκτριάς της Μαίρης Παλιαλέξη είναι γεγονός! Η κουμπάρα της Όλγα πέρασε σε δεύτερη μοίρα
Moυ θύμισες τον μπόμπο και την παρέα του.Η επανεμφανιση της κυρίας Τσιμτσιλη χάρη στο πληκτρολόγιο του εκλεκτού συναγωνιστή @boobookies και η προαγωγή της κυρίας Μενεγάκη στην κατηγορίας gilf με οδήγησαν σε μια πυρκαυλιτε κατάσταση που είχε ως αποτέλεσμα τον απολαυστικό χαμό εκατομμυρίων παιδιών μου...
Eυχομαι καλή μέρα ...με ψηλά το κεφάλι και το πάνω και το κάτω.
...ναι...αλλά εγώ ΑΚΟΜΑ ΖΩ...i'm stiil alive ( Pearl Jam).Moυ θύμισες τον μπόμπο και την παρέα του.
Κουβεντιάζανε για το ποιός έχει τις παλιότερες αναμνήσεις.
"Θυμάμαι που κατέβαινα μέσα στον πατέρα μου και σκεφτόμουνα, αν είναι για μαλακία, πέθανα "
Και παίρνει και δίνει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ατοφιο μουνι...θα τον παίρνει λέτε άραγε ακομα;
Μάλλον...ναι...αλλά εγώ ΑΚΟΜΑ ΖΩ...i'm stiil alive ( Pearl Jam).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και παίρνει και δίνει...
Πράγματι...Μάλλον
Ο πατέρας σου γάμησε.
Είσαι και συ
Ενα τυχαίο γεγονός
Οπως όλοι μας
Τι κουπί για χέρι ειναι αυτο ρε πουστη?!
δεν μενει παρα να την πηδαει μελος του bou γιατι ως γνωστον ολοι πηδανε φουλ και ο πιο μικρος την εχει 22Θελει μονιμα γεματο τον κολπο της με σπερμα
ειναι μεγάλο για να μπορεί να τραβάει μαλακία στον μέσο όρο της 25ποντης πούτσας των μελών του μπουΤι κουπί για χέρι ειναι αυτο ρε πουστη?!